Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:26:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 154980 пъти)

pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: април 16, 2009, 18:43:28 »

Днес не ми изглеждат чак толкова отчайващи:)

Браво, момиче, това е отношение към проблемите Bravo Bravo Bravo
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #316 -: април 16, 2009, 19:57:57 »

Ами казахме ти всички, че с амного хубави. Ти се тръшкаш, че са зле. Пооправи ги леко и са перфектни! Да са ти честити, между другото. Все пак са със страхотен дизайн и изглеждат много красиви. Радвай им се, това са си вашите СВАТБЕНИ ПОКАНИ! Друг път няма да имаш такива  Wink  Bravo
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: април 17, 2009, 11:04:12 »

Аз пак изпаднах в безпомощност и ви моля за помощ.Поканите направих с photoshop cs2,така че снимката да изглежда като картина,като нарисувана и след това с Adobe Photoshop Lightroom отрязах краищата на снимкта,т.е да останат само лицата ни  в средата на листа,за да мога да я сгъна .Обаче тези неща ги постигам с много лутане из програмата и накрая не знам как съм стигнала до този резултат.Трябва  да направя още 10 покани а не мога,ако някой има идея как да постигна този ефект,дори и с друга програма,да ми помогне!
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: април 17, 2009, 11:13:03 »

аз се сещам за програмката PICASA с нея съм правила снимки да изглеждат като картини, но ти щом казваш че вече имаш направена 1, защо не я принтираш направо?? или нещо аз не съм разбрала какво точно искаш да направиш?
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: април 17, 2009, 11:13:57 »

Аз ползвам CS4. За да стане снимката като картина избирам менюто Filter и от там което ми допадне, например Artistic и после пак каквото ми хареса, например Watercolor. Като се зададат тези неща отваря още опции и може да се променят още нещата, но всичко е въпрос на вкус. Просто си запиши кои неща точно ти харесват и ги повтаряй. За рязането не знам защо ходиш в лайтруум. Аз с правоъгълника си маркирам това, което искам, отивам на Image, от там Crop и готово.
С Пикасата наистина също мисля може да се постигне този ефект, а и тя е доста по-лесна за ползване.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: април 17, 2009, 14:00:21 »

Този ефект  на снимката съм го направила,проблема ми е изрязването на снимката и поставянето и  в средата на листа.Сега благодарение на Бухтичка я изрязах,но не знам дали ще ми я принтира в средата.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: април 17, 2009, 14:18:19 »

така трябва да изглежда поканата.Намествах снимката по средата,а сега не знам как.

* PIC_0146.JPG (53.45 KB, 500x375 - видяно 350 пъти.)
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: април 17, 2009, 14:23:49 »

ако е само за изрязване, незнам дали ще ти свърши работа, но аз мойте снимки си ги режа прекрасно с Microsoft Office Picture Manager --> Edit Picture--> Crop . Става за 3 секунди
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: април 17, 2009, 14:51:50 »

Съжалявам, не съм много наясно с фотошопа по принцип, не мога да помогна за центрирането. Единственото, което ми идва на ума е да сложиш решетка и по нея да се ориентираш къде е центъра.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: април 17, 2009, 15:08:14 »

angel4e, това, което се сещам е следното - ако имаш снимката като картинка (графичен файл) и от един лист с формат А4 правиш една покана, можеш да я вмъкнеш в Word:
1.  Правиш настройка на листа "Пейзаж" (меню File -> Page Setup ->Landscape), така листът ще бъде разположен хоризонтално
2. След това делиш листа на 3 колонки от меню Format ->Columns, след това от меню Insert ->Break ... и избираш втория радиобутон Column break. По този начин курсорът на мишката отива директно в средната колонка и
3. вмъкваш снимката в нея (меню Insert -> Picture...-> From File).
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: април 17, 2009, 16:06:21 »

Благодаря ,Merilen, и така не става,не мога да я направя в такъв формат ,за да я вкарам в Word.Направих нещо,довечера като се прибера ще опитам да принтирам да видим дали ще се получи.Много благодаря за отзивчивостта!
Активен
mtzaneva
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: април 17, 2009, 16:19:41 »

angel4e,

Формата се променя със Save as, след това избираш какъв формат, примерно jpg и слагаш на word, както вече е обяснено.

Другият вариант е като знаеш размерът на картинката, да позиционираш спрямо поканата, т.е слагаш поле, примерно с правоъгълника, голямо колкото поканата (ширина и височина) и после пействаш картинката в средата, на база оразмеряване (1/3 примерно). За да не ти се вижда очертанието на правоъгълника слагаш handing на None.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: април 17, 2009, 17:21:36 »

Златни сте,момичета!Много ви благодаря!С обща помощ го направ kiss2 kiss2 :*их.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: април 20, 2009, 09:35:00 »

Момичета, ние мислехме ние да си правим поканите, но  в крайна сметка ги купихме.
Извинявам се, ако съм  Offtopic, но в Асеновград наистина има много хубави нещица на наистина прилична цена...нашите са по 0,60лв бройката - готови напечатани. Не са супер лукс, но ние много си ги харесваме  give_rose
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: април 20, 2009, 10:12:00 »

beb4eto_na_me4o,супер са поканите ви,много ми харесват.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: