Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 04:56:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Събиране на подаръците от младоженците
с тост / по масите /
с коктейл /уелкъм дринк/
преди сватбата

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Събиране на подаръците от младоженците  (Прочетена 164594 пъти)

vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #30 -: януари 19, 2007, 13:07:58 »

Ита,за парите заедно на една маса с подаръците е напълно прав...не се знае какво ще им се случи,въпреки че повечето хора са близки ...
а това с кутията също ми харесва като идея...там вече като ги пуснат пликовете(като на избори lol )
няма как да ги извади някой освен вие.....
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: януари 19, 2007, 13:13:15 »

Ита,за парите заедно на една маса с подаръците е напълно прав...не се знае какво ще им се случи,въпреки че повечето хора са близки ...
а това с кутията също ми харесва като идея...там вече като ги пуснат пликовете(като на избори lol )
няма как да ги извади някой освен вие.....

Или някой да задигне цялата кутия!!! yahoo Шегичка!!!
Но мисля, че ще е най-добре, както при picolina, да има

едно отговорно лице girl_wink
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: януари 19, 2007, 13:33:17 »

То отговорно лице ще има 100% Нали затова са шаферите  yahoo Ще вървят с нас и ще поемат всички пликове и подаръци, а после само да усетим, че нещо липсва...  beating
Освен това на мен много ми се иска да обиколя всички маси и с всеки да си направим снимка и да си кажем по две думи  dance Иска ми се да пропуснем само момента с подаръците... като гледам обаче, май няма как  Girl_sing
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: януари 19, 2007, 13:36:30 »

Ами, май няма как да стане!!! girl_wink
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #34 -: януари 19, 2007, 17:45:53 »

а представяте ли си маса отрупана с пликове sad.а сега се сещам че някъде гледах много красива кутия украсена с дупка за пари Wink.Мен лично повече ми харесва идеята с маса за подаръци и една такава кутия който ще пуска пари.а минаването по масите за CHEERS пак ще си го има.

maslinka, кутията за пликовете наистина е добро решение- и ние сме се спряли на това.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: януари 19, 2007, 17:49:19 »

И на мен ми харесва това!!! С кутия е много умно, ако го знаех по-рано щяхме да го направин, но нищо!!! girl_wink
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: януари 20, 2007, 00:00:31 »

ето за такава кутия говорех

* mini-85105.jpg (3.89 KB, 180x180 - видяно 410 пъти.)

* mini-mb400w.jpg (4.98 KB, 180x180 - видяно 376 пъти.)
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #37 -: януари 20, 2007, 00:02:19 »

Да, виждала съм да ги продават тук. Красиви са.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: януари 20, 2007, 10:01:12 »

Maslinka много са красиви кутиите!А къде в БГ може да се купи такава кутия ,защото аз не съм виждала.Може би защото не съм търсила! Girl_sing
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: януари 20, 2007, 11:52:32 »

Според мен всеки може и сам да си напрви подобна кутия!!! good girl_wink girl_in_love
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: януари 20, 2007, 12:27:16 »

АМИ АЗ ЩЕ ТАРСЯ ПО СВАТБЕНИТЕ МАГАЗИНИ.АКО НЕ НАМЕРЯ СРЪЧНИТЕ РТЧИЧКИ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ В ДЕЙСТВИЕ.
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #41 -: февруари 11, 2007, 03:59:32 »

Съгласна съм с Диди, че наи-големия подарък е присъствието на роднини и приятели на този хубав и важен ден. В тази връзка, много ми се ще да намеря тактичен и удобен начин да се каже на гостите, че именно присъствието е достатъчен подарък и друг не ни е необходим. Това ще е лесно, когато чужденците питат къде сме се регистрирали; но роднини и приятели от БГ сигурно няма как да разберат (да се пише в поканата не е възможно без да звучи обидно или нетактично). В Америка моментът с обикалянето по масите е много естествен, тъкмо защото подаръците са изпратени по пощата/оставени на специалната маса и никой не подозира, че обикалянето се прави с такава цел. На българска сватба не съм ходила от много години и много ме изплаши това, което прочетох тук, че ниакои гости ще изберат този момент да ми дават пликове, това ще ме притесни ужасно и не искам да се виждат такива моменти на снимките или видеото. Как да кажа на гостите си да не ми носят подаръци, без да ги обидя?
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: февруари 11, 2007, 10:10:45 »

Цитат
На българска сватба не съм ходила от много години и много ме изплаши това, което прочетох тук, че ниакои гости ще изберат този момент да ми дават пликове, това ще ме притесни ужасно и не искам да се виждат такива моменти на снимките или видеото. Как да кажа на гостите си да не ми носят подаръци, без да ги обидя?
Ами уведоми ги лично всеки един поотделно,щом трябва по-широко обяснение.Също така можеш да помолиш родителите си да обяснят на най-близките ти роднини,а за теб да остане да обясниш на приятелите.Доколкото разбирам искаш подаръците да ги получите предварително така ли?Наистина за българите ще трябва по-обстойно обяснение.Иначе на приятелите можеш да обясниш стъпка по стъпка как се процедира и спокойно можеш да пуснеш това даже по e-mail още отсега.Така ако има въпроси ще може да ги уточните навреме. *THUMBS*Успех!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: февруари 11, 2007, 15:21:32 »

Цитат
На българска сватба не съм ходила от много години и много ме изплаши това, което прочетох тук, че ниакои гости ще изберат този момент да ми дават пликове, това ще ме притесни ужасно и не искам да се виждат такива моменти на снимките или видеото. Как да кажа на гостите си да не ми носят подаръци, без да ги обидя?
Ами уведоми ги лично всеки един поотделно,щом трябва по-широко обяснение.Също така можеш да помолиш родителите си да обяснят на най-близките ти роднини,а за теб да остане да обясниш на приятелите.Доколкото разбирам искаш подаръците да ги получите предварително така ли?Наистина за българите ще трябва по-обстойно обяснение.Иначе на приятелите можеш да обясниш стъпка по стъпка как се процедира и спокойно можеш да пуснеш това даже по e-mail още отсега.Така ако има въпроси ще може да ги уточните навреме. *THUMBS*Успех!

Да, наистина, така ще е чудесно!! girl_wink
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #44 -: февруари 11, 2007, 22:21:06 »

Благодаря. Всъщност съвсем не искам да влизат в разходи заради нас, искам просто да присъстват, но не искам да ги обидя и знам, че най-близките така или иначе няма да ме послушат и ще искат да ни подарят по нещо. Ние правим сватбата, за да присъстват и да се радват, не да им събираме пликчетата с пенсиите, слава на Бога, не е необходимо това. Но май няма лесен начин...
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: