Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:00:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Велико Търново - 2 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част (Прочетена 140414 пъти)
sestri4kata
Ентусиаст
Публикации: 86
Отг: Сватба във Велико Търново - 2 част
«
Отговор #60 -:
март 28, 2009, 02:14:19 »
Браво liva82
Много се радвам за вас,всичко се подрежда едно по едно
И аз имам повод да се похваля -вече си имаме оркестър за сватбата и съм многоо щастлива-ще има танци и манци до зори
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #61 -:
март 28, 2009, 06:24:07 »
благодаря ти ...кой е оркестъра ти и колко ти поискаха
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #62 -:
март 28, 2009, 12:50:04 »
В момента работят на Извора на Арбанаси ,но певицата я познавам от доста години,аз пеех в един ансамбъл и тя ми беше ръководителка,та още от малка съм искала тя да ми пее на сватбата
.И сноши се разбрахме вече окончателно за подробностите и цената според мен е много добра(просто не съм си и мечтала ,че може толкова добре да се наредят нещата).Разбрахме се за 450 лева,което включва 5 часа свирене в ресторанта,извеждане на кръстника и булката и водене на всички ритуали.
Ние с моето слънчице обожаваме народната музика,кръстника ни е той е гайдар ,така че това беше за нас мечтания оркестър
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
«
Отговор #63 -:
март 28, 2009, 13:11:43 »
Браво на вас, със сигурност ще стане много весело
Активен
maya88
Любопитен
«
Отговор #64 -:
март 29, 2009, 14:41:28 »
И на мен ми предстои и си мисля за Велико Търново или Арбанаси Харесва ми по тези места Да и нямам идея от къде да започна Мисля че много важното нещо е фотографа видео ресторант посрещане все работи които предпочитам така да са степенувани или май първо от посрещането С една дума притеснение
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #65 -:
март 29, 2009, 16:50:45 »
Трябва първо май да си харесате дата..място...агенция и ресторант..за агенциите и ресторантите доста е написано във форума същото се отнася и за ресторантите за подробностите ние ще ти помагаме
Активен
maya88
Любопитен
«
Отговор #66 -:
март 29, 2009, 17:33:12 »
Благодаря ти
liva82
! Права си! Но сега си мисля че какво ще правя с тази дата ако нямам решение за другото Е за ресторанти ще гостувам на този хубав град ще се поразходя Ще преценя кухня обслужване като обикновен турист Моето сладурче ще е щастлив ще си покупонясваме и ще решим За агенциите направо ми бучи главата ще ми трудно с тях защото доста попрочетох пък и две приятелки имам за пример Ако имате препоръки ми ги кажете че така много общо да ми помагате не се успокоих
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #67 -:
март 29, 2009, 19:26:09 »
Здравей Мая, добре дошла. В Търново има общо няколко ресторанта, в които се провеждат сватби. За да изберете ресторант, трябва да имаш представа колко човека ще бъдете на сватбата, защото някои ресторанти са много хубави, но са с капацитет до 80 места, а други са също много хубави, но и 100 човека ще са малко да ги напълни. Основните са в хотелите Янтра, Интерхотела, хотел Панорама (моята ще е там). Може другите момичета да ти кажат за останалите. За агенциите можеш да прочетеш по-подробно в първата тема за Велико Търново, има и адреси, Енигма ни ги беше написала, когато аз се канех да ходя до Търново да запазвам дата и час в гражданското, църквата и ресторанта. Тогава минах през агенция и си капарирах фотограф и видео.
На коя дата мислите да е сватбата?
Активен
maya88
Любопитен
«
Отговор #68 -:
март 29, 2009, 19:44:14 »
Благодаря
anbibian
От всичко което прочетох беше ми много объркано но има просвет поне от къде да започна Първо ще си изясня процедурата ще си направя собствено проучване за ресторанта Предпочитам сама да направя избора си за фотограф и видео и твърдо няма да се доверя на сватбените агенции . От опита на мои приятелки и от тук написаното във форума специално за Велико Търново пакетите в агенциите са заблуда заблуда са и бонусите им или отстъпките както те си ги наричат защото не се гарантира качество разбира се това ще е малко за сметка на личен комфорт но и това си има цена
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #69 -:
март 29, 2009, 20:46:17 »
Аз от агенцията си наех само видео и фотограф. Държах много на фотографа, защото снима на сватбата на мои приятели и снимките много ми харесаха. За всичко останало за сега се справяме сами, в момента обмислям украсата и смятам да си я правя сама, като елементи и ще остане само някой да я подреди в деня на сватбата. Все пак си мисля, че е добре да има човек, който да следи всичко навсякъде да мине добре, но не знам кого да натоваря с тази задача.
Ако имаш конкретни въпроси питай ни, с удоволствие ще ти помогнем ако можем
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #70 -:
март 29, 2009, 20:50:05 »
ти от какво точно имаш нужда от кординатор на самия ден ли някой който да следи за всичко или от частична помощ от агенция
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #71 -:
март 29, 2009, 21:39:54 »
Цитат на: liva82 в март 29, 2009, 20:50:05
ти от какво точно имаш нужда от кординатор на самия ден ли някой който да следи за всичко или от частична помощ от агенция
не съм го обмислила все още, малко ми е каша в главата
общо взето ми трябва човек, който да пренася разни неща, за да не мисля аз за тях
предполагам, че чаши и други неща за църквата да речем и после за гражданския мога да поверя на роднините, но през това време трябва човек, който да е подредил нещата по масите преди да пристигнем в рестаранта
мисля за вариант за човек от агенцията, който да се погрижи
а другия вариант е да помоля в ресторанта да подредят нещата както аз искам, но пак ще ми се иска някой да ги държи под контрол
Такива сме си жените, обичаме всичко да контролираме
дори ми се върти следната щура идея,аз и без това ще съм в стая в хотела
да сляза да си подредя всичко от рано, после грим прическа тоалет, фотосесия и айде на сватба
споделете с мен, как сте планирали тази част на организацията, която не е под ваш контрол
ще очаквам и след сватбите да пишете и подкрепяте със съвети
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
март 29, 2009, 21:55:01 »
аз се страхувах от този момент и затова се спрях на агенция която да направи това...всяка си има частична организация поне моята и не е никак скъпо...
Активен
maya88
Любопитен
«
Отговор #73 -:
март 29, 2009, 22:36:55 »
Нещо пак не ми е ясно Сватбената агенция продава видео и фото а тогава специализираните фотостидия какво правят или няма такива в България или по точно в Велико Търново или те продават балони и рокли Милички и вие сте спокойни и със задоволство го споделяте Изумена съм !
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #74 -:
март 29, 2009, 22:38:32 »
Цитат на: maya88 в март 29, 2009, 22:36:55
Нещо пак не ми е ясно Сватбената агенция продава видео и фото а тогава специализираните фотостидия какво правят или няма такива в България или по точно в Велико Търново или те продават балони и рокли Милички и вие сте спокойни и със задоволство го споделяте Изумена съм !
всеки си решава сам за себе си как да постъпи
аз искам определен фотограф и си го наемам през агенцията, това не е проблем за мен предвид че съм на над 300 км разстояние от Търново
ти си реши сама за себе си, но не съди другите
«
Последна редакция: март 29, 2009, 22:40:16 от anbibian
»
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5