Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:35:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 155035 пъти)

Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #90 -: март 26, 2009, 09:23:24 »

mucito, направо се влюбих в това оранжево!!! Страхотна покана и много лятна, топла и заредена с енергия!  Bravo

minalina, присъединявам се към гласувалите "за" нещо в средата. Може дори да пуснеш само още две лентички под възела на панделката, които да дадат малко повече обем и да запълнят празнината. Така ще е изчистено и няма да стои празно. Можеш също, вместо лентички да пуснеш две "листчета" във форма вързана със стила на сватбата и на тях да сложиш имената на хората, за които е поканата.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 26, 2009, 09:31:08 »

Тhanks за идеите момичета!  give_rose

Сега ще обмисля отново въпроса. Малко съм пришпорена и от времето, че до тази неделя трябва да съм ги пратила по една позната в България. Чувала съм, че доста покани така и не си пристигат, което сложи край на желанието ми да ги пращам по пощата.  sad

А иначе и аз исках уж със персонифицирани марки да ги пращам.
Иначе този златен орнамент исках да го пресъздам и на тейбъл картичките и на менюто, но сега се чудя как ще стане това като исках уж да са ми розови цветчетата по масата. Май ще трябва още да помисля.   blush
« Последна редакция: март 26, 2009, 20:51:44 от minalina » Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 26, 2009, 14:05:26 »

mucito, Поканите са супер!  Bravo А как се четат? На бялото листче ли е текста или се отварят някак?

Tatsy, уникални са!!! Кутийките са просто приказни! Не съм виждала такива/ аз не съм и гледала за покани, де/! Браво! Супер са! А вътре ли е  листчето с текста?

Лелееее! Направо и аз искам да си ги поръчаме от това момиче. Но нещо не ми се отваря сайта й. по-точно не работи като е отвори...нищо, аз имам време, но сега ще се запасявам с идеи, че не зная как сикам да изглеждат.

а тези, които сами си ги правите - с какво ги режете така прави? С онези ножчета, които се прибират ли?  blush
да поканите наистина са страхонти, аз незная какво направих, уж бях поръчала 20 повече, сега ще моля Силвето да ми направи още 10 - ти на изчезнаха  blush милото каза, че съм ги скрила  tease
Ако става въпрос за кутиите на моите покани, да листчето е вътре в самата покана  на паус след малко ще ви пратя снимки и с личтчетата и с текстовете  give_rose Но определено за Виолет  judges там няма невъзможни неща и твърде големи капризи тя може всичко  good
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #93 -: март 26, 2009, 14:26:32 »

Ще очаквам снимки на въпросносто листче. И на двете, които сте се обърнали към това момиче поканите са ви приказни!!! Просто нямам думи наистина! Ако не си ги направя сама, определено знам кой ще ми ги прави!  Wink

а защо аз не мога да влизам в  галириите ви???  cray Иска ми някаква парола и не мога да вляза да видя поканите на другите момичета.

Исках и друго да ви питам - за самите покани и разпращането им. Как става? С колетче ли ги пращате? Те ще станат на нищо ако са в писмо. Особено тези, които са на папирус или пък тези кутийки, които толкова харесах.  Hmmm
« Последна редакция: март 26, 2009, 14:29:29 от Amelia » Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 26, 2009, 14:45:17 »

аз лично ги давам поканите. На хората, които са в чужбина примерно ги пращам на снимка, която ще кача след малко и им казвам, че ще си ги получат в оригинал в БГ. Много го мислих в писмо не става, а в колетче ми казаха някаква баснословна цифра и няма смисъл.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #95 -: март 26, 2009, 14:53:26 »

Да ви кажа и аз така си мислех - да им ги дам тук, а по телефона да се свържа с хората и да си ги поканим.
Активен
kotelinka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 26, 2009, 16:35:29 »

:bravo:момичета новата темичка започва невероятно добре! Всички покани са направо страхотни, и толкова много идеи вече ми се въртят в галавата, че направо цялата се въртя вече banana
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 26, 2009, 16:41:18 »

муцито, миналина - прекрасни са поканите ви! Браво Bravo
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 26, 2009, 16:44:14 »

Дааааа, наистина - аз вече я похвалих (колкото и нескромно да звучи) violet, но нейните покани направиха фурор. Даже знам на едно място дето булката е решила да си сменя поканите и да си поръчва от нейните. Искам пак да я поздравя за добрата работа give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #99 -: март 27, 2009, 01:14:53 »

Offtopic Ама вече се ядосах! Защо не мога да отварям галериите? Иска ми парола. Като гледам всички можете да влизате по галериите си, защо аз не могааааа?

Момичета, вие като си пращате поканите на семейство ли ги надписвате или индивидуално? Чудя се как да ги направя дали да има на семейства, защото пък доста са хората, чиито деца няма да са сред поканените, или да даваме на всеки поканен индивидуална покана. Пък и е жест към всеки човек.

И още нещо - в Слънчоглед има ли перфоратори в друга форма, освен сърца или пък някакви печатчета?
« Последна редакция: март 27, 2009, 01:31:01 от Amelia » Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 27, 2009, 08:26:19 »

Ами по принцип някъде бях чела, че етикетът повелява по една покана на адрес и аз така смятам да направя, с малки изключения - ще има отделна покана за родителите и отделна за сестра ми, която живee още с тях.
 Offtopic За галериите защо не попиташ в темичките за Помощ, лично не съм ги пробвала, но мисля че ти отговарят бързо.  Offtopic
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 27, 2009, 08:39:47 »

Amelia, аз на всеки плик бях надписала до кой е поканата.По-принцип ги давах на семейство защото иначе стават много.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 27, 2009, 08:50:42 »

Аз пък бях решила този проблем с картичките за потвърждение - 1 покана (обща за всички) и 1 картичка за потвърждение с името (имената) на госта good

В Слънчогледза съжаление няма печатчета (обаче в e-bay какви имааааа Oh my ...), а перфоратори има и в различни от сърце форми - четирилистни детелини, стъпчици, пеперудки, едни такива като ангелчета (макар, че повече прилича на фей - мъжкото на фея blush), рибки и разни други.
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 27, 2009, 08:53:06 »

И ние давахме на семейство по една покана.
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 27, 2009, 09:51:07 »

Аз на поканата писах за кого е и на семейство по една покана.Иначе ми се струва много в едно семейство да дадеш 2-3 покани.И ние за брат ми и сестра му на милото имахме отделни покани и за родителите също  Wink
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: