Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:32:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбени покани !!!! част 5
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбени покани !!!! част 5 (Прочетена 154813 пъти)
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
Отг: Сватбени покани !!!! част 5
«
Отговор #30 -:
март 11, 2009, 17:14:21 »
Темплейтите на сайта изглеждат много сладки.
Браво - това вече наистина са различни и нестандартни покани
Активен
siyana
Ентусиаст
«
Отговор #31 -:
март 12, 2009, 01:16:40 »
Цитат на: tasty в март 10, 2009, 14:24:51
това са папирусчетата за гостите,
, които просто не ми се дават, добре че са цял кашон
tasty, поканите ти са много хубави
. Гледах в сайта на фирмата, но не открих цени. Можеш ли да споделиш? Аз вече имам проект за ръчни покани от една дизайнерка, но в момента ми се оформя една идея за тези папируси или за кутийките за едни послания, които си бях наумила... Предварително благодаря.
Активен
kremi1986
Новак
«
Отговор #32 -:
март 12, 2009, 10:37:48 »
tasty,папиросчетата са върха.Можеш ли да ми кажеш от каде ги поръча,или си ги прави сама.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #33 -:
март 12, 2009, 22:03:12 »
Папирусчета ми ги прави една много сладка мацка, идеята беше на милото ми, а тя от раз разбра какво точно искаме, а дори го направи много по-красиво от колкото дори си го представяхме. Цените са и изключително прилични. Сайта и е
www.violet-bg.hit.bg
. Момичето се казва Силвия, просто я попитайте сигурна съм че ще изпълни всички желания, аз я открих съвсем случайно, но е върха
Сега ми твори тейбъл картичките и сватбената книга и химикалче
нямам търпение да си ги видя
Активен
MaxxMarra
Новак
«
Отговор #34 -:
март 13, 2009, 16:07:49 »
Чудесно
А доколкото виждам фирмата е във Враца, тоест аз трябва да отида там, за да ги видя на живо. Знаеш ли дали имат магазин в София? И можеш ли горе-долу да ме ориентираш в цените? Леле нямам търпение да ги видя
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #35 -:
март 13, 2009, 16:40:48 »
ми аз лично не съм ходила във Враца. Със Силвия така се казва момичето говорихме веднъж след това си разменихме скайповете
за по-лесна комуникация. След това аз обяснявах какво искам, а тя ми го правеше и ми го пращаше на снимка, когато горе долу уточнихме крайния вариан тя ми изпрати мостри на поканите с куриер. Всичко което прави може да ти го прати с куриер. Поканите ми ги изработи в супер кратък срок 10 дена след като и пуснах парички по банков път. Цената зависи от това, какво ти искаш точно, мисля че е най-добре конкретно цените да си ги обсъдите с нея. Моите покани излезнаха около 200 лв някъде
и дори тъй като поръчката ми беше съвсем малко над 200 лв тя пое разходите за транспорта. Много е готина и пълна с идеи наистина. Много се радвам на такива хора.
От всичко най- много ме кефи, че аз просто и обясних какво искам и тя веднага схвана идеята и я реализира така, както дори не съм си мечтала
Късмет в подготовката на всички аз вече раздавам въудошевено пакани и само ако знаете какви са реакциите на хората
Всички казват толкова хубави покани не сме виждали
Активен
bob4o_f
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #36 -:
март 13, 2009, 22:34:07 »
Тези 200 лева за колко покани са?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #37 -:
март 15, 2009, 20:17:04 »
tasty просто са невероятни поканите ти, моля те дай инфо цената за колко покани е
а също и за химикалката и книгата за гостите и тейбълките какво сте договорили?
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #38 -:
март 15, 2009, 23:02:51 »
да, наистина са страхотни, цената е за около 100 покани защото ние сме поръчвали различни бройки от различните видове. И това е външната част на поканата, паусчето си го правихме ние с милото и го впъхвахме вътре, то на снимките не се вижда. Тези дни ще кача снимки и с паусчето, чакам малко да пораздадем поканите защото би било тъпо хората да ги видят в интернет случайно преди да са ги получили
Но наистина мисля, че е коректно цените да се обсъждат със Силвия от Виолет. Тя ще каже за конкретното нещо, което искате колко би ви струвало. Но аз просто съм толкова очарована сега ще я засипя с още желания
Тя ще ми направи и тейбълкартичките, сватбената книга, химикалчето, ще ми украси шампанското и чашите, мисля да помрънкам и за сълфетчиците имам една идейка
Но който се интересува просто да и се обади, много е миличка и сигурна съм че ще удовлетвори повече от желанията ви
поне с мен стана така. Не прехвалвам нещата просто момичето е страхотно и има невероятно виждане за нещата
всеки ахва като ни види поканките
Активен
jessi_777
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #39 -:
март 17, 2009, 08:19:47 »
tasty
поканите наистина са страхотни .Поздравления .
Искам да те попитам вътре паусчето с размер А4 ли е ?И лесно ли се изважда след това .Благодаря ти предварително
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #40 -:
март 17, 2009, 11:18:57 »
Поканите т.е самия папирус е 16 см като дължина. Вътре паусчето е 15 см и е изрязано накъдрено на една машинка, която си купихме от Офис 1. Взехме паус 200 гр. защото не е толкова хлъзгав, а и стои много добре. Аз също мислех, че ваденето ще е проблем, но всъщност като е твърд пауса се оказа, че е лесно
. А решихме пауса да не е колкото паканата защото не ми хареса как стои като се вижда и затова го направихме малко по късичко
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #41 -:
март 17, 2009, 16:29:41 »
tasty и нашите покани ги прави това момиче.Аз също с нея не се бях виждала, а само по телефона си кореспондирахме и по е-майла.Много съм доволна от нея.Видях твоята покана и тя е като нашата утре ще ти пусна снимки.И тейбъл картичките ми ги прави тя, и шампанското и опакова подаръците за кумовете.Горещо я препоръчвам на всички.Аз получих мойте покани също по куриер и всичко беше ОК
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #42 -:
март 17, 2009, 16:56:27 »
Нещата, които прави са истинско изкуство
добре че си имам цял кашон покани, че една вечер стоях и се чудех дали да ги давам на хората или да си ги запазя за мен
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #43 -:
март 17, 2009, 17:43:48 »
като ги гледам колко са красиви и аз бих си мислила дали да ги давам или да си ги запазя.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
март 18, 2009, 08:52:42 »
Момичета, помагайте!!! Вчера търсих снопчета мъниста на корда и открих само бледорозови в магазин РАМ, които не ми вършат работа, защото поканите ще са със златиста панделка
slylife
, ти беше споменала, че знаеш магазин, в който продават, да не би да имаш предвид РАМ?
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Нагоре