Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:21:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбени покани !!!! част 5
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбени покани !!!! част 5 (Прочетена 154767 пъти)
Бухтичка
Професор
Отг: Сватбени покани !!!! част 5
«
Отговор #285 -:
април 15, 2009, 19:11:20 »
Честно казано не разбрах точно за кои картони говориш. Аз имах предвид, че ми харесва релефа на самия джоб и не знам дали тук има такива. Лентата отгоре с опаковъчна хартия...не я виждам, всъщност зависи каква хартия точно имаш предвид. С паус пък съвсем. Аз не искам нещо скалъпено, което да прилича на тази покана като модел, харесала съм я, или ще е тя или няма да е тя. Да не говорим, че нямам време да обикалям и да търся материали. Ако някой може да ми я направи такава чудесно, ако не, просто няма да стане.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #286 -:
април 15, 2009, 19:28:26 »
Ами щом толкова ти харесват и мислиш, че си струват цената и че в Бг не могат да ти направят по-хубави -поръчвай си!
Активен
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #287 -:
април 15, 2009, 19:28:40 »
Само предлагам, но щом нямаш време да обикаляш и да се занимаваш с правенето им по-добре наистина готови, иначе рискуваш да се получат точно както казваш "скалъпени работи". А за пауса и хартията е лично мое мнение, а и се надявам не си мислиш, че ти говоря за обикновените опаковъчни хартии. Тук из форума съм виждала толкова красиви покани, а като се загледаш направени от съвсем обикновени материали, но си е факт, че таланта и въображението
някои просто си го имат и творят красоти
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #288 -:
април 15, 2009, 21:25:52 »
Помощ момичета... Тази вечер ходих да взема готовите уж покани и сега като ги разгледах по-внимателно съм отчаяна
. На първо място очевидно са рязани на ръка и са криви. Чудя се дали някъде ще са навият да ми отрежат 2-3 мм, така че да стане равно? Другият проблем е, че са сложили сребърни букви на бял паус и то почти не се вижда. Сигурно вината си е моя понеже мостра на печата излизаше много скъпо и аз казах на момичето да прецени с кое изглежда по-добре. Ама как ще изглежда по-добре като то изобщо не се чете?! Текстът ще се сменя - то е ясно и си мисля дали ако сложа цветен паус (примерно син или лилав понеже горния картон е нещо междинно) с черни букви ще е добре. Има ли проблем паусът да го напечатам на принтер, а не в печатница? Цяла вечер не мога да си намеря място от разочарование и то сама съм си виновна като не гледам.
Снимките ги сложих в галерията.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #289 -:
април 15, 2009, 21:30:14 »
Bianka много лоши с е е получило при теб,дано да оправиш всичко бързичко,аз мисля,че на син паус ще стоят много добре черни буквички или дори сини,и ще стане много сладко.Сега като прочетах твоя пост се притесних и аз,защото и аз мойте ги поръчах само по имейла,с хиляди обеснения и ако накрая не са това ,което искам направо незнам.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #290 -:
април 15, 2009, 22:20:23 »
Bianka, гледам, че поканата ти е на морска тема, защо не пробваш на бял паус със син или тъмносин цвят да печаташ? Не знам дали на син паус ще личи с черни букви, според мен отново няма да се получи голям контраст както с бялото и сребристото
Мисля, че пауса можеш да го печаташ на принтер без проблем, просто принтера трябва да се настрои за хартия с по-малък грамаж. В Офис 1 имат гилотина за рязане, така че можеш да провериш, както и да попиташ и там за печатането върху паус.
Не се отчайвай, всичко ще се нареди, важното е да не се паникьосваш
«
Последна редакция: април 15, 2009, 22:24:35 от merilen
»
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #291 -:
април 15, 2009, 23:12:43 »
Bianka, на снимка всичко си изглежда чудесно. Явно проблемът е на живо. Защо не пробваш да отлепиш този паус с текста и да подлепиш под него непрозрачен син лист и да сложиш пауса със сребърните буквички отгоре пак. Според мен би се получило много красиво. А за незадоволителното рязане - ако не успееш да намериш друг вариант вземи си метална линийка, макетно ножче, дъска за рязане и много търпение и започвай да действаш. Това ми хрумва, но пак да кажа, че на снимките са ти много хубави поканите. Успех!
Активен
ver4ote
Любопитен
«
Отговор #292 -:
април 15, 2009, 23:18:43 »
нашите покани ще бъдат по-скоро закачливи,защото в моето мъжленце все още живее детенцето и много се зарадва само като ги видя,и на призна никоя друга покана
ще ги кача след малко в албума,за да видите!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #293 -:
април 15, 2009, 23:21:49 »
Цитат на: ver4ote в април 15, 2009, 23:18:43
нашите покани ще бъдат по-скоро закачливи,защото в моето мъжленце все още живее детенцето и много се зарадва само като ги видя,и на призна никоя друга покана
ще ги кача след малко в албума,за да видите!
и моя не е много деен, обаче като му предложа няколко варианта той избира един и не ще друго, ама ми се струва, че го играе твърдо, че да имитира заинтересованост да не го обвиня, че не се е включил в подготовката
Активен
ver4ote
Любопитен
«
Отговор #294 -:
април 15, 2009, 23:27:32 »
, абе и аз подозирам нещо такова,макар че се включва тук-таме! А най-интересното е ,че повечето хора ми казват,че той е по-ентусиазиран от мене!
пс: вече има една снимка на поканата!
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #295 -:
април 16, 2009, 00:04:37 »
Много са хубави поканите ти, Бианка! Много ми харесаха! Не се натъжавай. предполагам колко е гадно да не е това, което искаш, но нещата при теб ще се оправят много лесно
момичетата меча са писали това, което на мен ми хрумна като идея и за рязането, и за пауса. Аз лично на моите сама ще си ги правя вкъщи и вече пробвах да си пусна пауса в принтера...никакви настройки и щуротии, всичко си е ок! так аче спокойно. избери си паус като цвят, вземи си повече и пробвай различни варианти. на мен и варианта с лепенето на син лист отдолу ми харесва.
Ако не става у вас и в Офис1 ще ти ги напечатат, има и безбрай ксерокси, където печтат на цветен принтер.
Цитат на: ver4ote в април 15, 2009, 23:27:32
, абе и аз подозирам нещо такова,макар че се включва тук-таме! А най-интересното е ,че повечето хора ми казват,че той е по-ентусиазиран от мене!
пс: вече има една снимка на поканата!
Много е сладичка! ако не ми беше стилът на сватбата по-строго овициален, щях да избера нещо такова. Другото шегаджийско нещо, което ми е харесвало е на наша съфорумка - беше направила нещо като малка книжка с картинки. Страхотна идея!
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #296 -:
април 16, 2009, 00:24:11 »
Верчоте, такава сладурска покана..много е яка
Бианка, на мен ми харесва поканата ти, може би наистина на живо е друго и не се вижда хубаво.Момичетата са ти дали страхотни идейки, от които можеш да се възползваш.Успех
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #297 -:
април 16, 2009, 06:32:51 »
Bianka
, кривото наистина е много драстично, но се оправя изключително лесно. Иди в някой копирен център или, ако имаш познати с гилотина в офиса и ги отрежи. Ще станат идеални. По въпроса за текста съм напълно съгласна с Пебълс, подлепваш отдолу лист в избрания от теб цвят и буквите ще се четат.
И накрая, според мен, изобщо не трябва ти да се занимаваш с оправянето на поканите. Върни ги там където са ти ги правили, да си оправят бакиите. Направо съм удивена и не мога да повярвам, че това са покани, за които е платено. Ама че безотговорно и немарливо отношение към клиента!
ver4ote
, поканата е наистина много веселяшка и забавна и със сигурност ще настрои гостите за забавление, още щом я получат.
«
Последна редакция: април 16, 2009, 06:36:58 от Su_to
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #298 -:
април 16, 2009, 08:03:16 »
биянка, напиши къде си поръч поканите, зада няма още плачещи булки
Надявам се вече си се успокоила слид всички постове на момичетата с толкова съвети. Пък и като гледав всички с ахаресали поканите, включително и аз!
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #299 -:
април 16, 2009, 08:18:06 »
Цитат на: Бухтичка в април 15, 2009, 19:11:20
Да не говорим, че нямам време да обикалям и да търся материали. Ако някой може да ми я направи такава чудесно, ако не, просто няма да стане.
Миличка, ако нямаш време, нали казваш, че поканите са "направи си сам".. добре го обмисли, защото аз с моите покани бая се изнервих, докато ги направя и на няколко пъти съжалих, че не ги поръчах някъде. Помисли струва ли си да дадеш толкова пари, да чакаш доставка и накрая пак сама да си ги правиш.
Аз лично не харесвам такива покани с обемни неща налепети и нито една не ми харесва, но това е въпрос на вкус. Ако бяха аранжировки, тогава избирам последната
ver4ote, поканата е трепач! Ето такива покани харесвам аз!
«
Последна редакция: април 16, 2009, 08:21:14 от BASTET
»
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]