Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:22:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки !!!!! част 6  (Прочетена 147934 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #195 -: март 30, 2009, 13:02:30 »

Bravo Браво на майка ти! Страхотно се  е справила жената!
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: март 30, 2009, 13:49:16 »

мацки, аз си харесах една кошничка от ателие Мънисто, някой ходил ли е до магазина им и може ли да ми каже дали поддържат в наличност всичко което им е изложено на сайта? 
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: март 30, 2009, 13:56:49 »

мацки, аз си харесах една кошничка от ателие Мънисто, някой ходил ли е до магазина им и може ли да ми каже дали поддържат в наличност всичко което им е изложено на сайта? 
и аз искам да питам ако някой е ходил до Манисто, дали имат повече артикули от изложените в сайта? smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #198 -: март 30, 2009, 17:17:23 »

Аз пък мисля за късметчтата да им направя дръжчици от такава хартиена тел като на Пебълс  Wink Така ще комбинирам идейкиге и на двете ни съфорумки  blum После ще има да черпя.  girl_wink
Активен
milinkoto
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #199 -: март 31, 2009, 07:46:32 »

Цитат
Аз пък мисля за късметчтата да им направя дръжчици от такава хартиена тел като на Пебълс   Така ще комбинирам идейкиге и на двете ни съфорумки   После ще има да черпя. 

Amelia и аз си мислех да направя същото, мисля, че ще стане много сладко. От около месец само чета във форума и плагиатствам на общо основание. Вече имам горе-долу някои изградени идеи и скоро почвам да действам danceg
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #200 -: март 31, 2009, 08:12:25 »

А колко вида късметчета мислите, че е удачно да има? Защото идеи имам доста и не мога д асе спра на някоя.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: март 31, 2009, 08:15:54 »

моите ще са толкова, на колкото години е булката - аз smile т.е. 25. мисля че са напълно достатъчно
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: март 31, 2009, 08:59:44 »

А колко вида късметчета мислите, че е удачно да има? Защото идеи имам доста и не мога д асе спра на някоя.
колкото си направиш  girl_wink ако искаш всичките да са различни и да няма едно с едно еднакво, така си ги направи  good
Активен
milinkoto
Новак
*

« Отговор #203 -: март 31, 2009, 09:03:22 »

аз реших мойте да са 1/3 от броя на гостите и нечетно число. Мисля и да са няколко модела.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: март 31, 2009, 13:02:32 »

Момичета!! Връщам се от Слънчоглед и искам да ви кажа, че там има страхотни неща в момента в бяло, екрю и златно. То не са органзени торбички, вързопчета, панделки, сърчица, мънистенца, перца, красиви хартии.. леле, леле, очите ми останаха! Който е със златна или шампанскена тема на сватбата и е в София, да тича презглава!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #205 -: март 31, 2009, 13:09:24 »

Аз относно бройката ще направя нечетно число и ще са многоооооооо  yahoo Нека има. Искам и аз да си взема   Ashamed  Така де, от самата сватба да си запазя.
Но ще трябва да питам къде ще ги мятаме, че нещо се замислих и пред църквата ли или само пред гражданското?!? Пък може да не дават пред гражданското, че е на ул. Леге,а там коли, кафенета, тясно тротоарче...не знам. А кого да питам е въпроса? Не мога д апречакам лелката като си трягва от работа, да нахълтам на някоя сватба пак не става...  crazy Май въпросът не е за тук,, ама все пак помогнете ми с тая питанка!
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: март 31, 2009, 13:56:38 »

ние ще ги хварляме само пред църквата, защото пред нашето гражданско  са разлепени табелки с надписи, че е забранено.
аз също имам един въпрос : някоя от вас да си е правила възглавничка за халки? и от къде мога да си купя малка таква, но не окрасена, имате ли идеи? защото готовите са много натруфени според мен... помагайте blush
Активен
milinkoto
Новак
*

« Отговор #207 -: март 31, 2009, 14:05:36 »

ние ще се женим в залата на витошка, знае ли някой дали там може да се хвърлят късметчета
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: март 31, 2009, 14:08:53 »

Аз още не съм решила къде ще ги хвърляме късметчетата, понеже ние ще сме с изнесен ритуал - може и след църквата, вместо насипните монетки и бонбонки, които се хвърлят там.
Но това да не дават пред залите - еми не е нормално - хората от край време така си хвърлят късметчетата, а и без това си ги обират почти винаги всичките   crazy

cvety_p, и аз като теб търсих не-украсена, само че кошничка, а не възглавничка и си намерих бяла такава в Сватбения център в Младост. И си я украсих съвсем семпло. Та там може да питаш и за възглавничка - украсени имат със сигурност, но наистина доста ги окичват   huhhuh.gif Може би ще могат да ти дадат не-украсена.
Имаха и кошнички за халки - малко по-семпли са и миниатюрни. Но на мен лично нещо не ми се връзва идеята халките да са в кошничка. Въпрос на вкус е  pardon

Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: март 31, 2009, 14:20:14 »

ние ще ги хварляме само пред църквата, защото пред нашето гражданско  са разлепени табелки с надписи, че е забранено.
аз също имам един въпрос : някоя от вас да си е правила възглавничка за халки? и от къде мога да си купя малка таква, но не окрасена, имате ли идеи? защото готовите са много натруфени според мен... помагайте blush
аз предлагам да провериш в магазините за спално бельо, може да имат някои супер мънички, бебешки
или по сувенирните магазини
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: