Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:23:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 154628 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: април 23, 2009, 14:01:29 »

blush Чак всичко не, но доста неща де. И след това ми стана кеф да си правя разни работи и да се пробвам да правя я това, я онова Wink

Картона - мисля, че точно снощи го обсъждахме това - една съфорумка беше пуснала сайтове на фирми. Та от там си ги купувам. Доста по- евтино е, а избора е мнооооого голям Girl_hide
Активен
farfalla
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #406 -: април 23, 2009, 14:05:18 »

Да, видях ги, и точно на тях смятам да звънна да видя какво може да напрвим по въпроса. Иначе имаш оригинални идеи - както и всички тук - страхотни са, а и са много отзивчиви. Стискайте ми палци да намеря нещо и най-вече - да успея да реализирам идеите си. За първи път се захващам с подобно нещо. Поздрави!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: април 23, 2009, 14:29:08 »

Offtopic farfalla, изпразни си малко съобщенията, че искам да ти пусна съобщение на лични, а ми дава, че е пълна Offtopic
Активен
farfalla
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #408 -: април 23, 2009, 14:54:43 »

Разчистих си пощата. Ако имаш идейки - моля сподели ги. Благодаря!
Активен
ver4ote
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: април 23, 2009, 22:34:34 »

леле,момичета,съвсем съм изветряла!  blush
с малко закъснение да отогворя на въпросчетата към мен:
нашите покани са точно като детските книжки,които като ги отвориш и излизат картинките( 3D),може би ще трябва да ги снимам в профил,за да разберете.
Не съм ги правила аз(трябва да съм много добра,за да го постигна)–на "Такрида" са!
Попрочетох малко,но ако съм изпуснала нещо ме подсетете,тъй като засега съм  застопорила подготовката по сватбата!
Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: април 24, 2009, 09:18:34 »

Момичета здравейте, да се представя и тук...бъдеща булка като вас съм и сега на дневен ред в програмата ни са поканите, но при мен ситуацията е по-сложна. Аз не живея в Бг, а първата сватба която ще правим ще бъде във Варна. В момента живея в Германия и тук намерихме най-прекрасните покани, но цената която ни обявиха за 20 покани + печат с нормален черен шрифт е 150 евро  girl_impossible , което според мен е просто е нереално скъпо. Само да уточня че поканите ще бъдат на български (около 10 покани) и на немски (още 10). Като ние вече сме подготвили текстове, шрифтове и пр. Та въпроса ми е, възможно ли е да се намерят такива покани в Бг http://www.die-hochzeits-galerie.com/jvm/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=553&category_id=9&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=60 ако някой е виждал или знае къде може да се намерят моля да сподели. Ако не ги намерим в Бг ще ги купим само поканите (без текст) от тук и ще ги напечетаме в бг, но възможно ли е да се направи поръчка само за печат, може ли да ми препоръчате печатница с която мога да кореспондирам то тел, факс, имейл. И ако имате идея колко горе долу излиза цената за печат на 20 покани  pardon
Съжалявам че се получи толкова дълго, много се надявам да ми помогнете, че взвх да се отчайвам вече   :'(
Само да допълня че ще пътувам и до София, тъй че става въпрос за печатници и в двата града.
« Последна редакция: април 24, 2009, 09:20:20 от siiu » Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #411 -: април 24, 2009, 10:20:04 »

Хъм, за тези пари тук някоя рекламна агенция би могла да ти направи всичко без да се занимаваш изобщо. Само за печат наистина е ужасно да ти искат 150 евро.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: април 24, 2009, 13:15:05 »

Мила за тези пари тук ще си поръчаш да ти ги направят точно такива,каквито желаеш,и с всичко по тях сигурно пак ще ти излезе 3 пъти по евтино.Само за пример ще ти кажа,че мойте си ги поръчах в София,по мой модел/тоест дадох им 3 вида покани от който исках да се вземат елементи и да стане една покана/.Общо с всичко - изработка на поканите,картон,паус,сатенена панделка,плик,печатане на 6 различни текста + изработака на една мостра ми излиза за 84 броя покани около 230 лв.като всичко това поръчах по имейла,дори не съм ходила на място,и повярвай ми останах очарована от резултата.така че бъди сигурна,че тук могата да ти направят абсолютно същите покани по снимката,за много по малко пари.
Колкото до печатница,имай предвид,че тук в България големите печатници процедират така-колкото по малко бройки за печат,толкова по скъпо.Разбира се много зависи и от това какъв печат искаш,ако е обикновен,няма да е скъпо,ако е сито печат за малко бройки ще ти излезне по-скъпичко,защото те така или иначе ти правят калъпа за поканата и трябва да си го избият,а и при сито печата за различни текстове се прави различен калъп и става още по скъпо.Аз имам кординати на една голяма печатница в Пазарджик,но не съм сигурна дали там въобще ще искат д ати направят,защото са малко бройки,иначе имам кординати и на една по-малка в Пловдив,ако си от тук пиши ще ти ги дам.
« Последна редакция: април 24, 2009, 13:22:16 от lady_in_love » Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: април 24, 2009, 14:02:07 »

lady_in_love много ти благодаря за инфото, но сега имам друг въпрос. Има вариант да купя поканите от тук (без печат) което ще ми излезе около 80 лв. и да напечатам сама текстовете на паус хартия. Да речем че ако го направя така всичко ще ми излезе около 100-120 лв. Мислиш ли че в Бг ще ми направят 20 покани по моя снимка и на два езика за толкова парички. Ако не знаеш, може ли да те помоля да ми дадеш кординати на мястото от където са твоите покани. И сега като казваш, че си очарована ми стана много любопитно може ли да покажеш снимчица на товите покани  blush
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: април 24, 2009, 14:46:48 »

Миличка влез в галерията ми там ги има,това е направената от тях мостра на поканите ни за гостите и към нея ще има и плик,аз найстина съм доволна от гледа точка на това,че хората направиха точно това ,което исках,поканата ни стана,точно такава,каквато я виждах в главата си.Аз правих мойте покани в Кардисимо-София.В google като напишеш веднага ще ти излезе сайта.Колкото до това дали тук ще ти направят за 120 лв. - 20 покани,не мога д атвърдя със сигурност,но по проста сметка като разделиш на 20 се получава 6 лв на покана,моя мнение е,че навсякъде ще ти направят невероятна покана за 6лв,където й да отидеш за тази сума може да се направи страхотно нещо.Но все пак,ти си реши,ако не ти се разправя да се занимаваш тук с поръчки ги взимай направо от там,все пак има разлика от 250 евро и 120 лв,втората сума е доста по разумна,така че,ако найстина ги искаш действай. good
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: април 24, 2009, 15:30:22 »

siiu, сигурна съм, че в някое рекламно студио или печатница ще могат да ти направят каквато покана искаш! И на тях им е все тая дали на един, на два или пет езика ще печатат! Тук във форума също има едно момиче което прави невероятни покани, може и нея да попиташ! Успех!

lady_in_love, поканите ти са супер! Ние сме със същите инициали  smile, само дето сватбата ще е в други цветове!
« Последна редакция: април 24, 2009, 15:35:31 от Daisy_d » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #416 -: април 24, 2009, 19:02:37 »

Защо не се обърнете към Виолетhttp://www.violet-bg.hit.bg/
Наши няколко съфорумки са си поръчвали при нея и са страшно доволни. Заради това и аз реших да я помоля да ми направи поканите да семействата и кумовете. Нещата, които прави са невероятни и са съобразени изцяло с вкуса  ти и темата на сватбата.

Сещам се, че Муцито и Tasty имат покани от нея и са слагали снимки в темата.
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: април 24, 2009, 19:15:27 »

Докато преглеждах старите теми видях, че имаше писано за сухото преге тук. Та искам да попитам дали някой го е използвал за поканите си? И евентуално дали имате представа от някакви цени?
На мен ми се иска нещо такова:
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #418 -: април 24, 2009, 20:56:55 »

Бухтичка, в google открих някои неща:

http://www.jdesign-bg.com/services.php?P=11
http://www.dmtproduct.eu/uslugi.html

и т.н. можеш да се разровиш и ти и евентуално да пратиш запитване до някой, който ти вдъхва доверие.
Между другото съвсем скоро попаднах на технология, при която с лазер се изписва текст, не перфорация, а стои като леко прегорено върху хартията... нещо като кафевия текст на картинката ти.

siiu , наистина за типа покана, който си показала ти трябва студио за печат, за да ти предложат хем  по-добра цена, хем добро качество на отпечатване.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: април 24, 2009, 21:42:26 »

Защо не се обърнете към Виолетhttp://www.violet-bg.hit.bg/
Наши няколко съфорумки са си поръчвали при нея и са страшно доволни. Заради това и аз реших да я помоля да ми направи поканите да семействата и кумовете. Нещата, които прави са невероятни и са съобразени изцяло с вкуса  ти и темата на сватбата.

Сещам се, че Муцито и Tasty имат покани от нея и са слагали снимки в темата.
judges давам за Виолет. Препоръчвам я с две ръце. Със сигурност ще направи много повече от това, което очаквате  good
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: