Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:50:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 155046 пъти)

Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: април 12, 2009, 09:17:42 »

Снимай ги да видим какво си измайсторила  smile
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: април 12, 2009, 10:52:13 »

Момичетаааа  yahoo направих педи малко една пробна покана и тя така стана, че Милото, сестра ми и майка ми са категорични, че искат да е това и не искат друга! обяснявах надълго и нашироко останалите си идеи, но бяха категорични, че тази си искат и това е. Аз много се радвам, че от първия и то недодялан /според мен/ опит и вече искат да е това и да не се променя.  danceg аз също си  я харесвам...

Просто исках да споделя радостта си  blush

Амелия, давай снимки да гледаме, да се радваме и ние!!! smile
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: април 12, 2009, 12:14:01 »

Здравейте момичета аз съм от скоро в този прекрасен сайт и бих искала да ме съветвате понякога...
А до поканите прекрасни са всичките браво!!! аз също имам идей за ръчно изработени покани дори напражих малак опит  blush исках да ми кажате според вас дали и е по добре и по евтино направо да си ги порачам.... crazy girl_impossible Сватбаааа

* 20071027213333.jpg (27.08 KB, 300x350 - видяно 2330 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #228 -: април 12, 2009, 12:30:16 »

Момичета, скоро ще кача снимки. Сестра ми ще се заеме да ми покаже как да ги намаля и ще ви покажа какво съчиних. аз все пак ще пробвам и другите си идеи, нищо, че близките ми искат тази.  blum
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 12, 2009, 14:46:43 »

kateto87, добре дошла  Welcome
Според мен не може точно да се каже кое ще излезе по-евтино - да си купиш готови покани или сама да си ги направиш. Има много "за" и "против". Преди всичко зависи от това каква покана искаш - по-традиционна или нещо по-различно.
От финансова гледна точка вероятно ако си ги правиш, ще ти излезе по-евтино, но трябва да прецениш имаш ли достатъчно време да измислиш ТВОЯТА покана, дали си готова да обикаляш магазините и книжарниците и да намериш необходимите за нея материали и разбира се, след това да имаш време да ги направиш. Много зависи и за колко покани става въпрос, колко трудоемка е направата им и не напоследно място - паричките, които си готова да отделиш за тях.
Има много красиви готови покани, вероятно си прочела, че се предлагат и покани ръчна изработка в тон с темата на сватбата.
Аз разглеждах и готови, и ръчно изработени, и прецених, че лятото ще имам достатъчно време, за да ги направя (остава само да ги напечатам и да им вържа китките с панделите smile и да ги залепим)
Просто ТИ си тази, която трябва да реши на кой от двата варианта, да се спреш.
Успех с избора на ТВОЯТА покана, а ние ще помагаме с каквото можем smile
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #230 -: април 12, 2009, 15:08:00 »

Ммм, да си ги правиш сам, определено не винаги излиза по - евтино. Обаче, както винаги съм казвала, с никакви парички не можеш да купиш усещането да създадеш със собствените си ръце нещо за сватбата си и да оставиш в поканките частица от хубавите емоции около сватбата.  good
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #231 -: април 12, 2009, 15:54:18 »

Обаче, както винаги съм казвала, с никакви парички не можеш да купиш усещането да създадеш със собствените си ръце нещо за сватбата си и да оставиш в поканките частица от хубавите емоции около сватбата.  good

Аз съм абсолютно съгласна. Усещането е несравнимо и неповторимо! не се лишавай от това, ако имаш възможност.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: април 12, 2009, 18:39:45 »

kateto87,чера си купих материалите за 80 покани и ми излязоха 90лв.това е без печата,защото ще си ги печатя аз.На мен определено ми излязоха по-евтино от тези,които иначе щях да поръчам ръчна изработка.За да те ориентирам в тази цена влиза луксозна хартия,паус,панделка органза и изкуствени цветчета.Малко по-късно ще кача снимка на първата,която направих.
Активен
mtzaneva
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: април 12, 2009, 19:20:39 »

Здравейте,

Аз също с нова в тази тема. Нашите покани също си правих самичка. В понеделник ще е готова пробата, надявам се да съм доволна.

Ето е дизайна на поканата:

Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: април 12, 2009, 19:54:24 »

Вече и аз съм готова с първата покана.Ето снимчица за мнения.
Ако не се отвори снимката има в галерията ми.
« Последна редакция: април 12, 2009, 19:56:26 от krisssy » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: април 12, 2009, 19:58:54 »

Bravo krisssy много са хубави
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: април 12, 2009, 20:33:43 »

Krisssy, харесват ми поканите, но с 2 цветя... не е добре. Трябва да са нечетен брой
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #237 -: април 12, 2009, 21:27:59 »

Предполагам идеята е цветята да олицетворяват младоженците, затова са 2, това с нечетния брой на цветята по-скоро важи за букетите... Три цветя за трима души в последствие препдолагам  Wink

krisssy , браво, браво и късметите са станали много сладурски  good
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: април 12, 2009, 22:09:11 »

Страхотни са поканите, още един привърженик на  каличките Wink. Криси от къде купи каличките?
А късметчетата са много сладки ... и на мен бледолилавото ми е любим цвят, но червени колони и стени и екрю пердета в ресторанта ме отказаха от този цвят sad
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: април 12, 2009, 22:17:56 »

Дааа наистина smile Не се бях сетила за това  Tc Извинявам се  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: