Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:21:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени покани !!!! част 5  (Прочетена 154768 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: март 11, 2009, 17:14:21 »

Темплейтите на сайта изглеждат много сладки.
Браво - това вече наистина са различни и нестандартни покани  Bravo
Активен
siyana
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #31 -: март 12, 2009, 01:16:40 »

това са папирусчетата за гостите,  Bravo, които просто не ми се дават, добре че са цял кашон  danceg
tasty, поканите ти са много хубави  good . Гледах в сайта на фирмата, но не открих цени. Можеш ли да споделиш? Аз вече имам проект за ръчни покани от една дизайнерка, но в момента ми се оформя една идея за тези папируси или за кутийките за едни послания, които си бях наумила... Предварително благодаря.
Активен
kremi1986
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #32 -: март 12, 2009, 10:37:48 »

tasty,папиросчетата са върха.Можеш ли да ми кажеш от каде ги поръча,или си ги прави сама.  Bravo
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: март 12, 2009, 22:03:12 »

Папирусчета ми ги прави една много сладка мацка, идеята беше на милото ми, а тя от раз разбра какво точно искаме, а дори го направи много по-красиво от колкото дори си го представяхме. Цените са и изключително прилични. Сайта и е www.violet-bg.hit.bg. Момичето се казва Силвия, просто я попитайте сигурна съм че ще изпълни всички желания, аз я открих съвсем случайно, но е върха yahoo Сега ми твори тейбъл картичките и сватбената книга и химикалче  danceg нямам търпение да си ги видя
Активен
MaxxMarra
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #34 -: март 13, 2009, 16:07:49 »

Чудесно  Bravo А доколкото виждам фирмата е във Враца, тоест аз трябва да отида там, за да ги видя на живо. Знаеш ли дали имат магазин в София? И можеш ли горе-долу да ме ориентираш в цените? Леле нямам търпение да ги видя  yahoo
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: март 13, 2009, 16:40:48 »

ми аз лично не съм ходила във Враца. Със Силвия така се казва момичето говорихме веднъж след това си разменихме скайповете  Wink за по-лесна комуникация. След това аз обяснявах какво искам, а тя ми го правеше и ми го пращаше на снимка, когато горе долу уточнихме крайния вариан тя ми изпрати мостри на поканите с куриер. Всичко което прави може да ти го прати с куриер. Поканите ми ги изработи в супер кратък срок 10 дена след като и пуснах парички по банков път. Цената зависи от това, какво ти искаш точно, мисля че е най-добре конкретно цените да си ги обсъдите с нея. Моите покани излезнаха около 200 лв някъде smile и дори тъй като поръчката ми беше съвсем малко над 200 лв тя пое разходите за транспорта. Много е готина и пълна с идеи наистина. Много се радвам на такива хора.  yahoo  От всичко най- много ме кефи, че аз просто и обясних какво искам и тя веднага схвана идеята и я реализира така, както дори не съм си мечтала  Bravo Късмет в подготовката на всички аз вече раздавам въудошевено пакани и само ако знаете какви са реакциите на хората  judges Всички казват толкова хубави покани не сме виждали  girl_in_love
Активен
bob4o_f
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #36 -: март 13, 2009, 22:34:07 »

Тези 200 лева за колко покани са?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: март 15, 2009, 20:17:04 »

tasty просто са невероятни поканите ти, моля те дай инфо цената за колко покани е
а също и за химикалката и книгата за гостите и тейбълките какво сте договорили?
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: март 15, 2009, 23:02:51 »

good да, наистина са страхотни, цената е за около 100 покани защото ние сме поръчвали различни бройки от различните видове. И това е външната част на поканата, паусчето си го правихме ние с милото и го впъхвахме вътре, то на снимките не се вижда. Тези дни ще кача снимки и с паусчето, чакам малко да пораздадем поканите защото би било тъпо хората да ги видят в интернет случайно преди да са ги получили  give_rose Но наистина мисля, че е коректно цените да се обсъждат със Силвия от Виолет. Тя ще каже за конкретното нещо, което искате колко би ви струвало. Но аз просто съм толкова очарована сега ще я засипя с още желания  Bravo Тя ще ми направи и тейбълкартичките, сватбената книга, химикалчето, ще ми украси шампанското и чашите, мисля да помрънкам и за сълфетчиците имам една идейка  girl_wink Но който се интересува просто да и се обади, много е миличка и сигурна съм че ще удовлетвори повече от желанията ви judges поне с мен стана така. Не прехвалвам нещата просто момичето е страхотно и има невероятно виждане за нещата   girl_wink всеки ахва като ни види поканките  yahoo
Активен
jessi_777
Регистриран

Публикации: 1

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: март 17, 2009, 08:19:47 »

tasty поканите наистина са страхотни .Поздравления .
Искам да те попитам  вътре паусчето с размер А4 ли е ?И лесно ли се изважда след това .Благодаря ти предварително girl_wink
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: март 17, 2009, 11:18:57 »

Поканите т.е самия папирус е 16 см като дължина. Вътре паусчето е 15 см и е изрязано накъдрено на една машинка, която си купихме от Офис 1. Взехме паус 200 гр. защото не е толкова хлъзгав, а и стои много добре. Аз също мислех, че ваденето ще е проблем, но всъщност като е твърд пауса се оказа, че е лесно  Wink. А решихме пауса да не е колкото паканата защото не ми хареса как стои като се вижда и затова го направихме малко по късичко  good
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: март 17, 2009, 16:29:41 »

tasty  и нашите покани ги прави това момиче.Аз също с нея не се бях виждала, а само по телефона си кореспондирахме и по е-майла.Много съм доволна от нея.Видях твоята покана и тя е като нашата утре ще ти пусна снимки.И тейбъл картичките ми ги прави тя, и шампанското и опакова подаръците за кумовете.Горещо я препоръчвам на всички.Аз получих мойте покани също по куриер и всичко беше ОК  good
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: март 17, 2009, 16:56:27 »

Нещата, които прави са истинско изкуство good добре че си имам цял кашон покани, че една вечер стоях и се чудех дали да ги давам на хората или да си ги запазя за мен  blush
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: март 17, 2009, 17:43:48 »

като ги гледам колко са красиви и аз бих си мислила дали да ги давам или да си ги запазя.  Bravo Bravo Bravo
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: март 18, 2009, 08:52:42 »

Момичета, помагайте!!! Вчера търсих снопчета мъниста на корда и открих само бледорозови в магазин РАМ, които не ми вършат работа, защото поканите ще са със златиста панделка sad

slylife, ти беше споменала, че знаеш магазин, в който продават, да не би да имаш предвид РАМ?
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: