Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:30:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част  (Прочетена 138663 пъти)

Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: април 30, 2009, 00:23:54 »

Ели, мерси че ме светна как се казва, че от 1 час се опитвах да си спомня името на салона.. give_rose
Аз отидох съвсем случайно и ми хареса това че са все млади хора, с много готини и новаторски идеи. good
Активен
biba
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #361 -: април 30, 2009, 11:45:48 »

здравейте момичета !малко се поизгубих и виждам че доста съм изпуснала  ;)моята маникюриска също е много добра и ноктопластиката е 30 лв мисля че това е най евтината цена в пловдив и гела и е супер траен ако някой се интересува да ми пише на лс много съм доволна и от фризьорките в салона  работят ефтино и много качествено в началото си мислех че на тези цени няма да ми предложат качество но останах очарована за щастие !
Активен
maia_111
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: април 30, 2009, 12:09:01 »

здравейй biba аз се интересувам горещо от ноктопластиката я кажи малко подробности каде е то4но салона на тая мацка blum
Активен
maia_111
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: април 30, 2009, 12:16:15 »

едно голямо мерси на KRISTINKA  @}->--Мерси мили4ка ще ходя да видя за какво става вапрос
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: април 30, 2009, 13:06:35 »

Здравейте и от мен!

Попаднах  съвсем случайно във вашия форум , докато си търсех мнения за ресторанти в Пловдив и останах изключително възхитена от всички вас. И на мен ми предстои сватба септември месец. danceg, но единственото което сме успяли да резервираме е гражданският и църковният брак. Тепърва ще се сблъскаме с всичко останало и много се радвам, че попаднах точно на вас и се надявам да ми бъдете опора що се отнася до мнения, съвети и т.н. Набързо изчетох до 8-ма страница, но нямах търпение да ви пиша и неуспях да изчета останалите, затова се извинявам ако въпросът ми вече е бил обсъждан. Чувам доста добри отзиви за ресторанта на Парк Хотел Империал, има ли някоя от вас, чието сватбено тържество е било там, доволни ли сте, на какви цени са кувертите. Благодаря ви!

Поздрави: Ваня
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: април 30, 2009, 13:27:57 »

welcome-2 vania_ps  чувала съм прекрасни неща за ресторанта. била съм там на няколко мероприятия, но не и на сватба. Обслужването е на ниво. Последно преди 2 месеца куверта беше около 35лв. Но тук има мнага момичета, които могат да ти дадат по- подробна информация
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: април 30, 2009, 14:15:39 »

vania_ps добре дошла във форума. аз съм била на сватба в Империал в голямата зала и това е една от най-хубавите сватби , на оито съм била, малката зала на мен лично не ми допадна и като ходихме на оглед миришеше доста гадно.
но в голямата всикчо беше чудесно, ДЖ , с които работят са също мног добри- Аврам и Теодор, пускат много хубава музика, подходяща за сватби.
храната беше много хубва и топла и е просторно и добре да се танцува,
той беше един от фаворитите за моя сватбен ден, но моят мъж не го одобри.
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #367 -: април 30, 2009, 20:10:17 »

Welcome Ваня! Ние определно се спряхме на Империал, не само защото обстановката в голямата зала много ни хареса, но и градината, понеже искаме изнесен ритуал. Управителката ни хареса с държанието си, което също повлия за окончателното ни решение. Освен това ние си общуваме с майли, понеже не сме си в Бг, а това ни е голямо удобство. Кувертите за септемрви са между 38-45 лв. (може и да бяха с 2-3 лв. по-евтини, сори, ама не знам къде са ми записките в момента...). Говорете с управителката, тя ще ви обясни, зависи от менютата... Ние обиколихме всички ресторанти в Пловдив, в които можеше да се прави изнесен ритуал и се спряхме на Империал. Има и по-евтинки, ама ние решихме, че "той ще е"  yahoo  Успех и на теб!  good
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: април 30, 2009, 22:00:23 »

Ваня, здравей и от мен.Относно Империала, аз не съм била там на сватби, но като избирахме нашия ресторант, ходихме и в Империал, управителката е много приятно момиче, Радина мисля че се казваше.Обясни ни всичко точно, ресторанта беше мн чист,но въпреки добрите условия които ни предложиха, ние не се спряхме на него, защото е малък за нас, а и там имаше едни колони, които много не ми хареса.Но иначе като цяло  judges Успех, и ще помагаме с момичетата с каквото можем. give_rose
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: април 30, 2009, 23:28:56 »

Привет и от мен, Ваня!
Със сигурност тук ще намериш отговорите за неща, които те интересуват, тъй като всички момичета са изключително дружелюбни и имат готовност да помогнат!
С каквото можем, ще бъдем полезни!
Успешна подготовка, има време - така че споко! give_rose give_rose give_rose
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: май 01, 2009, 07:42:54 »

Привет и от мен, момичета!

Много ви благодаря за бързите и изчерпателни отговори. Още веднъж мнението ми са "Империал" се потвърди и сега остава с моя годеник да отидем на място и да говорим с управителката. Надявам се да му хареса, защото на мен много ми допадна, ако не ще търсим друг вариант, приемлив и за двамата.
Още веднъж благодаря и приятно изкарване на почивните дни.

Поздрави: Ваня
Активен
biba
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #371 -: май 01, 2009, 10:11:51 »

mia салона се намира зад понеделник пазара и се казва каризма телефона е 0893258670ако искаш виж го  мисля че имат сайт като напишеш karizma студио за красота трябва да излезе !
 good smile
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #372 -: май 01, 2009, 10:49:34 »

От църквата Света Петка до / Авеню / тръгваш нагоре към стария град и завиваш на дясно ,и вървиш само на право и стигаш до една пицария от дясно се пада ,завиваш покрай нея една стръмна улица и си точно пред склад / една къща тип старинна / само за хартия ,панделки и всичко което се сетиш за опаковане . Там е най евтино от целия град ! Проверено !
Nasi, много благодаря. В понеделник съм в Пловдив и задължително ще отида до там. Дано само да работят.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 03, 2009, 22:51:52 »

Момичета, привет!
Аз да побутна темичката, че гледам всички са се покрили по майските празници, освен мен (дето се стягам за 10-ти) blum blum blum
Да ви кажа накратко новости - младоженецът тотално готов, аз почти готова (на 5-ти или на 8-ми си взимам роклята и обувките - зависи от времето ми)
Утре имаме камара срещи с диджея, фото, видео...Отделно в ресторанта... Допреди малко мъдрехме разпределението по маси, май се получават нещата...
Бях на прическа - леле какъв обем ми направиха, малко трудно се възприех (свикнала съм все една и съща да се гледам и сега направо шок smile
Събота пак трябва да търча до София да прибираме бъдещите свекър и свекърва с милото. После да настаним гостите по хотелите. И не знам вече!
Ай цунки от мен и до скоро, отивам да спя.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: май 04, 2009, 11:08:22 »

Момичета, бихте ли ми казали къде в Асеновград правят обувки по поръчка? Разбрах от Вас, че на две места, но къде са те? Другият ми въпрос е: Знаете ли някоя дизайнерка, която да шие рокли без обръч? С тези, с които съм разговаряла казват, че не са шили много такива рокли (а аз мисля, че въобще не са го правили) и не ми вдъхват доверие. Защото аз искам "надута" рокля, но без обръч, защото не ми харесва как непрекъснато се очертава.  Благодаря Ви  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: