Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:57:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУРГАС-ЧАСТ 4
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4 (Прочетена 127650 пъти)
ddddd
Ентусиаст
Публикации: 117
Отг: БУРГАС-ЧАСТ 4
«
Отговор #345 -:
април 16, 2009, 10:17:27 »
hukuta , честито и от мен - все така да сияете от щастие ! Много хубава е била сватбата, ако съдя по снимките
А по въпроса за Мирена - моята сватба няма да е в Бургас, но тъй като тук работя и живея, повечето неща /да не казвам всички- без роклята и украсата на ресторанта/ са от Мирена. Много съм доволна от тях, много красиви неща имат и винаги са готови да ти помогнат със съвет без да ти се натрапват.
Само за сведение - преди да ида в Мирена, бях минала през Мадам М и там една много противна и приказлива лелка /бабичка/ ми обясняваше какъв цвят трябвало да ми е роклята, защото бялото не било на мода, какви чаши да съм вземела и т.н / аз направо
, добре че си тръгнах преди да я убия/
«
Последна редакция: април 16, 2009, 10:19:36 от ddddd
»
Активен
jetcar
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #346 -:
април 16, 2009, 10:31:49 »
Искам да споделя удоволствието да посещаваме ресторанта на хотел Бургас и трайното добро настроение,което ни остава след това!виждам,че доста хора се чудят къде да празнуват и са объркани,защото не знаят.
И ние бяхме така,докато една приятелка не сподели и която ми помогна да организираме сватбата там!
Какво да Ви кажа?!? Сватбата мина страхотно!Още ме поздравяват роднините за чудесния избор!
От тогава правихме там кръщене на наши познати,празнуваме рожденни дни и сега ще кумуваме отново там!!!
изобщо не е толкова скъпо поне за това.което си заслужава,като малкото останало в Бургас професионално обслужване и перфектна кухня !Според нас обаче най добре е да не са повече от 80 души,защото ние бяхме 100 и беше тесничко!
Надяваме се да сме помогнали!
П.С Вижте някъде на хотели за сайта им >ще ви помогне да се ориентирате!
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #347 -:
април 16, 2009, 10:35:56 »
Благодаря ти ddddd
И аз се нагледах на доста простотии докато открия Мирена и съм им много благодарна за отзивчивостта
и помощта,която ми оказаха и за ценните съвети и идеи....
Направо са СУПЕР
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #348 -:
април 16, 2009, 10:49:52 »
Аз пък имам точно обратното мнение за ресторанта на хотел Бургас. Бях там на сватба и обслужването беше под всякаква критика. Бяха ми сложили тейбъл картичката на масата без стол и прибори, защото от там минавали сервитьорите и когато ги помолих (след като преместихме стола и хората малко се посгъчкаха) да ми сервират, ми казаха че ако останело - тогава за мен, да съм чакала. Имат само един оливерник в целия ресторант (или поне така казаха), а порциите са смешно малки. За цената, всеки сам си преценя висока или не!
«
Последна редакция: април 16, 2009, 10:52:36 от Bianka
»
Активен
maria23
Любопитен
Отг: Отг: БУРГАС-ЧАСТ 4
«
Отговор #349 -:
април 16, 2009, 11:00:23 »
Честото и от мен, hukuta, щастлив семеен живот ви желая!!! и винаги така усмихнати!!!
Цитат на: ddddd в април 16, 2009, 10:17:27
Само за сведение - преди да ида в Мирена, бях минала през Мадам М и там една много противна и приказлива лелка /бабичка/ ми обясняваше какъв цвят трябвало да ми е роклята, защото бялото не било на мода, какви чаши да съм вземела и т.н / аз направо
, добре че си тръгнах преди да я убия/
А относно Мадам М и на мен ми идваше да я удуша тази бабка. Отивам да си търся було и тя започва да ми крещи че съм го докоснала, а междувременно ядеше пица между белите рокли!!!
Голям непрофесионализъм!!!!
И аз съм много доволна от Мирената на Мара Гидик - голямо разнообразие от нещица и готино отношение.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #350 -:
април 16, 2009, 11:01:34 »
hukuta,честито и от мен
.Пожелавам ти всичко най-желано на този свят.
С нетърпение очаквам да качиш още снимки,защото и нашата сватба ще е в "Университета".
При първа възможност ще видя магазините,които си споменала.
Трябва да се срещна и с няколко агенции-ако е удобно кажи кое колко ти струваше,че мен ме притесняват цените.
И аз имам с какво да се похваля-имам си кума
.Всъщност и кум си имаме,остава да уточним само някой подробности.
Смятам,че макар и бавно напредваме.
Надявам се след празниците да се захванем по сериозно с ангажирането на агенция,диджей и фотограф.
Активен
dodo23
«
Отговор #351 -:
април 16, 2009, 11:07:31 »
От Мадам М и аз останах разочарована."Бабето" ми обясни,че ще обиколя целия град и пак при нея ще се върна,защото при тях всичко е най-.
Много се ядосвам на такива коментари-остави клиентите да те хвалят!
След такава реплика,аз там няма да се върна.
Другото,което ме подразни беше,че като кажа,че до сватбата остават 5 месеца и никой не ми обръща сериозно внимание.То има време.....
Нямам намерение да купя роклята още днес-искам просто да се убедя,че не е необходимо да ходя до Асеновград.
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #352 -:
април 16, 2009, 11:36:12 »
Цитат на: jetcar в април 16, 2009, 10:31:49
Искам да споделя удоволствието да посещаваме ресторанта на хотел Бургас и трайното добро настроение,което ни остава след това!виждам,че доста хора се чудят къде да празнуват и са объркани,защото не знаят.
И ние бяхме така,докато една приятелка не сподели и която ми помогна да организираме сватбата там!
Какво да Ви кажа?!? Сватбата мина страхотно!Още ме поздравяват роднините за чудесния избор!
От тогава правихме там кръщене на наши познати,празнуваме рожденни дни и сега ще кумуваме отново там!!!
изобщо не е толкова скъпо поне за това.което си заслужава,като малкото останало в Бургас професионално обслужване и перфектна кухня !Според нас обаче най добре е да не са повече от 80 души,защото ние бяхме 100 и беше тесничко!
Надяваме се да сме помогнали!
П.С Вижте някъде на хотели за сайта им >ще ви помогне да се ориентирате!
Извинявай,но човек само с една публикация да хвали толкова разгорещено даден хотел или агенция си е чиста проба
РЕКЛАМА
!
Аз съм на мнение,че ресторанта като интериор е 10 точки,но като обслужване и управление е под всякаква критика!
НЕ знам управителката им досега на какви ресторанти е била управител,но изобщо идея си няма как се менажира по време на сватба!
Ако виж от декември месец е настъпила някава промяна в ръководния състав на ресторанта може и нещата да са се подобрили!
«
Последна редакция: април 16, 2009, 22:20:36 от -Ади-
»
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #353 -:
април 16, 2009, 14:12:11 »
hukuta
Честито и от мен!!! Много красива булка си, разкошна
!!!
Пожелавам ви дълъг съвместен, изпълнен с много любов и разбирателство живот.Две, три малки бебченца
и както си се смяла, и забавлявала на сватбата си, така да ви мине съвместният живот.
Едно отклонение искам само да попитам виждам,че сте с кабрио, интересно ми е от къде го наехте (коя фирма), и колко ви излезе ако искаш ми отг. на лично.
и ЧЕСТИТО И ГОРЧИВООООООООООООООООООООООООООО!!!!
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #354 -:
април 16, 2009, 15:09:15 »
maria23 dodo23 Вени и Гошко Благодаря ви и на вас момичета за милите думи !!!
dodo23 честито за кумата! А аз още като ми дадат професионалните снимки ще ги кача, нямам търпение и аз!
А относно разните цени...кое по-точно те интересува?
ако е до украсата-около 1000 лв. А от Университета ще останеш доволна предполагам
Вени и Гошко ами мила това е колата на съпруга ми
, ние си бяхме с наш си превоз
иначе не знам дали в Бургас някоя фирма дава кабриолети под наем
но ако чуя нещо ще ти драсна!
Активен
dodo23
«
Отговор #355 -:
април 16, 2009, 15:46:38 »
hukuta,всичко относно агенциите ме интересува.
Какво вкючваха тези около 1000лв?
Ако не е удобно,пиши на лични.
Активен
jetcar
Регистриран
«
Отговор #356 -:
април 16, 2009, 16:42:20 »
Ami Edi li si,Adi li si Kato ne iskash da se qdoswash ne kisni po foromite ami idi si lekuway nerwite nqkude drugade!!!
Sega se raztursih iz po-gornite ti postowe i se 4udq kak moje tolkowa zloba da blika ot edin 4owek!
Kazah we4e ne wednuj sme bili tam za razlika ot teb! i sme super dowolni ot atmoswerata obslujwaneto i dobrata kuhnq!Qwno ne si 4uwala za GURME restorant,a drug takuw w Burgas nqma!Az i ne se opitwam da ti zapusha ustata,zashtoto,shte e bezpolezno!az se opitwam da pomogna na drugi i da spodelq
Писане на латиница е забранено.
«
Последна редакция: април 17, 2009, 07:41:21 от Teo
»
Активен
jetcar
Регистриран
«
Отговор #357 -:
април 16, 2009, 16:48:43 »
za nasheto udowolstwie da hodim tam! za po proswetenite ot Adi ima spisanie Bakhus tam krasnore4iwo e napisano 4e za takiwa kato teb Adi nqma mqsto! Ima si i esteti,kolkoto i neskromno da zwu4i!!!
Писане на латиница е забранено.
«
Последна редакция: април 17, 2009, 07:41:42 от Teo
»
Активен
ddddd
Ентусиаст
Публикации: 117
«
Отговор #358 -:
април 16, 2009, 17:00:43 »
jetcar ,
с тази настойчивост и на мен ми намирисва на чиста проба реклама,
аз също бях на сватба там и не останах особено доволна нито от обслужване, нито от кухнята
П.С ако влезеш в албума на -Ади- ще прочетеш "Поздрави ще се приемат в ресторанта на хотел "Бургас"" -тя май може да даде най-достоверната информация
Активен
smarty_bonita
Любопитен
«
Отговор #359 -:
април 16, 2009, 17:25:49 »
Здравейте на всички от мен!
Аз както бях писала някъде по- горе още не съм се захванала сериозно с подготовката по нашата сватба. Но това , което успях да направя е поне да си харесам рокля
. В сайта на Росица Котюр има доста хубави модели, от там избрах и моята. Това, което има значение и с което се надявам да бъда от полза, е че цените са доста добри. След като харесах своята рокля им писах имейл относно цената и времето за изработка, отговориха ми същия ден, което е похвално. Дано не това не ви звучи като реклама. Не съм ходила в магазина им, не съм виждала техни модели на живо. Просто ме впечатли, че отговориха бързо и любезно. Дано съм помогнала с нещо все пак.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...