Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:29:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140488 пъти)

maya88
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #75 -: март 29, 2009, 22:45:08 »

Ей бибиanbibian аз съм на 3000 но щом е определен от кого е определен и знаеш ли му името Нещо не ме харесваш, аз не съдя никого споделям разсъждавам или блондинките нямаме  право да разсъждаваме!?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: март 29, 2009, 23:00:57 »

напротив, нямам нищо против теб, просто ми се струва,че не си прочела добре по горните ми комнтари, където казвам, че ДА, познавам фотографа, харесва ми работата му, и затова искам него, аз никога не се доверявам на сляпо и ако не бях сигурна щях да си доведа фотограф от друго място
така можеш да направиш и ти good
« Последна редакция: март 30, 2009, 10:08:04 от anbibian » Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #77 -: март 29, 2009, 23:35:58 »

Welcome maya88 .Наистина организацията на едно такова важно събитие е доста отговорна работа и определено трябва да обмислиш нещата много добре,да прецениш какво точно искаш и как си представяш сватбения ти ден.Аз също като теб бях изпаднала в паника и не знаех кое от къде да започна,изобщо нищо не ми беше ясно.Ще ти кажа аз какво направих-прочетох основните теми във форума ,свързани с организацията на сватбата,направих си списък с основните неща,определихме броя на гостите и бюджета ,с който разполагаме.Това като начало и след това един ден тръгнах по агенциите,изслушах внимателно какво предлагат,какви пари искат и аз първоначално мислех към агенция да се обърна за всичко,но след това като придобих представа какво точно правят и предлагат като услуги реших сама да правя нещата.Обиколи агенциите-те ще ти кажат подробности за ресторантите,колко човека побират и на място можеш сама да се разбереш с управителите.Успех  blum
Активен
chochka
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #78 -: март 30, 2009, 15:52:53 »

Здравейте нова съм тук и незнам откъде да я почна .Къде има хубави рокли и как са цените ?
Активен
happyfoto
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #79 -: март 30, 2009, 17:55:49 »

До няколко дни една русенска фирма отваря магазин в центъра на В.Търново за булченски рокли!
http://www.grancharovisin.com/index_bg.html
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: март 30, 2009, 19:56:03 »

Добре дошла chochka, вие избрали ли сте си вече дата ?
Момичета, по отношение на организацията на нещата в самия сватбен ден, като човек минал по този път, мога да ви кажа следното:
Първо - вие лично не поемайте никакви ангжименти през този ден, освен тези свързани с външния ви вид. Не ви съветвам да се захващате с украса или каквото и да било друго. Лудницата е твърде голяма и не можете да огреете навсякъде. разхвърлете задълженията си на ваши приятелки, братовчедки и т.н.
Второ - на мен лично агенцията ми беше от голяма полза по отношение на нещата, които се правят в самия сватбен ден, тогава напрежението е голямо и всяка помощ е от полза. Предварителната подготовка на сатбата през която вие сега преминавате е лесна- има време всичко да решите и да обмислите, има време да реагирате при евентуални провали. Обаче в самия ден събитията и емоциите така ви връхлитат че направо не сте на себе си и е добре някои друг да може да решава и да прави нещата вместо вас.
Трето - виждам, че и вие също като мен имате амбицията да контролирате всичко. Подгответе се обаче още от сега, че това не е възможно, дори и при най-добрата организация. Как ще протече вашата сватба освен то самите вас, зависи и от още много други хора, обстоятелства и случайни събития, които няма как да предвидите. За това не се вманиачавайте във всеки детайл, защото само ще си вгорчите живота.
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #81 -: март 30, 2009, 21:34:13 »

Така е и аз съм съгласна с Tani4ka_ ,непосило е в деня на сватбата да се занимаваш с организационните въпроси,то тогава просто няма да знае човек къде се намира от вълнение,така че аз смятам каквото мога да направя сама сега,а в самия ден ще раздам на моите близки няколко задачки и аз само ще се наслаждавам на момента  yahoo Това е нашият ден и трябва да усетим всеки миг и всяка секунда защото това е веднъж в живота,а пък и не може всичко да мине гладко,ясно е че все нещо ще се обърка blush Но всичко спокойно трябва да се приема,въпреки че като знам каква съм паника  pleasantry
Активен
maya88
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #82 -: април 01, 2009, 08:17:32 »

Благодаря на happyfoto  Прегеледах  сайта който посочи и се свързах с  тези хора стори ми се  че работата при тях е сериозна За Велико Търново това е още една възможност за избор
Активен
tera4
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #83 -: април 01, 2009, 08:22:54 »

Добре дошли на всички нови във форума,
аз се загубих за няколко дена и вие сте изписали 5-6 страници. При мен подготовката върви с пълна сила. Вече почти се спрях на покани, но все още избирам между три модела, но нали имам и време. Все пак искам всичко да ми е готово от по- рано. Само роклята ще оставя за накрая.
Мая в този магазин ще дават ли рокли под наем и ще предлагат ли и други аксесоари като обувки, чанти и т.н?
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 01, 2009, 09:23:18 »

И мен ме нямаше няколко дена и сте описали света tease. Не мога да ви изчета. Аз си купих обувки и чаши от ВТ и много се радвам yahoo! Като се замисля май вече приключихме с големите покупки, остана само на младоженеца костюмът, който естествено също ще го купим от ВТ tease. Колкото повече наближава май, толкова по-нервно ми става, а имам и изпити тогава, направо не знам.
chochka, тук съм написала какви салони и агенции има в града:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,1971.30.html
Всичките са и агенции, и булчински салони.
« Последна редакция: април 01, 2009, 19:17:43 от ¤ Enigma ¤ » Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 01, 2009, 15:39:54 »

Enigma чашите ти са страхотни и аз съм се спряла на такива,но все още не мога да реша дали с бели или червени сърчица да бъдат... :)много ми харесват
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 02, 2009, 07:27:58 »

ако някой ще ходи до Асеновград там има много хубави чаши за смешни пари от порядъка на 30-40лв
Активен
chochka
Любопитен
*

« Отговор #87 -: април 02, 2009, 10:26:20 »

къде точно е магазина на Грънчаров и син.Ходих в Сияна и в Рабел но роклите ми се струват малко кич.Аз имам време но ми се искаше поне роклята да я взема първа.Сватбата ни е на 26.09.-дали пък не прибързвам.
Активен
chochka
Любопитен
*

« Отговор #88 -: април 02, 2009, 10:29:04 »

в габрово имало някаква агенция карина.чувам добри отзиви и в събота ще прескоча някой ходил ли е там и има ли наблюдения
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 02, 2009, 11:42:14 »

: :'(Момичета аз да ви се оплача...взехме си халките(по точно бабчето ги е взело) и какво мислите - мъжката е доста по малка от колкото трябва..какво да ви кажа беснея си тука сега.Така че отваряйте си очите като ви вземат мярка cray за да не се ядосвате така като мен сега.Иначе са много хубави и са надписани отвътре с датата и имента.Сега трябва да се преправя..само главоболия.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: