Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:48:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУРГАС-ЧАСТ 4
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4 (Прочетена 127637 пъти)
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
Отг: БУРГАС-ЧАСТ 4
«
Отговор #225 -:
март 29, 2009, 14:55:39 »
А в агенцията ЗОЗА показват ли ти снимки на други сватби направени от тях? Защото лично аз се отказах да ги посетя, защото имах само 3 дена за това и се концентрирах в/ху агенциите, за които се говори и съм виждала неща в интернет и съм могла на спокойствие да преценя кое ми харесва и кое не. С една дума според мен малко маркетинговата им стратегия може да се доизкусури, но това е мое мнение на потребител. Можe би са си преценили, че могат да минат и без снимки в нета.
Аз съм с Диаманти и ми се струва че са малко еднотипни украси, но пък ми изглеждат хора отворени за нови предизвикателства. Така че сега се ровя из нета да видя какво мога да намеря, та да говоря с тях дали могат да ми го направят.
Само че бях чувала че тяхната флористка работи на доста високи цени.. Някой има ли наблюдения? И знаете ли дали има проблем да се вземе друга флористка и те само да подредят нещата в уречения ден? По принцип съм чувала, че може но само от едно място, исках да разбера дали и други са правили така?
Благодаря ви предварително
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #226 -:
март 29, 2009, 16:52:42 »
Здравейте на на всички булки от Бургас.
аз съм от скоро в този форум, но всеки ден следя вашите коментари, идей и напътствия.С милото избрахме месеца - Август, но се колебаем за датата.Трудно ми е и то доста, защото милото все повтаря "Има време спокойно", а това още повече ме изостря като виждам как вие кипите от енергия и еуфория покрай вашата подготовка,а ние сме застинали на едно място...Идея си нямам от къде да започна минахме покрай една сватбена агенция- Крис, бяха доста вежливи като цена също ми допаднаха, но би ми се искало да видя и офертите на "Диаманти"За ресторант милото иска "Аква", забравих да спомена, че сватбата ще е около 50- най- много 60 души.Аз съм харесала зала "Компас" препоръки приемам от всякъде за всичко.На скори кумувахме така,че не ми е всичко чуждо, но друго е когато ти си булката.
Това е от мен дано да сте добили някаква представа за Моята бъдеща сватба...
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #227 -:
март 29, 2009, 17:15:30 »
Добре дошла!
Ами то си е така, в началото голям стрес пада, все пак друг път такова нещо не сме организирали. Но от личен опит : уредиш ли най-важните неща, т.е. ресторант, ДЖ, снимки, видео и в моя случай (но аз може би малко повече държа на това) роклята всичко останало се нарежда. Но един съвет, недей да протакваш много с това, че август месец доста двойки се женят.
А един въпрос - кой е правил снимките на кумците ти, че са супер?
за залите не мога да ти помогна, не съм ги виждала на живо
Активен
walker
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #228 -:
март 29, 2009, 19:14:04 »
разбира се Зоза имат албуми само с техни сватби и отделно ти показват типове украси на компютър,доколкото знам имат магазин за дрехи до кафе малибу и имат и там ангажименти,но основно ти рисуват конкретно за твоята сватба проект.Цените на цветята по принцип се вдигнаха .аз имах букет от хризантема,рози,бели и оранж,едно като пълнеж бяло,много нежно.,отгоре перли,брукат и на микрофон така май се казва-65 лева ми струваше,но мисля,че ми направиха отстъпка,защото те ми правиха цялата украса. Тогава проверявах в магазините за цветя,сумата беше много по -висока за такъв . Дори някъде ми казаха120,че перлите били скъпи. Диамамати ,които си избрала са много добри,поне според сайта им ,но и има много доволни тук от тях.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #229 -:
март 30, 2009, 08:34:11 »
Дами,искам да разгледам сайта на Зоза,но не намирам нищо в интернет.
Някой ще ми го даде ли-на лични предполгам....?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #230 -:
март 30, 2009, 08:34:49 »
Както е казала walker по- нагоре, ЗОЗА нямат сайт. Ще трябва да отидеш на място.
Активен
dodo23
«
Отговор #231 -:
март 30, 2009, 08:45:49 »
Извинявам се
Не съм чела внимателно.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #232 -:
март 30, 2009, 15:22:24 »
Здравейте момичета днеска ми съобщи една др булка,че в Аквата не можело да се резервива, ако са по- малко от 60 души
и в такъв слушай това отпада при мен за жалост беше доста добър вариант.Днеска с милото минахме да видим новото ресторанче зад Св Богородица , и доста ми допадна "Черно Море", но управителката я нямаше за да уточним какви са кувертите и др. детайли.Има ли някой впечатление за там , разбрах от жената която ни посрещна, че има около 4, 5 сватби засега резервирани. А и като цени на салататите и др. ястия ни допаднаха.Също се спряхме и на Del Mar мисля,че беше пада се като се връщате от центъра спирката на четворката преди прелеза точно в една синя кооперация.Но и в двете заведения ме притеснява това, че ми изглеждат доста тясни за дансинг.
Вие как мислите, ако някои има впечатления за тях или някои др. ресторанти моля заповядайте, ще се радвам да ми дадете съвет.
«
Последна редакция: март 30, 2009, 15:24:03 от Вени и Гошко
»
Активен
viktoria790
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #233 -:
март 30, 2009, 15:30:52 »
Здравейте на вси4ки бургаски булки
От много време искам да отговоря на TELESFORA за агенция Брилянтин,тъй като разбрах 4е 6те ползва техните услуги.Аз незнам какви са впе4атленията на останалите булки за тях,но моите определено са много добри,тъй като сестра ми ползва техните услуги миналата година за нейната сватба и наистина вси4ко което казва6 ние съ6то го забелязахме,много са идейни и покрай сватбата доста се сближихме с моми4етата
Сега и аз 6те ползвам техните услуги тъй като ми престои сватба на 1 август
.Видях съ6то 4е има6 затруднения в избора на видеооператор,помня 4е сестра ми ползва6е Иво Ватанянин мисля 4е бе6е,но моя съвет е да се сре6тне6 и с останалите видеооператори в Бургас за да може наистина да си избере6 най-добрия.Оба4е сега и аз имам малко затруднение,не мога да си харесам рокля,обиколих няколко бул4енски салона и ни6то не ми хареса,или поне ни6то не ми грабна окото.Много ми харесват моделите на M.Tyler,оба4е те са в София,а аз нямам много изли6но време да пътувам до там за рокля.Някой може ли да ми каже къде мога да си намеря не6то подобно в Бургас......
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #234 -:
март 30, 2009, 16:29:36 »
viktori790
първо
сред нас.
Много ти благодаря за отговора.
Наистина е мн мило от твоя страна.
Аз се срещнах с Вартанян.Наистина е доста добър и ми хареса начина му на снимане.Само дето милото иска да се заснеме на HD,а останах с впечетление че той няма много опит или можеби аз греша
.Но в крайна сметка той неуспя да ми покаже нищо за да мога да преценя дали си заслужава парите. В офиса му няма такъв телевизор нито PS3,така че неможах да се реша.
Обиколила съм почти всички оператори в Бургас но без резултат.
Така че ще трябва да тарся извън Бургас или в крайна сметка на него ще се спра.Но това ще стане сега след Великден и избора ще направи милото.Аз бях дотука.
Е това съвсем неозначава че ако има идеи ще откажа.Мое и на лични.
Хайде булки къде се загубихте???????????
как мина срещата???????
Няма ли кой да разправя?
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #235 -:
март 30, 2009, 16:33:20 »
viki,до къде си ти с приготовлениата?
В кой ресторант ще сте?
Активен
viktoria790
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #236 -:
март 30, 2009, 16:56:28 »
Ами о6те умуваме за ресторанта,за6тото не искам да е в Бургас,най-вероятно 6те сме или в Сл.бряг или в Поморие,колебая се о6те.Младоженеца хи4 не ми помага и много ме ядосва понякога,ама нали си го оби4кам какво да го правя
В4ера се хванахме да правим списък на гостите и до сега ги изкарахме около 150-160 и това е и другата при4ина заради която не искам да сме в Бургас,за6тото няма толкова голям хубав ресторант.До края на април трябва да сме я свър6или тази работа за ресторанта,за6тото взех ве4е да се притеснявам 4е времето минава и да не останем без ресторант накрая
Активен
jenka
Регистриран
«
Отговор #237 -:
март 30, 2009, 18:06:34 »
Здравейте, момичета, от много време чета форума и ето, че дойде време да се включа. Сватбата ни ще е в Несебър на 05.09.2009. Избрахме си видео, фото, но за DJ-те нищо не знам. Чух хубави мнения за Иван Тодоров и за Станислав Жеков. В крайна сметка решихме и резервирахме Станислав, но може ли ако някой има лични наблюдения върху двамата да даде малко инфо...
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #238 -:
март 30, 2009, 19:31:37 »
Ми как мина срещата - пак си бяхме само с nia
А за HD заснимането - нашият филм е такъв. Ние ползвахме Пантеви и филма е добър
Активен
ina_lemon
«
Отговор #239 -:
март 30, 2009, 19:33:44 »
Цитат на: skylife в март 30, 2009, 19:31:37
Ми как мина срещата - пак си бяхме само с nia
Ми ... аз ... такова много сори, ама дребен спа до 16.30ч а аз го дебнах да се събуди и очаквах всеки момент. Ако знаех, щях да дойда за един час поне, защото бях нанъв така или иначе.... Сориииииииииииииии...
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...