Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:39:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4  (Прочетена 127852 пъти)

hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: март 25, 2009, 14:35:02 »

Здравейте момичета! Аз съм съвсем нова тук и се надявам, че пиша на място! smile Та...бъдеща Бургаска булка съм и ми се иска да Ви запитам нещичко....кой фото и видео бихте ми препоръчали за Бургас?
Аз вече съм си ангажирала но....няма да са ми излишни и няколко други мнения! smile
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: март 25, 2009, 14:50:33 »

Добре дошла hukuta.

От къде мога да си купя малки цветчета,които да използвам за поканите?
Активен
maria23
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: март 25, 2009, 14:55:17 »

Welcome  Hukuta,

аз мога да ти кажа кои аз съм запазила - фото Калоян Спасов, видео Иво Вартанян.

додо23, отзад където са толетните на Альошата има кинкалерии аз оттам си купих много сладки малки розички от органза  good

Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: март 25, 2009, 15:03:58 »

maria23 Благодаря за бързиа отговор smile В интерес на истината бях решила да наемам същите хора,но Калоян ми отказа и....тогава се отказах и от Вартанян.Препоръчаха ми Сарикови и сега съм се спряла на тях,защото поне са пакет фото и видео.А ако не е тайна какви пари ти искат за услугата и какъв албум ти предлагат?
Активен
maria23
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: март 25, 2009, 15:08:10 »

Ами цените са се вдигнали от миналата година сега знам 4е видеото взима по 350лва за фотото сега не знам.
на мен ми дадоха цени по 300лв и за двете ама то беше началото ма декември.
Албума е отделно, Калоян предлага едни много красиви албуми при които снимката се отпечатва направо върху страницата на албума  good

Надявам се да съм ти помогнала smile 
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: март 25, 2009, 15:09:20 »

А защо не провериш и във Фото Гея??? Защото като изключим добрите отзиви за Сарикови, има и много лоши...
Активен
maria23
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: март 25, 2009, 15:11:56 »

Да, и аз съм чувала че фото Гея са добри, а и не мисля че е проблем да си наемеш отделно видео smile
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: март 25, 2009, 15:12:27 »

Благодаря ти Мария. @}->--Не се бях сещала за тези магазинчета въпреки,че често посещавам едно от тях.

hukuta аз също смятам да ангажирам Сарикови ако са свободни-правиха сватби на мои близки и те бяха доволни от работата им.За цената-нямам представа.
Активен
maria23
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: март 25, 2009, 15:16:20 »

пак заповядай  give_rose , додо23
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: март 25, 2009, 15:26:13 »

Ох,много ми е трудно...бях си навила на пръста,че ще е Калоян и откакто тои ми отказа...направо не знам какво да правя...а за мен снимките са една от най-важните части на сватбата sad
За тези новите албуми с отпечатаните снимки, предложиха ми ги Сарикови, ама ми искат 500 лв. за един такъв  crazy
А за фото Гея май нищо не съм чувала до сега...а да знаеш някакви координати skylife ?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 25, 2009, 17:14:42 »

О да, имам ги, но ще ти ги пусна довечера, че са в къщи. А иначе фотото е - като отидеш на Църквата до Икономическият техникум, заставаш с гръб към входа на църквата и тръгваш по улицата срещу теб. Малко след това стигаш до едно "кръстовище" - хващаш средния (т.е. по продължение на улицата - тя излиза на Александровска). Но то там се вижда къде е фотото, така че няма как да объркаш good
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: март 25, 2009, 18:26:47 »

А я да питам аз за воала,искам от тези най-дългите.Водят ги май испански и още Cathedral length,ако не се лъжа.Та така,въпросчето ми е тежи ли много и в диапазон от какви цени върви?
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: март 25, 2009, 18:36:45 »

Благодарско skylife  smile ще гледам да намина тези дни да ми дадат някоя оферта и да разгледам какви албуми предлагат!
Sianchys--А относно дългите воали, в Мирена на Мара Гидик гледах, че най-изчистения модел(т.е. без никакви бродерии) струваше 58 лв.
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: март 25, 2009, 23:49:31 »

welcome-2 hukuta
 и честито Sianchys.
Момичета някой има ли идеа колко време отнема отпечатването на поканитете? Колко струва само печатането на текста?  girl_wink
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 26, 2009, 00:04:30 »

а и ако някой може да ми помогне от къде мога да си поръчам плато с дребни хапки. blum
Впочем какво точно се носи когато отиваш да каниш кумовете.За цветя,торта и алкохол съм информирана.Искам да знам дали е само това или има и още.А кога трябва да им изпратя поканата или трябва лично да им врача  tease
Всеки ден възниква по нещо друго и незнам дали има край. angry angry angry
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: