Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 19:26:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Велико Търново - 2 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част (Прочетена 140639 пъти)
happyfoto
Любопитен
Отг: Сватба във Велико Търново - 2 част
«
Отговор #105 -:
април 04, 2009, 09:21:55 »
Илко няма ателие,можете да го наемете само от "Сияна"-много добър фотограф на добра цена!
Активен
thomson
Любопитен
«
Отговор #106 -:
април 04, 2009, 19:58:53 »
Цитат на: Marri в април 03, 2009, 10:19:09
Няма проблем
На Сиана офертите са стандартни, ние се спряхме на варианта видеозаснемане и монтаж 360лв, фотограф 350лв като включва неограничен брой снимки, професионална фотосесия и албум
За Джей се спряхме на човек, който сме виждали на 2 сватби на наши познати, той иска 350 лв, това е
я ми дай и на мене телефона на този dj много висока цена ти е казал
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #107 -:
април 06, 2009, 10:37:50 »
Ами това е цена и за воденето на ритуалите, тъй като ме посъветваха от агенцията, че за сватба от 60 човека, не е крайно наложително да има допълнително сватбоводещ, който с цел да си заработи парите, които трябва да му се заплатят отделно от тези на Джея, излишно увеличава ритуалите и така се накъсва празнеството, танците и т.н
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #108 -:
април 06, 2009, 10:46:55 »
Много се извинявам, ако тук не е подходящото място за този коментар, но мисля че пряко засяга булките от Велико Търново, затова ще си позволя да го пусна тук.
В събота посвърших някои неща, а именно избора на халки и чаши
Повече внимание искам да обърна на халките, защото не ми се вярваше, обаче във Велико Търново предлагането е под всякаква критика
Направо да не повярваш
В повечето ателиета имат 5 мостри, откоито дори класическите са два броя, връчват ти едни каталози и ти обясняват, че в действителност изглежда същото като на снимката и че трябва да чакаш 10 работни дни, включително имаше и ателие с 20 работни дни
, за да видиш дали си направил правилния избор.
Затова след гоооолямо обикаляне се спряхме на класически вариант и ги купихме от ателие с добро обслужване(голяма рядкост), и ги взехме веднага
В интерес на истината никога не съм мислила, че ще избера класически вариант, но като поставих нещата на кантар, а именно че нищо не ми хареса от некласическите варианти и че има вариант, това което уж ми харесва от каталог в действителност изобщо да не стои добре, реших да заложа на сигурно.
Това е надявам се да съм от полза.
Относно чашите в един магазин на "Васил Левски" за нестандартни луксозни подаръци има интересни варианти за сватбени чаши, за тези които не харесват изрисуваните типично сватбени чаши.
Това е за сега момичета, ако някои има въпроси съм на разположение
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #109 -:
април 06, 2009, 11:31:37 »
Да, и аз установих същото, като обикалях за халки. Единствено в едно малко магазинче (което си съществува от доста отдавна) на Халите след книжарницата имаше интересни модели. А в прословутия "Кулинан" някоя от вас ходила ли е да види какво има? Аз като си ходих на ВТ беше затворен за ремонт и не можах да разгледам.
А чаши гледах в два магазина на "Васил Левски". Единият е "Кристален свят", а другият е пак някъде наблизо, ама го забравих как се казваше. Нещо с "д" беше. Също имаше хубави кристални чаши, бяха по-скъпички, но поносимо.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #110 -:
април 06, 2009, 12:19:34 »
Моите чаши ги купих от този втория и струват 29.90 лв/бр.
А в "Кулинан" имаше 12 вида мостри, в който брой се включват и класическите модели, нямаше такиво които могат да се купят веднага, а за един от моделите срока беше 20 раб. дни за изработка, обслужването няма да го коментирам, то отдавна е под всякаква критика
Активен
tera4
Любопитен
Публикации: 44
«
Отговор #111 -:
април 06, 2009, 12:44:01 »
Мarri
коя агенция си наела?
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #112 -:
април 06, 2009, 14:34:02 »
Цитат на: tera4 в април 06, 2009, 12:44:01
Мarri
коя агенция си наела?
Сиана
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #113 -:
април 06, 2009, 17:25:11 »
Какви други услуги мислиш да ползваш от тях?
Активен
tera4
Любопитен
Публикации: 44
«
Отговор #114 -:
април 07, 2009, 08:10:42 »
Цитат на: Marri в април 06, 2009, 14:34:02
Сиана
Ясно защо са ти обяснили да наемеш само DJ, понеже нямат добра водеща. А относно накъсването на тържеството и ритуалите нали ти ги определяш какви и колко да са?
Надявам се да ме разбереш правилно, просто много се ядосвам на тези агенции, които започват да ти обясняват неща, които изобщо не са така. Например при мен какво се получи: аз искам украсат да бъде в лила комбинирана със жълто зелено изобщо свежи цветове. В една от сватбените агенции като казах каква украса искам, започнаха да ми обясняват колко по-добре ще стане украсата да бъде в розово и бяло, понеже това бил цветът на любовта и т.н., за да стигнем до истинската причина, че нямат лилав тюл или воал, а и явно не им се купува или по незнайна някаква друга причини не могат или не искат да направят нещо по различно от розово, златно или бяло.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #115 -:
април 07, 2009, 08:26:04 »
тера, можеш да обмислиш вариант да си купиш материалите в лилаво, а те само да ти ги аранжират, възможно е да излезе и по-скъпо не съм проверявала, но си струва да проучиш вариантът
аз също го обмислям този вариант
пък това, че се опитват да те убедят в нещо различно само защото не могат да изпълнят това което ти искаш вече на много места ми се е случвало и направо вече ме вади от кожата
така беше с роклята като питах на едно място, обяснявам какво искам, а те ми казват че такива рокли въобще не се шиели
направо се втрещих и си излязох и не се върнах
«
Последна редакция: април 07, 2009, 08:28:20 от anbibian
»
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #116 -:
април 07, 2009, 09:34:13 »
Към anbibian от тази агенция съм ангажирала видеото, фотограф, украса за ресторанта и за сега поканите.
Колкото да Джея и водещата, определено аргументите на агенцията не бяха причината да се спра на вариант Джей, просто този към когото съм се обърнала си води сватбените ритуали добре (по мое мнение), има поглед върху нещата, а и аз да си призная предпочитам да стане купона, отколкото да изпадаме и много лирични отклонение, това все пак си е мое виждане
, има момичета които държат изключително много на всички ритуали и то направени изчерпателно, аз съм някъде посредата, така че смятам, че няма да има проблем
А съм абсолютно съгласна, че има случаи, в които някои проблем, които стоят пред агенцията са основание да започнат да ти обясняват, че по твоя начин няма да се получи добре, толкова по-зле за тях
Конкуренцията не е малка и рано или късно всичко ще си дойде на мястото, е няма да е за нашите сватби, но ние ще се сборим с някакси
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #117 -:
април 07, 2009, 10:40:51 »
и аз искам купон да става и без лирични отклонения - много добре си го написала
Активен
monika89
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #118 -:
април 07, 2009, 21:10:04 »
Здравейте момичета :)Следя темата за сватбите във велико търново от самото начало. Искам да благодаря на всички, който изказват компетентно мнение и така помагат на бъдещите булки в подготовката на сватбения ден. Лично аз смятам, че това е форум в който трябва да си общуват само реални булки и искам да изкажа съмнения, че между вас има и представители на така наречените парти агенции, които се опитват да ви подвеждат с неточна информация. В частност искам да отправя въпрос към tera4:
Никъде в твойте постове не пишеш кога и в кой ресторант ще бъде твоята сватба?
Защо винаги извърташ темата към DJ и водеща, които някой и някъде ти е препоръчал?
Всички хора са различни и също така вкусовете им са различни. Нека всеки сам намери това, което търси или харесва. Ние можем и трябва да изразяваме своето мнение, а не да го налагаме на останалите.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #119 -:
април 08, 2009, 09:08:07 »
Цитат на: monika89 в април 07, 2009, 21:10:04
Здравейте момичета :)Следя темата за сватбите във велико търново от самото начало. Искам да благодаря на всички, който изказват компетентно мнение и така помагат на бъдещите булки в подготовката на сватбения ден. Лично аз смятам, че това е форум в който трябва да си общуват само реални булки и искам да изкажа съмнения, че между вас има и представители на така наречените парти агенции, които се опитват да ви подвеждат с неточна информация. В частност искам да отправя въпрос към tera4:
Никъде в твойте постове не пишеш кога и в кой ресторант ще бъде твоята сватба?
Защо винаги извърташ темата към DJ и водеща, които някой и някъде ти е препоръчал?
Всички хора са различни и също така вкусовете им са различни. Нека всеки сам намери това, което търси или харесва. Ние можем и трябва да изразяваме своето мнение, а не да го налагаме на останалите.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...