Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:31:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 154812 пъти)

Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: март 25, 2009, 13:45:07 »

Момичета наистина тапета е много добра идея, но си има недостатаци и не се знае ще намерите ли подходящия тапет! Аз понеже съм си харесала една златна покана и от една друга покана пък си харесах по интересно слагане на сатенена панделка реших да пробвам с тапет. За моя радост вкъщи едната стая е точно с татети в златно. Направих аз поканата от тапета и си седи много готино, но проблемат е че самият тапет не е толкова твърд колкото картон и самата покана се извива, не застава хубаво както твардата картонена покана! Честно казано се съмнявам че някъде ще се намери толкова твърд тапет за да се получи идеално поканата!
А за цвета отвътре винаги при надписването може да сложиш някоя семпла украса за да го направиш да изглежда по-добре, е разбира се има и случаи в които това няма да помогне!
Успех в намирането на идеалния тапет момичета!
Активен
framboise
Ентусиаст
**
Публикации: 115

мама на малко слънчице :)

« Отговор #76 -: март 25, 2009, 16:46:01 »

Със сигурност няма чак толкова твърд тапет, то тогава това не би било тапет, а нещо като декоративна плоскост за стени (ей, как само го казах, строителната гилдия като нищо ще ме линчува сега Wink). Обаче може да се пробва да се "облицова" твърдата картонена покана от външната страна с него и така няма да се огъва и ще придобие точно формата, която се иска. Може пък да стане..  mda
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: март 25, 2009, 19:07:16 »

А? Къде остана темата за поканите, не я намирам нещо crazy
Тук ще се похваля тогава! pardon
Имам си вече покани и много ама много се радвам danceg danceg
Доверих се на Виолет (tasty, мерси че я препоръча) и съм мнооого ама много доволна!
Момичето е супер отзивчиво и с моето "това май не, ама това май да, ама малко по-различно.." ни направи поканата, която исках.  chee chee
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: март 25, 2009, 19:31:47 »

божееее, аз в темата ли съм била??? хич ме няма от сега crazy crazy
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 25, 2009, 20:08:29 »

mucito, чакаме снимчици smile когато решиш да ги пуснеш
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: март 25, 2009, 20:27:21 »

снимчици - ето Girl_hide
сватбата е в оранжево и лек морски полъх . затова и поканата е такава. за родителите ще са в кутийки с морска сол (пак оранжева с миризма на портокал danceg )

Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: март 25, 2009, 20:47:12 »

Страхотни са  good Поздравления, много са нежни и красиви smile Гостите ти ще бъдат очаровани от тези красоти smile
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: март 25, 2009, 21:59:56 »

mucito , поздравления и от мен, много са красиви  Bravo
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #83 -: март 26, 2009, 02:42:14 »

mucito, Поканите са супер!  Bravo А как се четат? На бялото листче ли е текста или се отварят някак?

Tatsy, уникални са!!! Кутийките са просто приказни! Не съм виждала такива/ аз не съм и гледала за покани, де/! Браво! Супер са! А вътре ли е  листчето с текста?

Лелееее! Направо и аз искам да си ги поръчаме от това момиче. Но нещо не ми се отваря сайта й. по-точно не работи като е отвори...нищо, аз имам време, но сега ще се запасявам с идеи, че не зная как сикам да изглеждат.

а тези, които сами си ги правите - с какво ги режете така прави? С онези ножчета, които се прибират ли?  blush
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: март 26, 2009, 07:44:32 »

Най-лесният начин е да се използва гилотина за рязане. Всеки копирен център разполага с такава - миналата година моите ученици ходиха в Office 1 и срещу 1 или 2 лева им нарязаха 300 листа за покани за концерта. То много зависи и колко бройки ще искаш да режеш. Иначе с макетно новче също става, но трябва да си вземеш желязна линийка, защото пластмасовата няма да оцелее smile
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: март 26, 2009, 08:43:25 »

Благодаря ви, момичета, радвам се, че и на вас ви харесват! give_rose
Amelia, момичето, което ги прави не е tasty, a violet (Силвия) smile
и аз също я препоръчвам на всички, които имат желание за нещо по-различно, но нямат време да си го сътворят сами smile
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: март 26, 2009, 09:00:39 »

И моята съм я качила в галерията. Остават още половината да се направят.  pardon
Като свърша с пликовете и тях ще покажа.

И тъй като снимката не е супер - хартията е златиста, както и панделката и плика.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 26, 2009, 09:13:58 »

И моята съм я качила в галерията. Остават още половината да се направят.  pardon
Като свърша с пликовете и тях ще покажа.

И тъй като снимката не е супер - хартията е златиста, както и панделката и плика.
minalina, много е стилна и красива поканата, но по средата стои някак празна, можело е да сложиш примерно вашите инициали със същия цвят както орнаментите в долното дясно ъгълче. Разбира се това е само мое мнение
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: март 26, 2009, 09:19:17 »

И на мен много ми харесва  Bravo, но също мисля, че можеш да добавиш нещо по средата (инициали,"покана" или нещо друго) smile
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 26, 2009, 09:19:47 »

Ами и аз си мислих нещо да сложа... мислих мислих  и най-накрая си казах че съм по по-изчистените работи и тъй като смятам и на плика да сложа отзад восъчен печат и реших че е крайно време да спра с финтифлюшките  pardon
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: