Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:55:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4  (Прочетена 127785 пъти)

0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 16, 2009, 19:31:31 »

Ей,кака може такова нещо?Трябва да си съобразяваш цялата сватба с "вечерен час" един вид beating beating beating
Активен
mimatomova
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #106 -: март 17, 2009, 11:20:37 »

Зрдавейте момичета!

От вчера  мисля да се включа във форума и най-накрая ми остана време.Предстои ми сватба,септември месец,като още умувам за ресторанта.Харесала съм си за сега в Сарафово има нов комплекс Атлантис мисля,че се казваше,но пък нямам все още събрани никакви мнения за него.Много ще се радвам ако ми помогнете най-накрая да се реша,защото в интересна истината много съм си го харесала,но не знам как е обслужването,а това за мен е доста от значение.Другото което ме мъчи е агенция.На където се обърна все агенции виждам,а не ми се обикаля като някоя цветарка всичките.Разгледах няколко сайта на Диаманти,Мирена,Арт 2,Брилянтин,Рая........мисля,че това бяха.Да Ви кажа честно най-силно се впечатлих от сайта на Диаманти www.diamanti-bs.com и на Брилянтин www.briliantin-agency.com / вие сигурно ги знаете ама аз пак да ги напиша smile /.Отново съм пред дилема,много ме е яд на себе си,че винаги много умувам преди да направя кавото и да било,но пък в крайна сметка това ми е сватбата......нали pardon!Извинявам се за романа който написах,ще чакам вашите мнения,относно моите въпроси.Благодаря предварително smile
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 17, 2009, 11:46:57 »

Ей,кака може такова нещо?Трябва да си съобразяваш цялата сватба с "вечерен час" един вид beating beating beating

Еми, ако не те устройва - недей ходи там. Но според мен излишно го драматизирате това с вечерния час  NO Ако сте на друго място едва ли сватбата ви ще продължи до по-късно от 1 ч и то, след като си платите оувъртайм. На много малко места ще ви държат до 2, 3 сутринта или до когато там ви е кеф, пък дори и да си плащате.
А този час-час и половина, който ще спечелите на друго място, както вече ви обясних, може да се компенсира като сватбата започне по-рано - ние така направихме и даже вариантът си е много добър.  good
Не ме разбирайте погрешно, не налагам мнение, но просто при тази липса на свестни ресторанти за сватби в Бургас, е малко тъпо да имаш кой знае какви претенции и да не си склонен на компромиси - вярно, че сватбата е един път, ама какво да се прави, като няма много възможности в Бургас за избор.   pardon

Защо не провериш в "Космос" - май след ремонта не е зле, евентуално "Аква", ако те кефи, ДНА - макар че на мен лично не ми е по-вкуса, въпреки че сега е в по-свежи цветове и става.
Най-добре обиколи на всички места по най-бързия начин и тогава решавайте окончателно.

mimatomova   Welcome
Този комплекс не го знам, но може пък да се окаже добра алтернатива на бургаските ресторанти и дано да е така!  good
За агенциите, какво да ти кажа  - която и да избереш, няма да сгрешиш, единствено за "Рая" нищо, ама нищичко не съм чувала, камо ли да имам преки впечатления. Успех с организацията! А кога е сватбата?

Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: март 17, 2009, 13:33:21 »

Със сигурност мога да кажа в " Бъкгария" и " Университета" , като си платиш- оставаш до колкото искаш . 8PНа 2 сватби в "България " сме седяли до към 3 час. А септември на една савтба в " Унивеситета" - май пак там някъде 2-3....... tease
Skylife, я кажи вие до колко седяхте в " Университета"? Wink
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: март 17, 2009, 13:42:58 »

Със сигурност мога да кажа в " Бъкгария" и " Университета" , като си платиш- оставаш до колкото искаш . 8PНа 2 сватби в "България " сме седяли до към 3 час. А септември на една савтба в " Унивеситета" - май пак там някъде 2-3....... tease
Skylife, я кажи вие до колко седяхте в " Университета"? Wink

Може, не споря, но аз си мислех, че освен в "България", другаде не се навиват обикновено, поне преди време беше така, аз в типичните бургаски сватбени ресторанти не съм била доста отдавна. Последно бяхме в Теньовата къща на сватба и стояхме до 2-3 ч, ама собствениците и те бяха сред гостите, та затова. В "Университета" не съм ходиал на сватба.  pardon

Така или иначе малко гости остават до толкова късно, ние след 24:00 отидохме на дискотека младите.
Според мен времето си беше напълно достатъчно, но пак казвам, нашата сватба почна значително по-рано.
Повечето започват към 19:00 ч и докато минат официалните работи с наздравици, захранвания и т.н. и докато се усетиш - времето излетяло и ей го, на - станало 24:00. При това положение, хората тъкмо "загряли" и трябва да си ходят. Затова съм съгласна.  good
Но просто предложих варианта сватбата да почне по-рано.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #110 -: март 17, 2009, 13:55:58 »

За Университета-скоро бяхме на сватба и стояхме до 4 и си тръгнахме защото на другия ден пътувахме,а другите са стоели до по късно!За него бъди сигурна че може да стойте до когато желаете!
Активен
dhmp
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #111 -: март 17, 2009, 14:52:27 »

good През септември бяхме на сватба в Университета. Продължихме до 4 часа сутринта Bravo
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: март 17, 2009, 15:01:39 »

Аз както казах, не съм била никога на сватба там...
Чудесно, може и това да е една от причините да е толкова желан ресторант.
Успех с резервирането на всички, които са се насочили към него.  good
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 17, 2009, 15:40:24 »

Ами стояхме до към 3-3.30 някъде good
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: март 17, 2009, 21:30:47 »

Мила mimatomova
искам да ти отговоря относно твоето запитване за агенциите. Аз специално се спрях на агенциа Брилянтин good,ще се опитам да ти обясня защо.За сметка на тебе аз съм обиколила почти всички агенции и чесно казано почти от никоя нямам лоши впечетлениа.Това кое не ми хареса че се усещаше как ме приемаха за поредната поръчка.  Mad girl
Не искам да обидя никой,но това са моите лични впечетлениа. blush
Специално Брилянтин ме впечатли с желанието за работа,ентусиазма който излъчваха когато обясняваха какво могат и как го могат.Накараха ме да се почуствам специална. Love girl Love girl Останах с убеждението,че са склонни да експериментират и да опитат нещо ново.
Дано да не ме разочароват Bravo а да съм много доволна накрая. judges
Затова ти ги препоръчвам.
но все пак new user така че и аз бих се радвал ако някой има впечетлениа за тях.
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 18, 2009, 10:44:16 »

Дами капарирахме ресторант  smile и съм страшно доволна.
Става дума за "Университета".
Тук предполагам,че ще разочаровам Sianchys-взехме датата 20.09.
По ред причини аз исках  да е по-рано,обаче половинката ми се наложи.

Sianchys,надявам се да не обърквам плановете ти и се извинявам за неудобната ситуация.
Активен
mimatomova
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #116 -: март 18, 2009, 14:03:15 »

Благодаря ти много telesfora! give_rose

Мисля тези дни да отида до Брилянтин,да се запозная вече по обстойно от нещата,които предлагат.След това ще пиша какви са ми впечатленията ,но по думите ти мисля,че и аз ще остана доволна,пък и нещата които видях в сайта им доста ми харесаха.Следващата стъпка е да отида и до ресторанта.А за датата,мисля да е 5 септември,зависи дали ресторанта ще е свободен. girl_wink
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: март 18, 2009, 15:22:36 »

Честито dodo23! Това е и нашата дата ! Много се вълнувам за датата и се радвам за всички останали които също я изберат  girl_wink Моите поздравления още веднъж!
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: март 18, 2009, 15:48:12 »

Благодаря ти ,Светле. Bravo
Пропуснала съм-вие в кой ресторант ще бъдете?
Я кажи ти до къде си с организацията.
Ние освен ресторанта,друго нямаме
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 18, 2009, 16:09:32 »

Светла,порових се във форума и видях,че ще сте в Аква.
Кажи все пак за организацията....
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: