Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 23:58:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУРГАС-ЧАСТ 4
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУРГАС-ЧАСТ 4 (Прочетена 127791 пъти)
vesi79
Регистриран
Отг: БУРГАС-ЧАСТ 4
«
Отговор #60 -:
март 13, 2009, 01:01:57 »
Да walker и аз минах през офиса на арт 2, капаро та капаро , имах чувството че ако не платя и ме изтърве, едва ли не сватбата ми ще се провали.Добре че не се хванах щото след това ми попадна тяхна сватба където бяха водещи-пълна скука.Всичко беше по някакъв график и постоянно прекъсваха купона.А както каза за украсите им сякаш са бледо копие на една друга агенция(която ти спомена).
Активен
dhmp
Новак
«
Отговор #61 -:
март 13, 2009, 09:03:41 »
Момичета, вие сигурни ли сте, че става дума за тая агенция?! Изобщо не стана дума за капаро?! Дори не съм давала такова... Не съм сигурна, но ми се струва, че тук има недобронамерени хора!!! vesi 79, ти бъдеща булка ли си!?
На срещата в агенцията, жената започна с това, че тази среща не ни ангажира с нищо, безплатна е и ако след това желаем- ще работят за нас. Съжалявам, че ме провокирате да ставам адвокат на хора, които не са ми близки, но е жалко, когато с лека ръка се очерня някой!
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #62 -:
март 13, 2009, 09:14:22 »
Въпреки че избрах съвсем друга агенция и аз минах през Арт 2 и бях доволна от облужването. Никога не е ставало въпрос за капаро, даже не го повдигахме този въпрос.
Активен
kristal24
Любопитен
«
Отговор #63 -:
март 13, 2009, 09:59:17 »
Аз също ангажирах Арт 2. Не съм давала капаро и не са ми искали такова. На мен страшно ми харесва техния ритуал при посрещането в ресторанта и това за мен беше водещо, тъй като никой друг не прави такъв ритуал в Бургас. Впечатлиха ме и с отношението си и затова избрах тях. Не навивам никой, всеки е индивидуален и всяка сватба е различна.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #64 -:
март 13, 2009, 13:40:49 »
Цитат на: vesi79 в март 13, 2009, 01:01:57
Да walker и аз минах през офиса на арт 2, капаро та капаро , имах чувството че ако не платя и ме изтърве, едва ли не сватбата ми ще се провали.Добре че не се хванах щото след това ми попадна тяхна сватба където бяха водещи-пълна скука.Всичко беше по някакъв график и постоянно прекъсваха купона.А както каза за украсите им сякаш са бледо копие на една друга агенция(която ти спомена).
Странно - и на мен не ми поискаха капаро, макар че аз ги капарирах още на първата среща...За разлика от други агентки, които постоянно повтаряха как ТЕХНИТЕ хора са НАЙ-добри. Сори, знам че съм пристрастна, защото правиха моята сватба и видиш ли съм СУПЕР доволна от тях ама наистина - за същата агенция ли говориш??? А и нямам спомен да са прекъсвали нищо по сватбата - точно обратното - когато на хората им доскучаваше се включваха с нещо...
Ми както и да е, свят широк мнения много, надявам се да намериш агентката с която ще се почувстваш комфортно и ще имаш най- приказната сватба, защото това е по- важно
Нали ти ще си булката, важно е на теб да ти е добре и да се чувстваш спокойна. Щом не ти е харесало отношението - естествено, че ще отидеш другаде, за това има толкова много агенции.
«
Последна редакция: март 13, 2009, 13:44:11 от skylife
»
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #65 -:
март 13, 2009, 14:07:42 »
Здравейте момичета! След дълго планиране и обмисляне най - сетне запазихме ресторант с моето мило и няма мърдане вече - сватба ще има
Спряхме се на ресторанта в хотел Аква ( въпреки че според много хора сред които и баща ми прилича на столова) . Мисля че с подходяща украса ще е супер и за това се обръщам към всички с молбата ако са присъствали или са правили сватба там да ми пратят някакви снимки за да почерпя опит за разположение на масите , украса и всичко останало. А големият ден ще е 20.09.2009. Толкова време чаках този момент, че сега не мога да повярвам, че нещата вече почват да се случват и имам нужда да си повтарям датата
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #66 -:
март 13, 2009, 17:03:38 »
Здравей Светла и добре дошла в редиците.
Тук има много мили дами,които ще отговорят на всичките ти въпроси.
Аз не съм от тях към този момент,защото и ние сега започваме с организацията.
Надявам се утре да мога да се похваля с капариран ресторант,с който окончателно да се определи датата.
Активен
walker
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #67 -:
март 13, 2009, 17:40:31 »
Момичета,всички сме различни и е нормално да има различни мнения.Skylife ,разгледах ти албума и наистина ти си страхотна булка.но сватбата ти не е уникална като украса не ме разбирай погресшно никой не искам да обидя.Имам предвид ресторанта .Погледни пак сайта им ми те такива украси там като на конвейр са ги подкарали .Аз мисля,че много се палиш ,по спокойно.
Активен
dhmp
Новак
«
Отговор #68 -:
март 13, 2009, 18:28:25 »
walker, и аз разгледах албума на skylife
skylife , страхотна сватба!!! Искам и аз такава!!! @}->--walker,чудя се от къде си събрала толкова много злоба?! Съмнявам се ,че си бъдеща булка
Сигурно съм голяма наивница, но си мисля, че когато е в очакване на нещо толкова хубаво, като сватбата, жената се променя...Предполагам, че този форум е за да се подкрепяме и да си помагаме. Затова започнах да пиша тук. Не мога да скрия, че съм разочарована.
Всеки има право на собствено мнение, но не мисля, че има право да се опитва да го налага
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #69 -:
март 13, 2009, 18:48:10 »
walker не съм от Бургас ,но вече съм минала по този път да организирам сватба,така че искам само да ти пожелая да има6 най-уникалната украса.Skylife не обръ6тай внимание на хора които мисля че нарочно го прават -коментират не6то което даже и в съни6тата си не могат да имат!Аз нямах специална украса и това не помрачи най-красивия ден в съвместия ни живот до този момент!
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #70 -:
март 13, 2009, 19:28:48 »
Walker според мен р-т " Университета" хич не е "ПОСТЕН" ама карай .Не мисля , че основният р-т на "България " е по- добър, зала "Компас" -по-става. Това си е моето мнение без да те засягам.
Ами аз съм забравила да се поФаля: запазих си желаните часове за ритуалната -в 16.00 и църква -17:00. Май по-добре църквата да беше в 16:40
амаааааа.................свърши тя.
На "Вардар" като ходих да запазвам само имената от личните карти ми искаха. Казаха 1 месец по-рано цялата сума(без капаро) и всичките документи.
Активен
ina_lemon
«
Отговор #71 -:
март 13, 2009, 19:49:12 »
Цитат на: nia в март 13, 2009, 19:28:48
...зала "Компас" -по-става. ...
Става тя, става ... та чак рипа
Ми да, много е уютна такава една.....
Ай ся честити ти часове
. Не се кахъри за църквата. Тъкмо навреме е часа. Половин час някъде е работата в ритуалната барабар с пожеланията после. Уф колко са досадни, при положение ,че същото нещо ще чуеш като минаваш да си вземаш подаръците по масите, ама те му викат лично да поздравиш всеки гост
Та тъй, половин час или 40 мин на Вардар и после фото тук фото там с някой гост и докато отидете на църквата ще си тъкмо навреме. Споко.
Алелелелеллелеле
, доживях и в наш`та тема да има дърпаници и подмяна на реплики , цъ цъ цъ, що така стана? Къде се объркахте, че я докарахте до
И да не вземете сега на лични да се джафкате, че ние нищо да не разберем??? Тука всичко да става.
Айде, пийс пийпъл и по-кротко го давайте.
Скайче
, кога ще си идваш насам? Ай, че аз вече не съм шарена и съм готов за срещи.
Пламъка
днес я видях и Точика и заведох даже на гости. Той пък и се ухили няколко пъти и не че нещо, ама се разля и тя по плочките от кеф
Активен
dodo23
«
Отговор #72 -:
март 13, 2009, 19:59:17 »
Ех,момичета,нека да се помирим.Да не разваляме хубавия форум.
Всеки си има вкусове и предпочитания.
На мен "Университета" ми харесва точно,защото е "постен".Аз си падам по по-изчистените линии.
С риск и аз да засегна някого ще споделя,че не харесвам "България"-бях там на сватба и обстановката беше повече от претрупана по мое мнение.Въпреки това майката на булката скоро ме убеждаваше,че "това е най-подходящия ресторант в Бургас".
Не намирам нищо интересно в слънчогледите,но начинът по който kiksi ги е "подредила" на сватбата й,ме очарова.
Същото мога да кажа и за мечетата на skylife -предполагам,че това са неща свързани с младоженците.
Неща,който имат сантиментална стойност.И аз уважавам този избор.
«
Последна редакция: март 13, 2009, 23:12:09 от dodo23
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #73 -:
март 14, 2009, 09:17:30 »
Цитат на: walker в март 13, 2009, 17:40:31
Момичета,всички сме различни и е нормално да има различни мнения.Skylife ,разгледах ти албума и наистина ти си страхотна булка.но сватбата ти не е уникална като украса не ме разбирай погресшно никой не искам да обидя.Имам предвид ресторанта .Погледни пак сайта им ми те такива украси там като на конвейр са ги подкарали .Аз мисля,че много се палиш ,по спокойно.
Хм, забавно ми е, знаеш ли защо - защото тази украса си я поисках аз - не съм гледала в техния сайт, за да си избирам нещо. Отидох си с ясно изградено мнение как искам да ми е украсата (наистина - с неща видяни в нета). И специално за моята сватба направиха голяма част от нещата, които естествено че се ползват и след това. За това се паля, защото в момента обиждаш и МЕН без да ти е ясно изобщо за какво става въпрос. ОК - харесвате си ЗОЗИ-те - ми дайте да им видим украсите, дайте да ви видим ВАШИТЕ сватби, които са били толкова прекрасни и не"постни".
Чак не мога и аз да повярвам, че и в тая тема доживяхме това...Че и аз точно ще се включа. Ама айде - всичките ви мнения са ОСНОВНО за ЗОЗИ-те, ми малко будите съмнение. И аз имам много вътрешна информация за много неща, и аз не харесвам разни агенции по които обикалях ПРЕДИ да се спра на Арт 2, ама да сте ме видяли да ги плюя във форума? Ми - не. Който ме е попитал съм си казала мнението на ЛИЧНИ и знаеш ли защо - ами защото моето мнение не е миродавно. Така както не е и вашето.
И да - хубава булка съм, и видиш ли - УНИКАЛНА ми е сватбата, щото си е моята, така както на другите момичета също им е уникална, щото си е тяхната. И защото съм отделила достатъчно време, средства и нерви, за да е нещо по- различно от "конвейра" за който говориш. Даже и вазите за цветя съм си купувала САМА, за да е така както искам. И да - след това им ги оставих, защото видиш ли - 20 вази нямам какво да ги правя в къщи. И това го знаят много хора.
Цитат на: dodo23 в март 13, 2009, 19:59:17
Не намирам нищо интересно в слънчогледите,но начинът по който kiksi ги е "подредила" на сватбата й,ме очарова.
Същото мога да кажа и за мечетата на skylife -предполагам,че това са неща свързани с младоженците.
Неща,който имат сантиментална стойност.И аз уважавам този избор.
Ей точно за това си говорим, естествено че никой няма да ти се обиди. Това си е лично разбиране. И е така - нашите мечета си имат история и смисъл, за това сме се спряли на тях. Много хора ни разправяха колко били детински и т.н., но това си е нашият избор. Както и на всички булки.
Айде няма да се изказвам повече, че и без това от сутринта ми е тръгнало да се занимавам с глупости.
Ина - планирам да си идвм към края на месеца и ще пиша задължително, за да се съберем и да се видим. Nia - да си готова с материалите за печатане
щото съм запретнала ръкави и принтера е готов.
Приятен ден на всички. И за паленето - планирам да се паля още, просто защото не ме кефят изказванията ви момичета, а не за да се превръщам в адвокат на някого и за нещо, което е минало преди почти 1 година. Просто защото е много лесно да излезеш от добрия тон (който се опитвах да пазя до сега). Всички са недоволни от някой и от нещо, ама вие се оляхте
И между другото - има си отделна тема са сватбените агенции, така че си пишете там, щом ви влече.
«
Последна редакция: март 14, 2009, 10:44:16 от skylife
»
Активен
Рубин
«
Отговор #74 -:
март 14, 2009, 10:08:45 »
Skylife,много си права!
Сватбата ти наистина е уникална!Изказването ти е с правото си,защото това си е твоя ден,твоят избор,твоято сватба!Никой и с нищо не може да ти помрачи скъпите спомени и преживявания!Аз също съм на мнението,че си страхотна булка!Наистина недей да обръщаш внимание на слепите критики,защото са просто ненужни и безсмислени!
Моите поздравления зя това че сама си сътворила украсата!Много е важно човек да реализира идеите си и ти трябва да си горда с това,че си го осъществила!Поздравления!
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...