Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:17:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140266 пъти)

maya88
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #435 -: август 20, 2009, 19:26:17 »

bozhany Чувала съм хубави думи и за Илко Караатанасов! А Венци Йорданов , моя приятелка ми го описа като ,,нафукан и мазен''. От една сватбена агенция ми препоръчаха Георги Георгиев или  Диана Робова провери за тях мисля  че са алтернатива на моя фотограф  В друга сватбена агенция пък запазиха фотографа  си в тайна     Така че всеки нещо ти казва и внимавай    За мен снимките са по важни  , дори и от менюто в ресторанта  :girl_wink:и ми беше необходима повечко информация и за това ти казвам, че този човек е различен, http://www.wedlife.ru/user/foart/  който ти препоръчах по горе и си заслужава ,  да се запознаеш с него.  Като казах меню, от това което разбрах, че едно от най изисканите места е Винпалас и там диджея е на ниво, Калояновата крепост също, там от скоро имат и нов пиар.....   За видеото , посъветвай се със Хепифото, на моята приятелка  там и направиха цял филм за сватбата, аз също ще им се доверя....  Така стоят нещата , миличка, но избора в крайна сметка е твой!   Дано да съм била изчерпателна и да ти помогна, защото знам колко време на мен ми костваше, иначе всеки нещо ти казва и поучава.......   Успехи!!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: август 20, 2009, 21:32:13 »

И аз да изкажа моето възхищение от фотографа Венци Йорданов от В. Търново  Bravo Bravo Bravo Този човек е невероятен професионалист а след като видях сватбената книга на Лили съвсем се убедих ! Невероятно отношение и цените са повече от нормални нещо което в Пловдив трудно се среща двете на едно място ! Това е сайта му - http://www.viordanov.com/whyweneed.php
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: август 21, 2009, 07:41:14 »

Maya88, твоята дата коя е и кой ресторант сте избрали?
Активен
happyfoto
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #438 -: август 21, 2009, 08:47:01 »

Всички по-горе написани фотографи ще ти свършат работа-опитни са и си разбират от работата-не може да се каже с две думи"ТОЗИ Е НАЙ-ДОБРИЯТ".Искай да видиш предварително снимки,албуми,фото книги на всеки фотограф и си прецени сама-цените им са в диапазона 250-380лв. за отразяване на тържеството.
Активен
bozhany
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: август 21, 2009, 10:01:55 »

Здравеѝте,не съм писала отдавна защото не ми остава време.Благодаря ,ви за отговорите...но се оказа,че от Винпалас предлагат дж,фотограф и видеооператор.Срещнах се поотделно с всички и да ви кажа наѝ-се притеснявам от дж-я.Аз исках да наемем друг,заедно с водещ,но се оказа, че във Винапалас работят с друг,така всъщност разбрах,че те работят с определен екип.Но за дж-я до сега не се притеснявам много,освен пак да се срещаме с него.Той не ни остави много много избор,а по-скоро ни натресе неговата си стандартна програма....... shok
хммм ще видя какво ще измислим и ще пиша пак
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: август 21, 2009, 10:12:02 »

Това е изключително дразнещо  beating Аз като казах каква музика искам на сватбата и на мен ми казаха ама такава музика не се слуша на сватби  beating Сватбата се правела за роднините  beating
Сватбата се прави за нас, за роднините, за приятелите и на моята сватба ще се слуша музиката, която ние харесваме, така че недей да отстъпваш от това, което ти искаш  beating
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: август 21, 2009, 10:15:25 »

Здравеѝте,не съм писала отдавна защото не ми остава време.Благодаря ,ви за отговорите...но се оказа,че от Винпалас предлагат дж,фотограф и видеооператор.Срещнах се поотделно с всички и да ви кажа наѝ-се притеснявам от дж-я.Аз исках да наемем друг,заедно с водещ,но се оказа, че във Винапалас работят с друг,така всъщност разбрах,че те работят с определен екип.Но за дж-я до сега не се притеснявам много,освен пак да се срещаме с него.Той не ни остави много много избор,а по-скоро ни натресе неговата си стандартна програма....... shok
хммм ще видя какво ще измислим и ще пиша пак
Здравей!
Помисли добре преди да решиш. Това си е живо изнудване:
1.Определят ти кой DJ ще бъде на сватбата
2.DJ-ят пък определя каква ще бъде програмата crazy
Толкова много ли държиш на Винпалас, какви са тези условия, какво е това чудо, направо недоумявам Oh my ...
Знай, че това е ТВОЯТА СВАТБА, тя ще бъде единствена, парите са си твои, ти си КЛИЕНТЪТ, ти ОПРЕДЕЛЯШ ПРАВИЛАТА!!!
Извинявай за тона на поста, но това е ПРЕКАЛЕНО!

« Последна редакция: август 21, 2009, 12:47:15 от Marri » Активен
bozhany
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: август 21, 2009, 10:43:31 »

Определено сте прави....а за друг ресторант няма време.....
Ние ще сме само млади хора,ще присъстват само родителите ни,и за това е много важно дж-ят да се държи подобаващо.Така или иначе се разбрахме утре да посетим сватба,на която той е водещ и да се доуточним.Ако пак не стигнем до единогласие,ще говорим с Винпалас да намерим изход от ситуацията
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: август 21, 2009, 12:27:17 »

Запишете си диск с музика каквато искате или му направете трак лист и му го връчете без да му давате право на избор. Обаче имай едно на ум, това не е гаранция, че на сватбата няма да своеволничи.
А кой е тоя ди джей, който не се съобразява с желанията на младоженците? Я кажи как се казва.
В крайна сметка те хората са го казали, който плаща той поръчва музиката  beating
Активен
happyfoto
Любопитен
*

« Отговор #444 -: август 21, 2009, 13:40:29 »

Да това определено си е изнудване-Винпалас вземат комисиона от оператора,фотографа и водещия,затова не искат твой екип,защото няма как да вземат пари от тях,иначе е хубав ресторант за малки сватби,но ако проявите малко упорство Цонева ще се съгласи на вашите условия,другия феномен на Арбанаси е р-т"Люляка"-там те задължават да ползваш непременно агенция"Менделсон"-иначе не ти дават ресторанта,абе български бизнес модел!
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
**
Публикации: 148

Щастлива мама на Даниел!

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: август 22, 2009, 22:27:03 »

Ех, това Арбанаси, този Винпалас и Люляк  beating
Тези хора не разбраха ли, че вече сватбите не са това, което бяха?????

Относно Венцислав Йорданов, така се казваше операторът, който засне нашия бал, но дали е същия не мога да кажа, но едва ли има двама с това име във В.Т. Аз лично съм доволна от заснемането на бала ни, и понеже аз бях поела ангажимента за видеото, бях при него при финалните щрихи. Мога да кажа, че ме изненада приятно, понеже изисках от него нещо, за което не се бяхме уговорили предварително и не ми взе повече от уговорените парички. Ставаше въпрос за това на края на записа да направим албум със снимки на съучениците и да се изпишат техните имена. Така се наложи да търсим стоп кадри на всички съученици и естествено трябваше да изглеждат добре на тях. След това добавихме и списък с имената, адресите и телефоните на всички. Това не беше уговаряно предварително, останах очарована от работата му. Дори го разходихме до Горна три пъти(веднъж да снима в часовете ни, веднъж на изпращането и на самия бал, как се събираме и т.н.), думи нямам и много му благодаря за всичко, което направи за това нашите спомени от училище да останат вечни. good
Преди години като бяхме кумове го препоръчах на младоженците, но се оказа, че беше заминал за чужбина, явно се е върнал. Според мен Венцислав Йорданов е добър избор.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: август 23, 2009, 10:43:00 »

По принцип никой ресторант няма право да ви налага никакви услуги ,защото вие сте отишли в р-та за да ползвате р-т а не агенция . Ако искате видео фото и всичко остнало щяхте да отидете в агенция а не при тях . Тази практика само в България я има и това е повече от тъпо ! Винпалас и Люляк иначе са хубави р-ти но от доста места вече чувам че имат странни изисквания .
Активен
happyfoto
Любопитен
*

« Отговор #447 -: август 23, 2009, 11:09:28 »

Ех, това Арбанаси, този Винпалас и Люляк  beating
Тези хора не разбраха ли, че вече сватбите не са това, което бяха?????

Относно Венцислав Йорданов, така се казваше операторът, който засне нашия бал, но дали е същия не мога да кажа, но едва ли има двама с това име във В.Т. Аз лично съм доволна от заснемането на бала ни, и понеже аз бях поела ангажимента за видеото, бях при него при финалните щрихи. Мога да кажа, че ме изненада приятно, понеже изисках от него нещо, за което не се бяхме уговорили предварително и не ми взе повече от уговорените парички. Ставаше въпрос за това на края на записа да направим албум със снимки на съучениците и да се изпишат техните имена. Така се наложи да търсим стоп кадри на всички съученици и естествено трябваше да изглеждат добре на тях. След това добавихме и списък с имената, адресите и телефоните на всички. Това не беше уговаряно предварително, останах очарована от работата му. Дори го разходихме до Горна три пъти(веднъж да снима в часовете ни, веднъж на изпращането и на самия бал, как се събираме и т.н.), думи нямам и много му благодаря за всичко, което направи за това нашите спомени от училище да останат вечни. good
Преди години като бяхме кумове го препоръчах на младоженците, но се оказа, че беше заминал за чужбина, явно се е върнал. Според мен Венцислав Йорданов е добър избор.

Този Венцислав за когото пишеш е оператор и все още е в чужбина.Той снимаше само видео.
Активен
bozhany
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: август 26, 2009, 12:40:15 »

Здравейте,искам да се похваля от поканите ,които ми направиха .Много са красиви  и много се радвам girl_wink
дано по-късно успея да кача снимка
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: август 26, 2009, 15:54:00 »

Здравейте,искам да се похваля от поканите ,които ми направиха .Много са красиви  и много се радвам girl_wink
дано по-късно успея да кача снимка

Ще се радваме да видим снимки на поканите  smile
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: