Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:44:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 154944 пъти)

angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: април 20, 2009, 14:05:25 »

Много са оригинални!И на тази цена-браво!
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: април 20, 2009, 18:34:14 »

Момичета имам проблем,не знам къде по поканите да напиша за кой са,мислех си на една връзчица,която накрая има листче и на него,но много разправия ми се струва,ако на някой му хрумне някоя оригинална идейка да я сподели.Изпаднала съм в някакво творческо затъмнение.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #332 -: април 20, 2009, 18:44:25 »

Може и на лепкащи се листчета, защото не оставят следи като се махнат  Wink
или просто пауса да го слагаш в последния момент. едва ли всички в една и съща минута ще ги даваш, така че просто пъхаш съответното паусче в една покана непосредствено преди даването. Аз лично така ще направя.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: април 20, 2009, 19:05:41 »

Аз не съм се уточнила,имах предвид,не че няма да знам коя покана за кой е,не е в това проблема,а по-скоро има семейства,които не искам да идват всичките,а само двама човека примерно,и искам само тях да напиша,за да няма недоразумения.
Та по-скоро надписите са за тях,не за мен и искам някак да изглежда красиво.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #334 -: април 20, 2009, 19:48:22 »

Значи, това, което аз разбирам, че да не стане пак объркване е, че искаш идея как да поканиш само част / родителите да кажем/ от някое семейство?

Аз също искам това и просто ще изписвам имената на поканените. На други, на които може, ще карам свекърва ми да говори с хората да не си взимат децата. в скоби ще поясня, че те са нейни приятели и за това. А на другите ще давам едно покана на родителите и една на децата, ако са поканени.

Тук се опира до тактичност - дали поканените ще съобразят, че като не пише имената на децата, значи че не са поканени. Но съм подготвена за издънки в плана. Само пример ще дам, който не е личен:
позната дава покани за сватбата си на родителите в дадено семейство и изрично е написала само техните имена. Обсъждат идването им, при което се появява едното от децата и пита дали не може да вземе и гаджето си?  Oh my ... То самото не е поканено, но иска и гадже да вземе. В тази ситуация просто са казали ако искат с другото дете да дойдат, но местата са лимитирани и не може да взимат други хора....
та и такива неща се случват.

за лично ще говоря, с когото мога кой ТОЧНО е поканен. С когото не мога, ще разчитам да са досетливи и съобразителни и да разберат, че имената на поканените са написани и това е.
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
**
Публикации: 127

« Отговор #335 -: април 20, 2009, 19:54:13 »

Хора това малко не е на място, каниш когото искаш, като доидат с децата си , голяма работа един път се жените да пият за ваше здраве хората Bravo
  И една малка забележчица - финансовите разчети НИКОГА не излизат верни, винаги и отвсякъде има изненади, за жалост предимно неприятни.
« Последна редакция: април 20, 2009, 20:03:07 от dark_avenger » Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: април 20, 2009, 20:29:18 »

Малко  Offtopic Но какво имате впредвид под деца .......?!?
И ако каните например мъж и жена и те имат 1,2,3 деца ...логиката би  била,че и те са поканени,отеделен е въпроса с това на каква възраст са,много малки,големи или.....каквото и да е там....ако са малки не си мислете,че родителите ще ги доведат,а ако са големи сами няма да искат да дойдат...Та това е ....просто като им давате поканата тактично попитайте ще взимат ли децата с тяха,ако не са сигурни им дайте срок за отговор,за да си нагласите нещата,така направих аз  girl_wink
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: април 20, 2009, 20:40:49 »

Ние смятаме да пишем "сем. Иванови" или само името на госта "Иван Иванов"  и ще искаме до дадена дата потвърждение колко човека ще дойдат - дали с децата или с гаджето, ако става въпрос за приятел или колега.

Криси, а пък това с малките етикетчета с имената на госта не е много трудно и трудоемко - на един лист се събират доста имена (не съм смятала точно , но може всички гости да се поберат), принтират се, изрязват се, перфорират се в ъгълчето. Аз смятам да ги завържа с много тънък златист конец за дръжката на каличката. В галерията ми има снимка smile
« Последна редакция: април 20, 2009, 20:46:33 от merilen » Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #338 -: април 20, 2009, 21:08:13 »

Според мен се пропускат и няколко важни момента - защо не искаме децата на сватбата си!
Занчи, тези, които аз не искам предимно са защото имам лични отношения с тях и те не са много малки. Тези отношения са такива, че ако цъфнат, ще има изхвърлени и ще стане голям скандал!

Мисля, че това е доста различно от това да не искаш някое малко лапе да писка или да си се овива около полата.

Възможността, която вие оставяте семейството да реши дали да си вземе децата е в случайте, когато не сте така силно против да дойдат  Wink
Просто е въпрос на взаимоотношения! 
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: април 20, 2009, 21:15:26 »

аз просто помолих да не вземат малките си деца, но ставаше въпрос само за 2 семейства....защото не исках родителите да се занимават с тях все пак е вечерно тържество...ще има танциорки...
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: април 20, 2009, 21:50:54 »

та още първоначалният ми въпрос беше,къде мога да напиша имената на поканените като поканата ми е под формата на папирус.
Обикновено на другите покани се изписват отзад,на на папирусите къде???
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: април 20, 2009, 22:30:08 »

та още първоначалният ми въпрос беше,къде мога да напиша имената на поканените като поканата ми е под формата на папирус.
няма да ти помогна кой знае колко, но единственото което ми идва на ум вече си го написала по горе
може и да го напишеш на самият лист вътре в папируса
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #342 -: април 20, 2009, 22:34:33 »

Ами моите имена са си в самия текст. Ние.... каним.... като вие си избирате текста, естествено. Но ние така сме го направили. Ние кого каним и от там вече следва текстчето.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: април 21, 2009, 09:07:54 »

Ние каним всички със децата им, защото избрахме специално ресторант с детска площадка. Пиша имената и на дечицата върху поканите, дори да са бебенца на по-малко от годинка, от уважение към родителите им - това са първите покани, адресирани и до тях, които получават малките човечета. А една от майките много се зарадва и каза, че ми е супер благодарна, че така съм решила нещата, защото щели да не нарушават режима на бебо, да  го доведат като на разходка и към средата на тържеството да го върнат вкъщи, при майка й и те самите да се върнат на тържеството. Щом искат.. аз нямам нищо против.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: април 21, 2009, 09:24:43 »

моите са папируси и аз не ги надписвах до кого са, но на всеки ги давах лично  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: