Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:30:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбени покани !!!! част 5
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбени покани !!!! част 5 (Прочетена 154809 пъти)
anbibian
Сватбен ШАМАН
Отг: Сватбени покани !!!! част 5
«
Отговор #300 -:
април 16, 2009, 08:30:04 »
ver4ote
поканата е много яка, твоето момче явно се включва точно на място
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #301 -:
април 16, 2009, 09:09:49 »
Цитат на: Bianka в април 15, 2009, 21:25:52
Помощ момичета... Тази вечер ходих да взема готовите уж покани и сега като ги разгледах по-внимателно съм отчаяна
. На първо място очевидно са рязани на ръка и са криви. Чудя се дали някъде ще са навият да ми отрежат 2-3 мм, така че да стане равно? Другият проблем е, че са сложили сребърни букви на бял паус и то почти не се вижда. Сигурно вината си е моя понеже мостра на печата излизаше много скъпо и аз казах на момичето да прецени с кое изглежда по-добре. Ама как ще изглежда по-добре като то изобщо не се чете?! Текстът ще се сменя - то е ясно и си мисля дали ако сложа цветен паус (примерно син или лилав понеже горния картон е нещо междинно) с черни букви ще е добре. Има ли проблем паусът да го напечатам на принтер, а не в печатница? Цяла вечер не мога да си намеря място от разочарование и то сама съм си виновна като не гледам.
Снимките ги сложих в галерията.
Вземаш си от Офис 1 една машина Тример се казва и си ги изрязваш самичка, там има линийка така че да станат прави
Активен
niksis
Ентусиаст
«
Отговор #302 -:
април 16, 2009, 09:13:47 »
ver4ote, поканата ти е страхотна
А надписването под тревичката ли е? Сама ли си я правила?
Активен
Бухтичка
Професор
Отг: Отг: Сватбени покани !!!! част 5
«
Отговор #303 -:
април 16, 2009, 09:29:11 »
Цитат на: BASTET в април 16, 2009, 08:18:06
Миличка, ако нямаш време, нали казваш, че поканите са "направи си сам".. добре го обмисли, защото аз с моите покани бая се изнервих, докато ги направя и на няколко пъти съжалих, че не ги поръчах някъде. Помисли струва ли си да дадеш толкова пари, да чакаш доставка и накрая пак сама да си ги правиш.
На мен това, че са направи си сам хич не ми пречи, даже май го предпочитам
Много обичам по принцип да си майсторя разни неща, но сега с бебето и ученето просто нямам достатъчно време да търся материали и да мисля модели. Заради това ми допадна идеята, хем ще ми дадат всичко наготово, хем аз ще си направя удоволствието да си ги сглобя
Иначе аз засега си мисля май да си поръчам за първия вариант само джобовете и тук някой да ми направи останалото.
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #304 -:
април 16, 2009, 10:43:37 »
Мерси на всички за помощта! Взех малко материали и сега ще пробвам с подложена цветна хартия или бял паус с черни/сини букви. Цветен паус не успях да открия. Разрезите ще се опитам да ги изправя на гилотината в офиса на баща ми, ако не се справям - отивам в Офис 1 и това е. Аз откривам и куп други недостатъци, но да речем че с тях ще се примиря (недобре закрепено топче или леко подаващ се силикон и т.н.).
Аmelia, аз съм от Бургас и ги поръчах в едно магазинче за подаръци и др. такива неща в "Славейков". И друг път съм ползвала услугите им и добре се справиха, но не и в случая...
Активен
niksis
Ентусиаст
«
Отговор #305 -:
април 16, 2009, 10:55:32 »
Bianka,ако си решила на 100% да е с цветен паус и както пише ,че в Слънчоглед в София има такъв,мога да отида да проверя и ако има и не ти е скъпо да ти купя.Аз също съм от Бургас ,но работя в София и утре се прибирам за празниците и ще мога да ти го донеса...
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #306 -:
април 16, 2009, 12:05:58 »
Мдааа - в Слънчоглед има цветен паус. Имаше и някакви нови фигурални (но както знаем - там не се задържат бързо). А има и едни пауси - бяло и черно в различни вариации и фигури. Много ме кефи, само дето не си взимам защото нямам идея какво да го правя
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #307 -:
април 16, 2009, 13:16:28 »
Качих в галерията прототип на моите покани.
Има още да се работи по тях,но това е основната идея.
Ще бъдат от цветен паус,с някакви цветя от горе-не съм решила окончателно какви.
Двоумя се и за пръстена,който да държи пауса-дали да е от панделка от плат или от тези,които се използват за букети.
Ще ги печатам на домашния принтер-пробвах,става без забележки.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #308 -:
април 16, 2009, 13:20:21 »
Цитат на: Bianka в април 16, 2009, 10:43:37
Мерси на всички за помощта! Взех малко материали и сега ще пробвам с подложена цветна хартия или бял паус с черни/сини букви. Цветен паус не успях да открия. Разрезите ще се опитам да ги изправя на гилотината в офиса на баща ми, ако не се справям - отивам в Офис 1 и това е. Аз откривам и куп други недостатъци, но да речем че с тях ще се примиря (недобре закрепено топче или леко подаващ се силикон и т.н.).
Аmelia, аз съм от Бургас и ги поръчах в едно магазинче за подаръци и др. такива неща в "Славейков". И друг път съм ползвала услугите им и добре се справиха, но не и в случая...
с гилотината също трябвада се получи добре, даже по-добре, аз препоръчвах Тримера защото е по-евтиния вариант
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #309 -:
април 16, 2009, 13:43:20 »
Цитат на: dodo23 в април 16, 2009, 13:16:28
Качих в галерията прототип на моите покани.
Има още да се работи по тях,но това е основната идея.
Ще бъдат от цветен паус,с някакви цветя от горе-не съм решила окончателно какви.
Двоумя се и за пръстена,който да държи пауса-дали да е от панделка от плат или от тези,които се използват за букети.
Ще ги печатам на домашния принтер-пробвах,става без забележки.
Мисля, че ще е по-добре ако е от панделка, защото материята за цветята много лесно се разнищва. пробвала съм да украсявам с нея и не ми се получи. За цветчетата - аз ползвав едни розички, които са като от някакъв вид дунапрен, много финни с тънка дръжка от тел, която също може допълнително да се ползва като държач на поканата.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #310 -:
април 16, 2009, 15:31:31 »
Моите снимки на пробната ми покана не са излязли изобщо добре
Нито цветовете се виждат, нито детайлите. Ще правя нови....А в това време ми омръзна тая покана и вече замислям да правя нови варианти.
А някой да знае дали има ножички да рязане на къдрево? но не назъбено, а на вълни. Разбрах, че имало така гилотина в Офис1, но по 40лв., което на мен ми е адски много.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #311 -:
април 16, 2009, 15:47:52 »
Има ножички - в Джъмбо - три приставки (т.е. 3 вида реже), струва към 3 лева
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #312 -:
април 16, 2009, 15:48:53 »
Ихааа! Това е супер. Има ли на друго място Джъмбо, освен в Борово/ ако е Борово кварталът, де/ До този, за който говоря има Била
Активен
mariana_popova
Ентусиаст
Публикации: 77
«
Отговор #313 -:
април 16, 2009, 16:05:28 »
божке... какми неща творят хората... браво ver4ote ...ама на нас като нищо не ни иде отръки... ще си купуваме готови
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #314 -:
април 16, 2009, 17:01:48 »
Цитат на: niksis в април 16, 2009, 10:55:32
Bianka,ако си решила на 100% да е с цветен паус и както пише ,че в Слънчоглед в София има такъв,мога да отида да проверя и ако има и не ти е скъпо да ти купя.Аз също съм от Бургас ,но работя в София и утре се прибирам за празниците и ще мога да ти го донеса...
Niksis, много ти благодаря, но ще ги направя с обикновен! Днес не ми изглеждат чак толкова отчайващи:)
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...