Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:16:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 154748 пъти)

23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: април 09, 2009, 09:36:51 »

Да се оплача за нашите покани! Щях да ги правя сама т.е. да ги давам за печат, но вчера като бях до моята приятелка, която ми изготви проекта , като взе да ми разправя къде тряя да ида за картон - на майната си, после не ми гарантира, че цветовете, които тя е дала в проекта ще излезна същите. / После .... за пликове ми каза, че няма кой да ми пусне 50бр. пликове! Та... всичко с мервите ще ми излезе повече, отколкото да си ги поръчам!  cray
Общо взето май ще си търся готови! 
Някой, ако е купувал от Пловдив, нека ме ориентира къде да отида и колко вървят поканите! Няма си идея!  girl_impossible
« Последна редакция: април 09, 2009, 12:01:52 от Sunny_girl » Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: април 09, 2009, 11:55:21 »

Нищо лично против твоята приятелка, но такова изказване, че всяка машина печатала различно е супер непрофесионално. Ако не става дума за много стар, никога ненастройван, зареждан с рециклирани консумативи принтер в офис, в днешно време може да се разчита на някакво сносно еднакво качество. Има голяма вероятност там, където ще ти ги печатат, да ти намерят и хартия. А ме можете ли да промените малко формата и да използвате стандартни пликове за поканите? С красиво етикетче отпечатано на самозалепваща хартия ще станат супер. Не се отказвай от идеите си толкова лесно!
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: април 09, 2009, 12:04:09 »

Sunny Girl, Bastet е права - ако искаш да са си твои - дерзай! Иначе за готови в Пловдив - на  улица Борислав 9 - ето и линка към bgmaps: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=bbf0a116f473c7850f3b2ed63bf6d6da&tip=1&initsearch=1

Аз нямам времето и търпението да си ги правя самичка, така че на тези от вас, които творят: БРАВО, МОМИЧЕТА! Успех! girl_wink
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: април 09, 2009, 12:15:10 »

По колко вървят - ами има и от 20 стотинки, има и от 6-7 лева. Аз се хвърлих първоначално на ръчно изработени - ателие "Фантик" срещу Мармалад в Капана, НО... 600 лева за покани  nea
Активен
ipls
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #184 -: април 09, 2009, 12:24:53 »

Sunny_girl може да пробваш да си отпечаташ в някое дигитално студио - освен ако приятелката ти не предложи нещо друго - там правят малко бройки и в цветове, каквито искаш. Ако правилно съм разбрала си от Пловдив - мисля имаше една фирма, която се казва Зебра, но не се сещам за координати - те имат и различни структурни хартии. Не се отказвай толкова лесно от това, което искаш  smile
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: април 09, 2009, 12:47:39 »

Sunny_girl, аз мога да ти дам координатите на моята фирма, която ще ми прави поканите. За 100 покани искат 30лв. печат, а самата покана е не повече от 1.50-2лв. Нашата излиза 1.50 бр. като ти подаряват и пликове за поканите и там какво още беше че не помня. Ако се интересуваш пиши на лични да ти дам координати good
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: април 09, 2009, 12:53:50 »

По колко вървят - ами има и от 20 стотинки, има и от 6-7 лева. Аз се хвърлих първоначално на ръчно изработени - ателие "Фантик" срещу Мармалад в Капана, НО... 600 лева за покани  nea

леле какви цени  Oh my ...  моите покани ще са също ръчно правени (от виолет - да е жива и здрава и все така добре да работи ) , но въобще не струват толкова!!! утре очаквам доставката им и ще ви се похваля  smile
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: април 09, 2009, 12:57:13 »

Момчета имам проблем sad Направих поканите, но за кумовете сме предвидили 1 покана, а те са майка и син. Сега обче започнах да се чудя не трябва ли в този случай да си имат отделни покани? Какво да правя да поръчам ли още една? Дайте съвет blush
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: април 09, 2009, 13:02:33 »

petrova83, според мен не трябва. Ако живеят отделно, смисъл са в отделни къщи, тогава е хубаво да имат отделни покани. Иначе няма проблем. Но в крайна сметка това си е по твоя преценка
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: април 09, 2009, 21:55:05 »

Ето какво измъдрих, за да добавя към поканата името на госта - малко етикетче, от същия картон, изрязано с къдрава ножичка. Сега се чудя дали да ги напиша ръчно със златист химикал или да ги напечатам на лазерен принтер с черен цвят, че още 25 лв за ситопечат в златисто не ми се нрави ...

« Последна редакция: април 10, 2009, 07:27:02 от merilen » Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: април 09, 2009, 23:46:43 »

Според мен е по-хубаво със златист химикал. Хем ръчно, хем стилно, хем твое си  blum Ама какво обяснение дадох huhhuh.gif Дано ме разбра, merilen
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #191 -: април 10, 2009, 00:45:56 »

В мен ли е проблема или всички не виждате снимката?  huhhuh.gif
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #192 -: април 10, 2009, 07:27:50 »

polia, тази цена направо ме застреля!!!  Oh my ...  Oh my ...  Oh my ... При нормални материали никога не ми се е случвало, дори най - луксозна покана да надвиши 5 - 6лв бройката (изключваме благородни метали, кристали сваровски и полускъпоценни камъни). Става въпрос за такива със хубави материали и много, ама наистина много ръчен труд. Освен при възможно най - скъпите покани и стотина бройки не виждам как ще се достигне такава сума!!! Порази ме!!! Та поканите ръчна изработка от среден клас са между два и три лева, за тези пари ще си направиш 200 - 300 бройки!  crazy

merilen , ако имах твоя почерк изобщо нямаше да си печатам поканите и листчетата, а щях всичко да надпиша ръчно.  good Много красиво е станало!!!

Amelia, ако снимката трябва да е в последния ти пост, наистина я няма.
« Последна редакция: април 10, 2009, 07:29:27 от Su_to » Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: април 10, 2009, 07:31:13 »

Извинявайте, снощи направих албуми по теми и съм забравила да дам нови препратки към снимките. Усетих се като си легнах чак ...
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: април 10, 2009, 08:33:02 »

Момичета, да ви попитам- това с потвърждаването на тел. еди си кой, в поканата ли го пишете или на отделно листче? Не мога да реша crazy
Като е на самата покана не ми харесва особено, като е на листче се чудя дали няма да се затрие някъде...

merilen, според мен ги напиши на ръка, красиво е, а и по-лично някак си (ама че се изразих shok )
поканите са ти супер Bravo
« Последна редакция: април 10, 2009, 08:35:55 от mucito » Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: