Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:43:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4  (Прочетена 127630 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: март 27, 2009, 08:46:06 »

good В събота - дааааа pardon
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: март 27, 2009, 10:16:35 »

наистина minalina и аз за това се притеснявам. Хайде момичета който има идея за разликите нека помага, на невежата като мене blush
« Последна редакция: март 27, 2009, 10:24:38 от telesfora » Активен
mimatomova
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #197 -: март 27, 2009, 11:48:35 »

Здравейте момичета!

Относно Dj-те,знам от моята приятелка,че всички Диджей изпълняват ролята и на водещ,защото тя също искаше да си взима и водещ,но в последствие разбра,че няма смисъл.Трябва да я питам кой и беше Dj и ще пиша какви са и впечатленията.А виждам че се уговаряте за излизане,ако имам възможност може и аз да се присъединя   smile
Активен
mimatomova
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #198 -: март 27, 2009, 12:03:09 »

Искам да си сложа снимкаааа,а не мога да намеря от къде  cray
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: март 27, 2009, 12:23:25 »

telesfora на теб кога ти е сватбата? Калоян в интерес на истината се държа доста странно по тел ама ми отказа, бил мн ангажиран покраи баловете май...ама както и да е...няма да е той  nea
За първи път чувам за DJ за сватба и отделно водещ  huhhuh.gif Би трябвало всички DJ-и, които си предлагат услугите за сватба, също така и да водят програмата, то иначе къде ще му излезе края? crazy Няма колкото гости-толкова и външни лица да има!
Аз лично съм наела Григор, ама даже още не сме обсъдили какво искам и какво не  girl_impossible

Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: март 27, 2009, 12:28:21 »

Ние ще сме с DJ Иван Тодоров. Бяхме на сватба, която водеше той и мисля  че се справи доста добре good Колкото до това дали ДЖ-я е и водещ - да в повечето случеи е така. Конкретно за ДЖ Драго и Иван И Стенли( от радио Мая мисля беше) -са и водещи. Но има и други които и те са водещи- аз знам за тези. smile
 Скайче , Ина-  в събота в 15:00 часа? ....ОКей good
« Последна редакция: март 27, 2009, 12:30:49 от nia » Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: март 27, 2009, 19:04:46 »

hukuta моята сватба е на 09.10 и аз съм го ангажирала още началото на фебруари.Беше наистина много зает и тогава,снимаше албуми на абитуриентите. Ако е съгласен нищо не ти пречи да се срещнете на 4 очи,но ако наистина е ангажиран май няма много смисъл. girl_wink Няма срашно убедена съм,че ще си намериш добър фотограф.
При мене малко така се получи да започне всичко от по рано (или по късно,защото вече имам 1 отложена дата  crazy и се надявам да не се повтори пак.)
Живея в чужбина,както и семейството ми,така че трябва да се оправям сама.Първиа път се провалих но се надявам този път да се справия yahoo yahoo yahoo
nia кога ти беше сватбата? И аз съм се спряла на Иван Тодоров,така че ще има да разправяш след сватбата как се е справил Bravo
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: март 27, 2009, 19:14:58 »

След 2 месеца и 24 дни считано от днес funnytooth....... " живот и здраве"  Girl_hide
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: март 27, 2009, 20:10:17 »

извинявай blush Трябваше да гледам по внимателно girl_impossible ам май взех да се издухвам.
Кой ти е оператор,защото май и това съм пропуснала?
Активен
heathercream
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #204 -: март 27, 2009, 20:23:23 »

Zdraveite!
nova sam v tozi forum i imam nujda ot malko pomo6t;)))
ta taka,nie 6te se jenim v Sliven.
Az ne sam ot grada.ot severna Balgariq sam, i tai kato raiona mi e nepoznat,bih iskala da Vi pomolq za pomo6t.
Koi znae dobri svatbeni agencii v Sliven i regiona,sa6to taka i fotograf i DJ.(moje i ot Burgas).
Nai golemiq ni problem e 4e i dvamat jiveem v chujbina i nqmame mnogo vrme da razpitvame mnogo.
taka 4e momi4eta 4uvstvaite se svobodni da davate mneniq i da spodelqte koi kakvo znae okolo moite vaprosi.
Blagodarq vi predvartelno;)))))))
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: март 27, 2009, 20:51:13 »

Welcome Heathercream
Бургаската булченска гилдия малко по малко се разширява за голяма радост!
Ще помагаме с каквото можем, естествено, но 2 съвета :
- пиши на кирилица, че ще ти направят забележка модераторите
- прочети какво е писано преди това в темата, ще намериш супер много ценна информация. Това е за да избегнeм да се повтаряме и да става малко като реклама за този или онзи.

Аз лично така направих когато започнах да пиша тук, после минах на конкретните въпроси.
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: март 27, 2009, 21:27:52 »

heathergreаm   welcome-2
къде ще е сватбата и от къде си? И аз живея в чужбина и напълно те разбирам в какво затруднение си!! И моето мило е от северна Българиа (Свищов) и всичко се е стоварило на моята глава. girl_impossible, но повярвай ми момичетата са супер тука и наистина много помагат.Ако и аз мога да бъда полезна с нещо наъ голямо удоволствие. pleasantry
btw къде живееш?
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: март 27, 2009, 21:47:11 »

И аз така от чужбина и с помощта на сайта. Със съвременните комуникации всичко се постига. Макар и на няколко пъти да се отчайвам на какви неразбории се натъквам.   NO NO NO
най ми е чудно как ще оправя проблема с украсата, че на нея доста държа. Май ще ми трябват солидна доза въображение и доста време по телефона с агенцията. Но не губя надежда   girl_wink
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: март 27, 2009, 21:53:50 »

minalina къде в чужбина живееш??? Коя държава или град?
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: март 27, 2009, 23:34:33 »

Zdraveite!
nova sam v tozi forum i imam nujda ot malko pomo6t;)))
ta taka,nie 6te se jenim v Sliven.
Az ne sam ot grada.ot severna Balgariq sam, i tai kato raiona mi e nepoznat,bih iskala da Vi pomolq za pomo6t.
Koi znae dobri svatbeni agencii v Sliven i regiona,sa6to taka i fotograf i DJ.(moje i ot Burgas).
Nai golemiq ni problem e 4e i dvamat jiveem v chujbina i nqmame mnogo vrme da razpitvame mnogo.
taka 4e momi4eta 4uvstvaite se svobodni da davate mneniq i da spodelqte koi kakvo znae okolo moite vaprosi.
Blagodarq vi predvartelno;)))))))
Незнам , дали в темата за Бургас ще намериш каквото търсиш, но я виж тук:

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,14727.0.html
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: