Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:16:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 154961 пъти)

katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: април 01, 2009, 09:47:08 »

Su_to наистина много хубави покани.Аз също съм ЗА по-големите халки....
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: април 01, 2009, 09:57:57 »

Аз съм с две ръце за големите халки. Другите някак се губят. Браво за хубавата идея и най-вече за търпението да изработиш поканите по този начин!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: април 01, 2009, 14:30:29 »

Su_to, с големите са чудесни! Браво!
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: април 01, 2009, 14:58:06 »

Ето я и нашата покана, само че ще е в кремаво и ще е малко по - симпатична smile Не можах да намеря точния модел, за това реших да ви покажа горе - долу какво ни се върти в главата
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: април 01, 2009, 17:07:59 »

На мен ще ми е време скоро да почна да мисля за поканите, та влязох да поразгледам. Поканите на tasty са разкошни, наистина много красиви. Прегледах сайта на момичето (или момичетата), които ги правят, ще си помисля за тях определено. На elean също много ми хареса поканата, толкова нежно изглежда, харесвам такива.
Иначе на мен ми бяха допаднали поканите на една сватбена агенция на сватбения салон тук във Варна и им прегледах сайта. Май тези ми допаднаха най-много, струват ми се по-интересни:

Обаче ето, попаднах тук на някакъв сайт, на който имаше доста интересни дървени покани и ми харесаха. Само дето не мога да си ги представя на живо какво ще представляват и това малко ме притеснява. Тези ми харесаха:
http://www.tbz-cards.com/modules.php?name=catalog&file=product_info&cPath=1_105&products_id=303#
http://www.tbz-cards.com/modules.php?name=catalog&file=product_info&cPath=1_105&products_id=309#
http://www.tbz-cards.com/modules.php?name=catalog&file=product_info&cPath=1_105&products_id=302#
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #140 -: април 01, 2009, 17:10:06 »

Браво за поканите! Много са ви хубавички!

а за кутийките -  Bravo  Bravo  Bravo Толеми таланти имаме тук! И още един глас за големите халки!
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #141 -: април 02, 2009, 07:42:05 »

Благодаря, момичета!  blush Накрая след като снощи говорихме с братчето на милото, останаха голамите халки, явно те спечелиха гласуването и ще красят поканките.

Бухтичка, всички покани са страхотни! А от тази бялата със сцената, ако тръгнеш, каква декорация и тема на сватбата можеш да си направиш. Направо ще "избиеш рибата". Могат да се направят невероятни неща.

Дървените покани могат да минат като сувенир и като подаръче за гостите или можеш да ги съчетаеш с разни дървени фигурки за тейбълки и подаръчета, има доста красиви и евтинки, които няма да ти съборят бюджета.

princesata9 Поканата е много нежна. Като я гледах и си представих именията с поляни за езда и как вътре в спалните има от тези огромни кани от фин порцелан с изрисувани цветя по тях, за да си полееш вода сутрин да се измиеш и метнатите до тях кърпи от фин бял лен. Има очарованието на някакъв старинен аристократизъм в елементите. Допадна ми. В кремаво също ще е красива.  good
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: април 02, 2009, 07:51:26 »

Аз по принцип не държа да съчетая поканите с темата на сватбата, понеже темата още не е съвсем ясна.
За дървените аз не искам да минават като подарък.

Дадоха ми между другото български сайт за покани на TBZ, но не е много богат избора и ги няма дървените - http://www.maji-design-tbz.com/
Активен
MERRIMENT
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #143 -: април 02, 2009, 08:52:51 »

Момичета, това ще е външният вид на поканките за сватбата на братчето на милото. Ще ги питам и тях коя искат, но кажете, коя на вас ви харесва повече? Аз, като че ли, клоня към малките халкички.

Всъщност са белички, но излязоха много тъмни на едната снимка, а на другата изгорих цветовете, та нищо не се вижда.
Много ми харесаха кутийките за поканите.Много стилно! Bravo
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: април 02, 2009, 10:17:10 »

Su_to, мерси за коментарчето.
Радвам се, че има и хора на които да им харесват. А междудругото, това с аристократизма е много сладко. Навя ми някои идейки и да видим какво ще доизмисля.
Мерси още веднъж give_rose
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: април 03, 2009, 01:29:03 »

и аз да се опкача  sad май няма да стане номера да си направя тук сама поканите...
шефовете ми трябваше да вземат нова копирна машина на която мислях да ги принтирам понеже старата не може да изкара хубави цветове на тази хартия на която искам аз...пробвах ама...куца и нещичко...специално за тази хартия...а новата машина я отложиха за по нататък че нещо ги одари кризата и мисля друг вариант  sad sad sad sad
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #146 -: април 03, 2009, 07:12:57 »

Защо не опиташ в някое копирно студио? Не би излязло много скъпо. На такива места печатат на всякаква хартия, защото машините им са професионални.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: април 03, 2009, 16:57:55 »

Защо не опиташ в някое копирно студио? Не би излязло много скъпо. На такива места печатат на всякаква хартия, защото машините им са професионални.

защото тук ако ги дам да ми ги напечатат ще ми излезнат златни тия покани...друго беше ако можех на работата да си ги направя нямаше да излезнат много...
а в бг ще се приберем точно месец преди сватбата и ако трябва тепърва да ги давам да се правят и да ги раздавам на гостите то вече няма да има смисъл от тях...а и за месеца преди събитието ме чака абсолютно всичко което трябва да се направи...единственото което ще бъде направено когато се върна е да са ми запазени църквата ресторанта и ритуалната...което вече е и направено...и до там...и на дали ще ми е точно и до правенето на покани...просто организирането на сватба от 6000км е ....много сложно... и за сега само мога да гледам и да набелязвам неща които да направя в съответния месец с който ще разполагам... незнам...  girl_impossible

и затова ще видин направо готови които ще пристигнат направо на адреса на свекито и тя с баща ми да ги раздадат на време на гостите ни...това ми се струва най подходящо...
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: април 03, 2009, 18:14:04 »

Не можеш ли да се довериш на някой тук да ти ги занесе в студио да ги напечатат? Не се изисква нищо повече от картинката в добра резолюция. Така ще са си твоите покани. Но ти трябва доверен човек, защото трябва да се говори с хората от агенцията, да се одобри проекта и разни подробности, които най-малкото са времеемки и не всеки би се съгласил да го свърши.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: април 03, 2009, 21:40:09 »

не всеки би се съгласил а и не всеки разбира какво точно да пита и дали ще разберат каква ми е идеята...ще помислим и този вариант...

Offtopic  като знам баща ми за ресторантите кога то питаше и му викам...питай какво вклиучва менюто...той питал само колко излиза едно меню...и му викам а какво включва...ми как вика да питам какво включва като не съм запазил ресторанта...като го запазя тогава...  funnytooth как викам като го запазиш бе човек...нали цените са различни...едно меню някъде излиза 20 другаде 40лв. и като знам как се разбрахме за ресторанта...представям си как би се обяснило за едни покани... сори за отклоняването покрай ресторанта...

но ще го обмислим и този вариант
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: