Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:26:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част  (Прочетена 138641 пъти)

Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: май 04, 2009, 12:10:28 »

Момичета, бихте ли ми казали къде в Асеновград правят обувки по поръчка? Разбрах от Вас, че на две места, но къде са те? Другият ми въпрос е: Знаете ли някоя дизайнерка, която да шие рокли без обръч? С тези, с които съм разговаряла казват, че не са шили много такива рокли (а аз мисля, че въобще не са го правили) и не ми вдъхват доверие. Защото аз искам "надута" рокля, но без обръч, защото не ми харесва как непрекъснато се очертава.  Благодаря Ви  give_rose

Ели, моите обувки бяха от фирма Дейзи и останах много доволна от тях. Сестра ми също си поръча от тях за бала и тази седмица и ги взехме. Просто са се справили невероятно, а и цените са повече от приемливи. Намират се на лесно място - по редичката с многото магазини където е Сияна, но в другия край се намира Александра тя е последен магазин, Дейзи се пада зад нея на горната улица има голяма табела. Надявам се, че си разбрала,защото в обясненията ме няма много много Wink
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: май 04, 2009, 16:53:54 »

Момичета,някоя от Вас правила ли си е кутия за пари?Днес ходих до магазинчето на Отец Паисий,но ми се сториха доста скъпи.Една шестостенна кутия стува 12 лв,като ако искаш да ти направят процеп за да се пъхат пликовете и една пандела до него цената става 20 лв.При допълнителното обличане на кутията с хартия ,в зависимост от нейното качество цената стигала и до 40 лв.
Сега ще търся някаква кутия и ще се опитвам да си я правя сама.Ако не стане както трябва ще се отказвам от тази идея.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: май 04, 2009, 17:01:57 »

Момичета хайде и тук да се похваля,днес си поръчахме халките yahoo.Много съм щастлива и нямам търпение да дойде 15,за да ги видим готови.Иначе повече информация за тях в темичката за халки.

Еlean браво на вас,доста неща сте отхвърлили,то вече не остана,скоро ще си булка. Girl_hide
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #378 -: май 04, 2009, 18:08:16 »

Elean, браво, ето виждаш ли, че нещата се нареждат! Айде, скоро да те видим в цялостен "пакет"  Bravo То не остана - така че ти пожелавам още от сега незабравим ден!!! weddingday Сватбаааа

lady in love, чакаме да видим снимчици. От къде ги поръчахте халките?

jiveto81, аз си направих сама, остана ми последното доизкосуряване, ама ми секна музата и я чакам пак, за да довърша. На мен ми прави удоволствие да си правя нещата, пък и имам достатъчно време до сватбата, за да не си създавам излишен стрес и ги правя, когато имам насроение... Сега ще кача снимка в галерията, за да я видиш как изглежда на този етап, преди да съм я завършила. Успех с творението, ако решиш да действаш сама!  give_rose
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: май 04, 2009, 18:29:57 »

Мила поръчахме ги в Сара Трейд,избрахме бяло и жълто злато,като мъжката ще е изчистена,а на дамската в средата ще има 10 брилянта.Но така не може да се обесни тояно,като ги взема първо на вас ще ги покажа обещавам. blum

А petia81 ти имаш просто златни ръце,такива красоти сътворяваш,че нямам думи give_rose,ех ако и аз можех така pardon
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: май 05, 2009, 09:58:18 »

Добро утро,момичета!Аз да се похваля,че днес с милото имаме годишнина! :PПравим скромните две годинки заедно!
И сега да се похваля и с другото нещо,тази сутрин като по чудо,докато си лежах в леглото ме осени великата идея как искам да започва ДВД със сватбения ни филм,досега много се чудих и се маех и нищо не можех да измисля,а днес то сякаш само си дойде при мен,дори не мислих за това,когато ми дойде идеята и сега съм много happy  Aviator
А пък за довечера съм замислила специална изненада за моето мило!

Хайде приятен и слънчев ден на всички от мен!  girl_in_love
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: май 05, 2009, 10:03:10 »

Петя, Ели, lady_in_love браво  Bravo. много се радвам за вашия напредък и креативност.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: май 05, 2009, 11:15:42 »

Mila_ , благодаря ти. Да ти кажа честно неразбрах по обяснението, защото не съм ходила в Асеновград, тъй като живея в чужбина за сега.  sad Но ти нали си ми казала името на фирмата и така все ще питам и ще я намеря. След около две седмици си идвам в БГ и със сиурност ще посетя този град и се надявам да си харесам рокля и обувки от там. Дано да не трябва много време за изработка на обувките! Благодаря ти  give_rose
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: май 05, 2009, 11:24:10 »

petia81, браво момиче, имаш страхотни идеи и ръце! good Всичко,което си сътворила е просто невероятно и ми се иска поне малко от малко и аз да ги мога тези неща, но уви. Браво, продължавай в същия дух!
   lady_in_love, радвам се за халките Ви. Сигурна съм, че са много красиви по обясненията ти и с нетърпение чакам да ги видя.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: май 05, 2009, 20:36:49 »

здравейте аз съм булка от Търново , но дълги години живяла в Пловдив искам само да кажа основавайки се на моя опит, че агенцията която наех-се справи невероятно....с декора на сватбата ми пътува целия път и направи моята сватбена приказка страхотно дълбок поклон така , че момичета от Пловдив възползвайте се от нея защото тя е до вас...с нетърпение чакам да ми станат снимките за да показвам give_rose
« Последна редакция: май 06, 2009, 00:25:52 от liva82 » Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: май 06, 2009, 12:12:26 »

liva82 , първо искам да те поздравя и да ти пожелая да бъдеш такава съпруга, която винаги държи запален семейния огън и такава майка, която винаги да е пример за децата си! Честито!!!  nazdrave
 PS: Би ли споделила коя агенция си ползвала!? Благодаря!
Активен
m_cholakova
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: май 06, 2009, 12:47:00 »

Здравейте всички пловдивски булки ! Аз вече минах по този път /събитието беше на 04.04.2009г./, но чак сега се наканих да се регистрирам при вас. Ще ми е приято ако мога да ви помогна с някаква информация !
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: май 06, 2009, 13:49:00 »

Момичета,някоя от Вас правила ли си е кутия за пари?Днес ходих до магазинчето на Отец Паисий,но ми се сториха доста скъпи.Една шестостенна кутия стува 12 лв,като ако искаш да ти направят процеп за да се пъхат пликовете и една пандела до него цената става 20 лв.При допълнителното обличане на кутията с хартия ,в зависимост от нейното качество цената стигала и до 40 лв.
Сега ще търся някаква кутия и ще се опитвам да си я правя сама.Ако не стане както трябва ще се отказвам от тази идея.

Живето, има едно магазинче точно срещу Ритуална зала - дават опаковани сатенирани кутии в бяло и екрю с някаква украска под наем за няколко дни около сватбата за 10 лева.
Ако ти допада идеята!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: май 06, 2009, 13:50:32 »

Ели, моите обувки бяха от фирма Дейзи и останах много доволна от тях. Сестра ми също си поръча от тях за бала и тази седмица и ги взехме. Просто са се справили невероятно, а и цените са повече от приемливи. Намират се на лесно място - по редичката с многото магазини където е Сияна, но в другия край се намира Александра тя е последен магазин, Дейзи се пада зад нея на горната улица има голяма табела. Надявам се, че си разбрала,защото в обясненията ме няма много много Wink

моите си ги поръчах и си ги взех за 3 дни от Кобел
ето сайта им
доволна съм!
http://www.kobel-bg.com/
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: май 06, 2009, 14:40:06 »

liva82 , първо искам да те поздравя и да ти пожелая да бъдеш такава съпруга, която винаги държи запален семейния огън и такава майка, която винаги да е пример за децата си! Честито!!!  nazdrave
 PS: Би ли споделила коя агенция си ползвала!? Благодаря!
Агенциите бяха Нинастил И Планета Хера give_rose
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: