Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:41:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4  (Прочетена 127728 пъти)

nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: март 30, 2009, 20:06:22 »

Надявам се другият път да сме повече  Winkblum
 Само за сватбата си говорихме и вече съвсем тотално се обърках.  Много работи и все пипкави май останаха.Сега ми предстоят да решавам какви ще са поканите, тейбълките ги оправихме.Обаче с роклята още съм " до кривата круша". angry Пък и днес не успяхме да отидем за халки....... angry ................Въобще организацията малко зацикли, ама трябва да се оправи pardon.
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: март 30, 2009, 23:21:19 »

skylive мога ли да те помоля за тел номер на тези Пантови,макар че сестра може и да се е срещала с тях(тя ми се явява нещо като личен асистент  pardon)
Също така съм очарована от кетъпинга ти Bravo Bravo Bravo
Ако можея да ми кажеш и фирмата или тел за контакти(може и на лични) мн ще съм ти благодарна. heart
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: април 01, 2009, 13:23:13 »

Днеска ходихме в "Атаген", някои коже ли да ми каже, ако е ходил там на някоя сватба или др. мероприятие как си е изкарал.Като обстановка е приятно, милото го хареса, но аз все още се колебая..  Girl_hide
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: април 01, 2009, 13:30:00 »

Една моя приятелка си прави сватбата там - ама преди 2 години, бяхме малко, около 20-на души, даже другите маси бяха заети, но управителят изрично я беше попитал преди това, дали е съгласна и тя нямаше против.
Кухнята и обслужването бяха много добри. Лично на мен ми хареса като вариант за малка сватба, а и приятелката ми беше доволна също.
Но това беше преди 2 години. Дано не са сменили управителя.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: април 01, 2009, 13:45:54 »

Една моя приятелка си прави сватбата там - ама преди 2 години, бяхме малко, около 20-на души, даже другите маси бяха заети, но управителят изрично я беше попитал преди това, дали е съгласна и тя нямаше против.
Кухнята и обслужването бяха много добри. Лично на мен ми хареса като вариант за малка сватба, а и приятелката ми беше доволна също.
Но това беше преди 2 години. Дано не са сменили управителя.

Благодаря ти много за бързитя отговор които ми даваш  give_rose , защото наистина тръгвам на сляпо и имам нужда да чуя и др. които са ходили там, за да добия представа като цяло за ресторанта.
Активен
mimatomova
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #245 -: април 01, 2009, 14:50:46 »

Здравейте момичета!От кога се каня да пиша и това пусто време все не стига,бяхме говорили преди една седмица,че може и повече за Dj,аз бях споменала,че ще питам на моята приятелка кой е бил Диджея,та питах я и ми каза,че е бил Григор,тя каза,че е останала много доволна,аз честно да си кажа не го помня като физиономия,ама беше много весело на сватбата,стана голям купон cleopatra Имам въпросче аз обаче,за торта.....много се колебая между Захаро,Амадеус и Роза  Torte Помоооощ......ще полудея вече  insane
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: април 01, 2009, 15:09:30 »

Мими,рано ти е да полудяваш...
За тортата-аз от години се доверявам на Захаро за моите празници.Отиди до цехът им в Поморие-имат невероятни каталози.
Роза не успяха да ме очароват до сега с нищо,което съм опитвала.
За Амадеус,не съм ги чувала или опитвала. blush
Активен
viktoria790
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: април 01, 2009, 15:10:23 »

Ами аз ли4но съм или за Захаро или за Амадеус.На сватбата на сестра ми тортата бе6е от Захаро,бе6е наистина много красива,а пък от Амадеус сме взимали за вкъ6ти,а миналия месец за рожденния ден на майка ми съ6то взехме от там :birthday:И на двете места са много вкусни.За Роза нямам мнение,не съм яла техни торти сигурно от 5-6 години.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: април 01, 2009, 15:46:34 »

Хайде и аз да подкрепя "Захаро"-то. И ние от години се доверяваме на тях за празници и за делници (че то и тогава се яде сладко у нас  banana). Някой обаче май имаше торта от Амадеус и я бяха правили по снимка....но не помня коя е булката. Хайде тя сама да си признае...... blum
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: април 01, 2009, 15:56:48 »

Ето я снимката за модел:

Ето я и тортата, която ни направиха Амадеус по снимката:

Активен
maria23
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: април 01, 2009, 16:33:55 »

Здравейте момичета!! Да ви се похваля, днес си открих моята гримьорка!!! Прави ми пробен грим и съм много доволна, и освен че гримира слага и мигли страхотно седят, за тези като мен които нямат дълги и гъсти мигли. Освен това се оказа че е минала и курс по маникюр и педикюр  yahoo yahoo yahoo . А най хубавото е че не взима никак скъпо  danceg danceg danceg
толкова съм щастлива  yahoo
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: април 01, 2009, 17:03:45 »

Здравейте момичета!! Да ви се похваля, днес си открих моята гримьорка!!! Прави ми пробен грим и съм много доволна, и освен че гримира слага и мигли страхотно седят, за тези като мен които нямат дълги и гъсти мигли. Освен това се оказа че е минала и курс по маникюр и педикюр  yahoo yahoo yahoo . А най хубавото е че не взима никак скъпо  danceg danceg danceg
толкова съм щастлива  yahoo

danceg Ехе браво на теб, ако не тайна ще можеш ли да споделиш коя е и координати и ориентировачна цена.Ако може даже и със снимчица би било чудесно  yahoo Ако искаш може и на лично.Благодаря ти предварително.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: април 01, 2009, 17:53:12 »

Здравейте мили момичета!!!  smile
Да ви се похваля-намерих си кума!!!  yahoo danceg yahoo danceg Вече съм спокойна и щастлива  smile Как сте вие,Как вървят подготовките???
maria23  Bravo не се ли снима? Да видим и ние  blum
nia имаш време мила, няма какво да се притесняваш  girl_wink Всичко ще си тръгне по вода, не го мисли...
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: април 01, 2009, 19:57:05 »

hukuta честито  ти кума Bravo
maria наистина няма ли да споделиш името и тел  blum
Честно казано същото искам да помоля и didda ,че изглежда невероятна  мн естествена.А косата ти е направо върха  judges  искам и аз  yahoo
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: април 01, 2009, 20:09:40 »

Хукута, поздравления за кумата. Хайде сега спокойно до сватбата.
Мариа 23, и на мен ми е интересно за гримьорката ако можеш да споделиш. Това фризьор и гримьор са доста важно нещо, че от тях зависи до голяма степен как ще изглеждаш (е не трябва да забравяш да си лъчезарна и спокойна че това ако го няма, те не могат много чудеса да сътворят). Затова е важно да се довериш на опитни хора, a аз в този бранш съм супер боса...

А за тортата и аз голямо чудене му удрям. Харесват ми Захаро защото са по-леки и приятни от Амадеус (едно парче едвам изяждам от тяхните, а обоооожавам сладко), но Амадеус са по-оригинални. Захарото все ми се струва че като по социалистическо време - пандишпанов блат, крем, сметана отгоре и готово. Няма много оригиналност...И каталога в Поморие разгледах и пак нищо не ме грабна. Като гледам в София тези 100 гр. сладки какви неща правят, в Бургас са още доста далеч.
А иначе съм чувала че тортите с фондан са по-принцип по-малко вкусни, някой пробвал ли е досега такава торта с Фондан Захаро, че не продават по принцип май в сладкарницата си?
« Последна редакция: април 01, 2009, 22:24:38 от minalina » Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: