Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 04:43:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки !!!!! част 6  (Прочетена 148028 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: март 26, 2009, 09:11:04 »

merilen,  а бонбонките с които ще се пълнят от къде могат да се вземат ?  blush  give_rose
За бонбонките, не знам, но в интернет предлагат, май дори на някой от посочените сайтове по-горе в темата имаше най-различни видове. Преди време бях гледала такива захаросани бадеми - цената за кг. или за определен брой бонбончета варира от 25 до 40 лв.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: март 26, 2009, 09:23:41 »

give_rose благодаря! Аз погледнах, че в единия от сайтовете има и то няколко вида, само че няма цени нито  от къде могат да се закупят, та им писах мейл..надявам се да ми отговорят smile
Активен
bobsyn
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #137 -: март 26, 2009, 09:44:18 »

http://fiorlux.com/index.php?page=shop.browse&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=33
Ето тук може да провериш за бонбони. Има и цени на килограм. Нямам представа обаче къде се намират и как стои въпроса с доставката.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: март 26, 2009, 11:27:43 »

give_rose благодаря! Аз погледнах, че в единия от сайтовете има и то няколко вида, само че няма цени нито  от къде могат да се закупят, та им писах мейл..надявам се да ми отговорят smile
на кои точно писа, че и аз се канех да пращам мейл да питам имат ли магазин
когато ти отговорят ще ми пратиш ли инфо? give_rose
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: март 26, 2009, 12:25:06 »

писах ти на лични. А ти бонбоните от къде си ги намерила?  give_rose
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: март 26, 2009, 17:45:30 »

Вече мога да се похваля с късметчета  danceg Станаха много смешни кръглички и са ми супер сладки, поне на мен. Ще видим половинката какво ще каже довечера pardon Нещо не ми дава да ги кача направо тук и съм ги качила в галерията.

Модератор:ето я снимчицата която си позволих да кача в мнението ти.Наистина са сладурски.
« Последна редакция: март 26, 2009, 20:04:38 от gucci » Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #141 -: март 26, 2009, 17:49:03 »

Късметчетата ти са супер!Много са сладурски!Поздравления!
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: март 26, 2009, 17:59:34 »

pebbles  много сладурски късмечетта, а как сложи тази лента покрая им, ако не е тайна. tease
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: март 26, 2009, 18:39:02 »

Flower Благодаря, момичета, за милите думи.

Лентичката отстрани е 10мм панделка, която аз приших към края на кръгло парченце тюл. Отнема време, но бях видяла тук във форума такива обшити късметчета и бях твърдо решила, че и нашите ще са такива.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #144 -: март 26, 2009, 19:02:47 »

pebbles , много сладурски и свежарски късметчета! Направо се усмихват и греят! Цветът на панделката е чудесен, хъхъхъ, може и да съм пристрастна, защото половината ми дрешки са жълти.  blush
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #145 -: март 27, 2009, 00:44:13 »

Пебълс, страхотни саааааааа!!!  Bravo  Bravo   Bravo Много, ама мноооооого са сладки! Казвай бързо как ги направи! Аз съм 100% убедена, че сама ще си ги направя. Много ми хареса тази идея, макар, че не знам как бих ги пришивала към тюла  angry С машина или на ръка ги пришива? И какво е онова сладко нещо, което е къдревкото - прилича на едни дървени декорации, които продават, но те са в метри по-големи. Издавай тайните, че много ми харесаха. И кажи от къде взе бонбонките, че една позната се оплакваше, че били изчезнали от магазините вече.

И още един въпрос, който съм задала в друга тема, но май тук по-приляга да се зададе - къде си надписвате лентичките с имената, защото  ще ми трябват такива за подаръчетата?!?! И колко струва да се надпишат?
« Последна редакция: март 27, 2009, 03:11:20 от Amelia » Активен
akrim14
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #146 -: март 27, 2009, 08:55:15 »

merilen,  а бонбонките с които ще се пълнят от къде могат да се вземат ?  blush  give_rose
здравейте това са захаросани бъдеми и се казават Jordan Almond напиши това в google и ще ти излязат най-различни варианти като цветове и големина аз си закупих и са прекрасни за късметчета.Те имат и специални държачи от който може6 да си направиш цветенца стават разкошни ето ти сайт http://www.jordanalmondflowers.com/makeyourown.htm разгледай има и клипче как се правят, ако не ти се играе да си правиш можеш и готови да си купиш!Успех дано ти харесат!
Активен
akrim14
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #147 -: март 27, 2009, 08:58:08 »

pebbles  много сладурски късмечетта, а как сложи тази лента покрая им, ако не е тайна. tease
аз си закупих готови обшити със сатенена лента кръгчета органза и илизат много по-евтино ето ви сайта http://www.steps-to-memories.com/Tulle_Organza_Foil_Circles_s/1467.htm има и безплатно панделки към някой!Много са хубави!Ако имам време ще кача снимка на моите кошнички!
Активен
sisonik
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: март 27, 2009, 09:15:01 »

Цитат
аз си закупих готови обшити със сатенена лента кръгчета органза и илизат много по-евтино ето ви сайта http://www.steps-to-memories.com/Tulle_Organza_Foil_Circles_s/1467.htm има и безплатно панделки към някой!Много са хубави!Ако имам време ще кача снимка на моите кошнички!
А колко ти струваше доставката и има ли определено количество за поръчка?
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: март 27, 2009, 09:19:28 »

и моите са от тук  danceg danceg и лентичките също!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: