Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:21:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 154766 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: март 30, 2009, 13:58:29 »

elean  good много ми харесват
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: март 30, 2009, 14:25:04 »

много благодаря, анбибиан и майчето.
аз тъй като съм схваната в ръцете и не мога да измайсторя нищо - си харесах семпъл модел и ги взехме. Малко зор стана с надписването, но и това се оправи...
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #122 -: март 30, 2009, 14:29:52 »

Много са стилни и нежнички! Харесват ми! Честити!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: март 30, 2009, 14:56:24 »

много благодаря, анбибиан и майчето.
аз тъй като съм схваната в ръцете и не мога да измайсторя нищо - си харесах семпъл модел и ги взехме. Малко зор стана с надписването, но и това се оправи...

и аз съм не малко, а много вързана в ръцете  blum
така че и моите покани ще са готови купувани, за другите нещица все още мисля да се пробвам give_rose
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: март 30, 2009, 16:56:23 »

Аз бях много неприятно изненадана през уикенда. Нещата много са се променили от последните година и половина-две, когато за последно съм се занимавала да поръчвам печат. Срещнах големи трудности с намирането на хартия, студията за дигитален печат са си преместили офисите, намалили са персонала, махнали са отстъпките. Въртях, въртях и накрая се оказа, че ми е най-лесно и евтино да ги пусна на цветен лазерен принтер в студентски град. Накъде върви тоя свят, не знам вече. Наполовина са готови моите покани, само дето днес в обедната почивка трябваше да купя цветната хартия за тектовете, обаче катастрофирах на отиване и сега ме чака голямата одисея със застрахователите и оставам без кола за неизвестно колко време.  sad Нямам и панделки. Ужааас! Кога ще смогна с тъпите покани angry Много ли е късно да раздавам покани два месеца предварително според вас?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #125 -: март 30, 2009, 17:12:12 »

Според мен не е късно изобщо. Съвсем нормално е дори месец и половина преди събитието д асе раздават. Успокой се!
А от катастрофата - ти добре ли си? Пострадал някой има ли? Коли се оправят, важното е всички да са Ок! Гледай да се успокоиш и не се напрягай. С поканите ще се оправи всичко.  Wink
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 30, 2009, 17:19:16 »

Аз бях много неприятно изненадана през уикенда. Нещата много са се променили от последните година и половина-две, когато за последно съм се занимавала да поръчвам печат. Срещнах големи трудности с намирането на хартия, студията за дигитален печат са си преместили офисите, намалили са персонала, махнали са отстъпките. Въртях, въртях и накрая се оказа, че ми е най-лесно и евтино да ги пусна на цветен лазерен принтер в студентски град. Накъде върви тоя свят, не знам вече. Наполовина са готови моите покани, само дето днес в обедната почивка трябваше да купя цветната хартия за тектовете, обаче катастрофирах на отиване и сега ме чака голямата одисея със застрахователите и оставам без кола за неизвестно колко време.  sad Нямам и панделки. Ужааас! Кога ще смогна с тъпите покани angry Много ли е късно да раздавам покани два месеца предварително според вас?
Mилата sad Не се шашкай само! Не е късно за поканите! Облечи роклята (видях я- СУПЕР ЯКА Е good ), погледни се в огледалото да ти дойде настроението и споко! Wink
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: март 30, 2009, 18:58:45 »

BASTET надявам се че си добре sad , наистина много неприятно, но всичко ще се оправи само не изпадай в депресия, че аз като се депресирам и те бедите ме следват по петите една след друга
за поканите и аз мисля че има време
даже и не съм мислила кога трябва да се раздават
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: март 30, 2009, 21:16:22 »

BASTET, не се шашкай! Напълно си в срок, когато успееш с поканите, тогава, а 2 месеца си е напълно чудесен срок. Нас обикновено са ни канили с доста по-малко предизвестие.

А това с колата - ударили са те за да се размине нещо наистина неприятно. Просто щом е трябвало нещо да стане, добре че е по колата, не по някой от вас. И роклята наистина е страхотна!!!
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #129 -: април 01, 2009, 08:23:38 »

Момичета, това ще е външният вид на поканките за сватбата на братчето на милото. Ще ги питам и тях коя искат, но кажете, коя на вас ви харесва повече? Аз, като че ли, клоня към малките халкички.

Всъщност са белички, но излязоха много тъмни на едната снимка, а на другата изгорих цветовете, та нищо не се вижда.

* pokanki 02.jpg (33.38 KB, 680x566 - видяно 354 пъти.)
« Последна редакция: април 01, 2009, 08:25:09 от Su_to » Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: април 01, 2009, 08:25:59 »

Страхотни са. НА мен определено с малките халки повече ми харесва, достатъчно големи и пищни са орнаментите в двата края на поканата. Това са кутийките на поканата или самата покана е сгъната така?
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: април 01, 2009, 08:26:09 »

На мен ми харесват с големите халкички  pardon Обаче и дете са страхотни.Как ги правиш тия неща направо са страхотни  good
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: април 01, 2009, 08:30:33 »

Един глас за по-големите халки blum
И наистина - сподели как ги направи, плссс  blush
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #133 -: април 01, 2009, 08:37:26 »

merilen, това е външната част на кутийката. Вътре ще е като чекмедженце, а в него ще е папирусчето с текста. Всъщност, моделчето си го поискаха младоженците, аз само им го направих максимално близо до това, което искаха.

magi_st , благодаря ти! Еми, главно с доста търпение, хихик!  girl_wink

bubka, режеш картон по размера на поканките, сгъваш го, лепиш, лепиш и орнаментите и готово. После само набутваш папирусчето вътре в чекмеджето. Стандартна кутийка тип "кибритче".

Само дето още имам проблем с тейбълките, защото не са ми дали всички имена, а сватбата е на 16.05 и не знам как я мислят тази работа, страшно сме изостанали. Сега ми предстоят късметчета и ще трябва до петък всичко да е сглобено, дано да успея. Изобщо, пролетно време е малко лудница, роднини, клиенти, всичко иска да се жени, включая и аз. Хъхъхъ, с тази разлика, че мен ще ме огрее чак догодина.
« Последна редакция: април 01, 2009, 08:59:54 от Su_to » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 01, 2009, 09:03:01 »

Su_to  Bravo страхотни покани! На мен ми харесват с по-големите халки, май съм си малко грандоманка  pardon
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: