Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:18:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част  (Прочетена 138601 пъти)

Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: април 27, 2009, 11:48:20 »

Ели, много кофти ситуация...добре че не е казала в деня на сватбата.. angry
Мога да ти препоръчам моята фризиорка, златни ръце има, ако искаш да ти пиша на лични координати
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: април 27, 2009, 11:51:55 »

много съжалявам ели, че така се е получило. вярвам обаче, че всичко ще се оправи. good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: април 27, 2009, 11:55:48 »

благодаря момичета!
И аз вярвам, че ще се нареди! smile
Само спокойствие да има... give_rose
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: април 27, 2009, 13:36:50 »

Ели кажи коя е въпросната фризьорка, да не попаднем на нея, че не е приятна тази ситуация   Oh my ...
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #349 -: април 28, 2009, 14:40:09 »

Мацки, дайте идея от къде мога да си купя ,по-тънко ,крепирана хартия в Пловдив. Предполагам, че има в магазинчетата за луксозни опаковки, но e по-скъпо.
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: април 28, 2009, 17:26:58 »

elean,ако искаш ще ти дам координати на моята фризьорка.Аз съм много доволна от нея.
Активен
maia_111
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: април 29, 2009, 11:15:55 »

препора4айте ми маникюристка в Пловдив?И ако ми каже някой колко струва ноктопластиката ще бада много благодарна...аз на няколко места питах-45лв,но незная ефтино ли е скапо ли е?
Активен
NansyCraft
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #352 -: април 29, 2009, 12:02:21 »

аз съм отдавна в тази тема с ноктоплатиката...препоръчвам ти с гел...върху твоя нокът...цените са такива...препоръчвам ти Стар Нейлс до Гранда...но не знам как им е графика...сега са абитурентите...по темата с "гадната" фризйорка...аз никога не бих сменила тази при която си ходия редовно особено когато е за толкова важен повод..моята си ме знае от години,доволна сам, знае ми косата какво може и какво не може с нея,знае ми вкуса, боята как ми се държи...не бих отишла при някое име само защото е име...това добре но темата с професионалния грим е друга в Пловдив са малко хората, които са се доказали....
...понеже моята коса е малко...ще трябва да прибягна до добавака...още се мотая с избора, купуването и поставянето...
« Последна редакция: април 29, 2009, 12:13:24 от NansyCraft » Активен
maia_111
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: април 29, 2009, 12:10:02 »

благодаря ти NansyCraft тя сватбата ми е на 30.05.2009г предполагам 4е дотогава ще се е пооспокоило положението с абитуриентите.....а занимава ли ти се да ми обясниш за този гел защо е по хубаво да е с него...аз само веднаж сам си правила ноктопластика(за балът ми)и мисля 4е не ми слагаха такав гел....
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: април 29, 2009, 15:09:26 »

...по темата с "гадната" фризйорка...аз никога не бих сменила тази при която си ходия редовно особено когато е за толкова важен повод..моята си ме знае от години,доволна сам, знае ми косата какво може и какво не може с нея,знае ми вкуса, боята как ми се държи...не бих отишла при някое име само защото е име...

по темата с фризьорката, Нанси, може би не си разбрала:
1. Живея в София, сватбата е в Пловдив и ми трябва фризьорка там (мойта лична не е в БГ за месец)
2. Препоръчаната в Пловдив фризьорка ме отсвири в последния момент и ми препоръча нейна колежка
Така че не виждам аз какво точно мога да направя по въпроса в момента.
Иначе си права, че постоянния фризьор си знае косата ти и вкуса ти... !
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: април 29, 2009, 15:19:36 »

Ели, съжалявам за фризьорката, много кофти номер ти е извъртяла. А какво стана с маникюристката, ти чу ли се с нея.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: април 29, 2009, 15:28:44 »

Валя, не съм имала време, затрупана съм от работа в офиса и приключвам нещата преди отпуската. Като се добера до Пловдив в края на седмицата ще й звънна. give_rose
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: април 29, 2009, 20:26:09 »

Мацки, дайте идея от къде мога да си купя ,по-тънко ,крепирана хартия в Пловдив. Предполагам, че има в магазинчетата за луксозни опаковки, но e по-скъпо.
От църквата Света Петка до / Авеню / тръгваш нагоре към стария град и завиваш на дясно ,и вървиш само на право и стигаш до една пицария от дясно се пада ,завиваш покрай нея една стръмна улица и си точно пред склад / една къща тип старинна / само за хартия ,панделки и всичко което се сетиш за опаковане . Там е най евтино от целия град ! Проверено !
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: април 29, 2009, 23:49:06 »

Мая_111, мога да ти препоръчам добра маникюристка, 2 пъти съм ходила на поддръжка на ноктопластика, мн добре се справи момичето; та салона се намира до закрития мост от страната на Съда, като идваш от там, пада се в дясно( там е офиса на 24 часа, труд, има и доста нотариални и адвокатски кантори). на 2я етаж се намира, 2 маникюристки са и 2те са мн добри:).Сградата е точно преди да стъпиш на моста.Надявам се да си ме разбрала че аз така го обясних... give_rose
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: април 30, 2009, 00:13:55 »

салона се намира до закрития мост от страната на Съда, като идваш от там, пада се в дясно.
Сградата е точно преди да стъпиш на моста.

Кристинка, това, което описваш, е салон Харем - http://www.harem-bg.com/. Аз там си правих маникюр, педикюр, коса и грим за сватбата и останах много доволна за всички, които работиха по мен
Аз съм с естествените си нокти, така че не мога да споделя за ноктопластика, но явно с всичко се справят, щом и ти имаш добри отзиви  judges
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: