Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:41:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4  (Прочетена 127726 пъти)

didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: март 26, 2009, 14:59:19 »

Здравейте, Бургаски буклки!
От страшно много време не съм навестявала старата-любима темичка!!! girl_impossible
Пожелавам успех на всички в приготовленията! Направо ви завиждам благородно за емоциите, които изпитвате сега, за еуфорията около наближаващия Голям Ден!  yahoo
Не съм чела темите назад, но гледам за торти се чудите...
Моята беше от сладкарница Амадеус. Беше по мой модел, който им занесох на снимка и те се справиха доста добре. Можете да видите тортата в галерията ми или албума. Беше за около 100 ... или 110 души (леле, забравила съм почти всичко около сватбените приготовления, даже и цената сега не мога да се сетя, но не беше никак скъпа). За кума направиха в същия стил, но с около 30 парчета. На външен вид беше супер, за вкуса - не ме питайте, не стигнах изобщо до нея ...  tease
Още веднъж УСПЕХ на всички!!!
 Party time nazdrave nazdrave nazdrave
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: март 26, 2009, 15:10:37 »

О,да така и ще направя, дори и да имаше разлика в цената, то самото разкарване го компенсира  smile Просто вече толкова много изследвания ми правиха,че...луднах huhhuh.gif
Смятам да те послушам и утре сутринта да я свърша тази работа....само се чудя първо в психото ли...или в поликлиниката
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: март 26, 2009, 15:18:58 »

Първо трябва да идеш в поликлиниката. Там ти дават бланка, на която в Психото ще ти сложат печат, след това се връщаш обратно в поликлиниката ....  crazy Абе, колкото да разкарват човек. Един преди обед с бъдещия младоженец трябва да си го пишете свободен от работа....
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: март 26, 2009, 15:24:45 »

Hukuta,  извянавам се ама не разбрах кога ви е сватбата! Питам , защото медицинските трябвало да изкарват не повече от един месец преди сватбата т.е. срока им е 1 месец pardon
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: март 26, 2009, 15:49:43 »

Аз се извинявам, че се намесвам извън темата, ама понеже утре е петък и ние  speed drive за Бургас, та какво стана - пак ли ще се виждаме само с nia или ще има и некой друг tease
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: март 26, 2009, 15:55:00 »

didda благодаря, спести ми малко лутане  blum
nia сватбата е на 11 април, предупредиха ни тези изследвания да ги направим в последния момент, т.е. в края на март и ето, че дойде време  smile
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: март 26, 2009, 16:52:00 »

Момичета, някой има ли представа къде продават плоски морски звезди по това време на годината?Питах къде ли не, но сякаш са се изпарили sad
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: март 26, 2009, 16:55:18 »

http://www.nautilus5.com/search.php?cat=6 - едно от момичетата във форума беше пуснала този линк, ако ти върши работа... good
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: март 26, 2009, 18:04:05 »

Аз се извинявам, че се намесвам извън темата, ама понеже утре е петък и ние  speed drive за Бургас, та какво стана - пак ли ще се виждаме само с nia или ще има и некой друг tease
Айде де, кога и в колко и къде?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: март 26, 2009, 20:11:31 »

Миии - аз викам към 15.00 на Часовника???
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: март 26, 2009, 21:00:41 »

hukuta благодаря ти много.Ще чакам с нетарпение снимките от сватбата Bravo
didda
лагодарско и на тебе.Тортата ти е невероятна.Ако мога и да те попитам кой ти е правил прческата и грима(просто си невероятна) и тел ако може girl_wink
Що се касае за срещата много бих искала и аз да пресъствам но уви доста съм надалече  cray
Но към средата на април ще съм си  в Бургас така че ако има среща тогава пишете ме и мене Girl drink
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: март 26, 2009, 23:10:24 »

Момичета да питам,разбрах,че часа за ритуала се запазва 3 месеца преди датата,та въпроса ми е къде по-точно трябва да се иде?!?! huhhuh.gif

И каква пауза трябва да има между ритуала,църквата и ресторанта,при положение,че ресторанта е за 18-18и30ч.?
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: март 27, 2009, 01:07:49 »

hukuta само не разбрах защо Калоян ти отказал? Аз съм го наела и ми се стори мн приветлив и отзивчив и наистина е мн жалко че неможеш да го ангажираш.
Някаде прочетох(но сега немога да си спомням кога и къде) обсъждахте за DJ,по точно между Иван и Григор. Някой беше се спрял на Григор под предлок че е и водещ.Това означавали че Иван не е???? shok
Защото аз съм го ангажирала и ако това е вярно значи ще се наложи да си търся и водещ  cray cray
ама наистина тези главоболиа нямат край.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: март 27, 2009, 08:21:50 »

telesfora, Аз бях чела по-рано в същата тема че ДЖ Драго е водещ, но честно и аз не разбрах каква е разликата, защото по принцип Дж-ите си имат програмка, която сервират на всяка сватба.

Някой знае ли за каква разлика става въпрос?  crazy
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: март 27, 2009, 08:24:38 »

Миии - аз викам към 15.00 на Часовника???
Убу.... тва в събота нали, Скайче?
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: