Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:19:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4  (Прочетена 127668 пъти)

ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: април 16, 2009, 10:17:27 »

hukuta , честито и от мен - все така да сияете от щастие ! Много хубава е била сватбата, ако съдя по снимките  Bravo

А по въпроса за Мирена - моята сватба няма да е в Бургас, но тъй като тук работя и живея, повечето неща /да не казвам всички- без роклята и украсата на ресторанта/ са от Мирена. Много съм доволна от тях, много красиви неща имат и винаги са готови да ти помогнат със съвет без да ти се натрапват. 
Само за сведение - преди да ида в Мирена, бях минала през Мадам М и там една много противна и приказлива лелка /бабичка/ ми обясняваше какъв цвят трябвало да ми е роклята, защото бялото не било на мода, какви чаши да съм вземела и т.н / аз направо  diablo , добре че си тръгнах преди да я убия/
« Последна редакция: април 16, 2009, 10:19:36 от ddddd » Активен
jetcar
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #346 -: април 16, 2009, 10:31:49 »

Искам да споделя удоволствието да посещаваме ресторанта на хотел Бургас и трайното добро настроение,което ни остава след това!виждам,че доста хора се чудят къде да празнуват и са объркани,защото не знаят.
И ние бяхме така,докато една приятелка не сподели и която ми помогна  да организираме сватбата там!
Какво да Ви кажа?!?   Сватбата мина страхотно!Още ме поздравяват роднините за чудесния избор!
От тогава правихме там кръщене на наши познати,празнуваме рожденни дни и сега ще кумуваме отново там!!!
изобщо не е толкова скъпо поне за това.което си заслужава,като малкото останало в Бургас професионално обслужване и перфектна кухня !Според нас обаче  най добре е да не са повече от 80 души,защото ние бяхме 100 и беше тесничко!
Надяваме се да сме помогнали!
П.С Вижте някъде на хотели за сайта им >ще ви помогне да се ориентирате!
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: април 16, 2009, 10:35:56 »

Благодаря ти ddddd  smile
И аз се нагледах на доста простотии докато открия Мирена и съм им много благодарна за отзивчивостта
и помощта,която ми оказаха и за ценните съвети и идеи.... give_rose Направо са СУПЕР  danceg
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: април 16, 2009, 10:49:52 »

Аз пък имам точно обратното мнение за ресторанта на хотел Бургас. Бях там на сватба и обслужването беше под всякаква критика. Бяха ми сложили тейбъл картичката на масата без стол и прибори, защото от там минавали сервитьорите и когато ги помолих (след като преместихме стола и хората малко се посгъчкаха) да ми сервират, ми казаха че ако останело - тогава за мен, да съм чакала. Имат само един оливерник в целия ресторант (или поне така казаха), а порциите са смешно малки. За цената, всеки сам си преценя висока или не!
« Последна редакция: април 16, 2009, 10:52:36 от Bianka » Активен
maria23
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: април 16, 2009, 11:00:23 »

Честото и от мен, hukuta, щастлив семеен живот ви желая!!! и винаги така усмихнати!!!

Само за сведение - преди да ида в Мирена, бях минала през Мадам М и там една много противна и приказлива лелка /бабичка/ ми обясняваше какъв цвят трябвало да ми е роклята, защото бялото не било на мода, какви чаши да съм вземела и т.н / аз направо  diablo , добре че си тръгнах преди да я убия/
А относно Мадам М и на мен ми идваше да я удуша тази бабка. Отивам да си търся було и тя започва да ми крещи че съм го докоснала, а междувременно ядеше пица между белите рокли!!! Oh my ... Голям непрофесионализъм!!!! crazy И аз съм много доволна от Мирената на Мара Гидик - голямо разнообразие от нещица и готино отношение. Bravo

Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: април 16, 2009, 11:01:34 »

hukuta,честито и от мен give_rose.Пожелавам ти всичко най-желано на този свят.
С нетърпение очаквам да качиш още снимки,защото и нашата сватба ще е в "Университета".

При първа възможност ще видя магазините,които си споменала.
Трябва да се срещна и с няколко агенции-ако е удобно кажи кое колко ти струваше,че мен ме притесняват цените.

И аз имам с какво да се похваля-имам си кума yahoo.Всъщност и кум си имаме,остава да уточним само някой подробности.
Смятам,че макар и бавно напредваме.
Надявам се след празниците да се захванем по сериозно с ангажирането на агенция,диджей и фотограф.
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: април 16, 2009, 11:07:31 »

От Мадам М и аз останах разочарована."Бабето" ми обясни,че ще обиколя целия град и пак при нея ще се върна,защото при тях всичко е най-.
Много се ядосвам на такива коментари-остави клиентите да те хвалят! NO
След такава реплика,аз там няма да се върна.
Другото,което ме подразни беше,че като кажа,че до сватбата остават 5 месеца и никой не ми обръща сериозно внимание.То има време.....
Нямам намерение да купя роклята още днес-искам просто да се убедя,че не е необходимо да ходя до Асеновград.
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: април 16, 2009, 11:36:12 »

Искам да споделя удоволствието да посещаваме ресторанта на хотел Бургас и трайното добро настроение,което ни остава след това!виждам,че доста хора се чудят къде да празнуват и са объркани,защото не знаят.
И ние бяхме така,докато една приятелка не сподели и която ми помогна  да организираме сватбата там!
Какво да Ви кажа?!?   Сватбата мина страхотно!Още ме поздравяват роднините за чудесния избор!
От тогава правихме там кръщене на наши познати,празнуваме рожденни дни и сега ще кумуваме отново там!!!
изобщо не е толкова скъпо поне за това.което си заслужава,като малкото останало в Бургас професионално обслужване и перфектна кухня !Според нас обаче  най добре е да не са повече от 80 души,защото ние бяхме 100 и беше тесничко!
Надяваме се да сме помогнали!
П.С Вижте някъде на хотели за сайта им >ще ви помогне да се ориентирате!
Извинявай,но човек само с една публикация да хвали толкова разгорещено даден хотел или агенция си е чиста проба РЕКЛАМА!
Аз съм на мнение,че ресторанта като интериор е 10 точки,но като обслужване и управление е под всякаква критика!
НЕ знам управителката им досега на какви ресторанти е била управител,но изобщо идея си няма как се менажира по време на сватба!
Ако виж от декември месец е настъпила някава промяна в ръководния състав на ресторанта може и нещата да са се подобрили!
« Последна редакция: април 16, 2009, 22:20:36 от -Ади- » Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: април 16, 2009, 14:12:11 »

hukuta Честито и от мен!!! Много красива булка си, разкошна  give_rose!!!
Пожелавам ви дълъг съвместен, изпълнен с много любов и разбирателство живот.Две, три малки бебченца  Bravo yahoo и както си се смяла, и забавлявала на сватбата си, така да ви мине съвместният живот.

Едно отклонение искам само да попитам виждам,че сте с кабрио, интересно ми е от къде го наехте (коя фирма), и колко ви излезе ако искаш ми отг. на лично.

и ЧЕСТИТО И ГОРЧИВООООООООООООООООООООООООООО!!!! gu6
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: април 16, 2009, 15:09:15 »

maria23  dodo23 Вени и Гошко  Благодаря ви и на вас момичета за милите думи !!!  give_rose  heart
dodo23 честито за кумата! А аз още като ми дадат професионалните снимки ще ги кача, нямам търпение и аз!  yahoo А относно разните цени...кое по-точно те интересува?  smile ако е до украсата-около 1000 лв. А от Университета ще останеш доволна предполагам  smile
Вени и Гошко  ами мила това е колата на съпруга ми  smile, ние си бяхме с наш си превоз  pardon иначе не знам дали в Бургас някоя фирма дава кабриолети под наем  huhhuh.gif но ако чуя нещо ще ти драсна!
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: април 16, 2009, 15:46:38 »

hukuta,всичко относно агенциите ме интересува.
Какво  вкючваха тези около 1000лв?
Ако не е удобно,пиши на лични.
Активен
jetcar
Регистриран

« Отговор #356 -: април 16, 2009, 16:42:20 »

Ami Edi li si,Adi li si Kato ne iskash da se qdoswash ne kisni po foromite ami idi si lekuway nerwite nqkude drugade!!!
Sega se raztursih iz po-gornite ti postowe i se 4udq kak moje tolkowa zloba da blika ot edin 4owek!
Kazah we4e ne wednuj sme bili tam za razlika ot teb! i sme super dowolni ot atmoswerata obslujwaneto i dobrata kuhnq!Qwno ne si 4uwala za GURME restorant,a drug takuw w Burgas nqma!Az i ne se opitwam da ti zapusha ustata,zashtoto,shte e bezpolezno!az se opitwam da pomogna  na drugi  i da spodelq

Писане на латиница е забранено.
« Последна редакция: април 17, 2009, 07:41:21 от Teo » Активен
jetcar
Регистриран

« Отговор #357 -: април 16, 2009, 16:48:43 »

za nasheto udowolstwie da hodim tam!  za po proswetenite  ot  Adi  ima spisanie Bakhus  tam krasnore4iwo e napisano 4e za takiwa kato teb Adi nqma mqsto!  Ima si i esteti,kolkoto i neskromno da zwu4i!!!

Писане на латиница е забранено.
« Последна редакция: април 17, 2009, 07:41:42 от Teo » Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: април 16, 2009, 17:00:43 »

jetcar ,
с тази настойчивост и на мен ми намирисва на чиста проба реклама,
аз също бях на сватба там и не останах особено доволна нито от обслужване, нито от кухнята

П.С ако влезеш в албума на  -Ади- ще прочетеш "Поздрави ще се приемат в ресторанта на хотел "Бургас"" -тя май може да даде най-достоверната информация  smile
Активен
smarty_bonita
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: април 16, 2009, 17:25:49 »

Здравейте на всички от мен!
Аз както бях писала някъде по- горе още не съм се захванала сериозно с подготовката по нашата сватба. Но това , което успях да направя е поне да си харесам рокля  danceg. В сайта на Росица Котюр има доста хубави модели, от там избрах и моята. Това, което има значение и с което се надявам да бъда от полза, е че цените са доста добри. След като харесах своята рокля им писах имейл относно цената и времето за изработка, отговориха ми същия ден, което е похвално. Дано не това не ви звучи като реклама. Не съм ходила в магазина им, не съм виждала техни модели на живо. Просто ме впечатли, че отговориха бързо и любезно. Дано съм помогнала с нещо все пак.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: