Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:26:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 5 част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част (Прочетена 138647 пъти)
maia_111
Любопитен
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 5 част
«
Отговор #315 -:
април 23, 2009, 15:38:51 »
дааа и мене ме интересува цената
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #316 -:
април 23, 2009, 16:56:15 »
Ние поръчахме нашата торта от сладкарница "Мон шери" в пресечката срещу боулинг залата на Лаута се намира. Беше божествена на вкус, много вкусна и украсата беше направена точно такава каквато поисках. Крема беше много лекичък, но може да си изберете какъвто искате. Блатовете също може да си избирате, ние поискахме да имаме комбинация от бели и какаови блатове, като се редуват един бял, един кафяв и така докрая. Не бяхме яли торта с такава комбинация от блатове, но се оказа много сполучлива комбинация, особено с крема на тортата. Най- вкусната торта която съм опитвала.Има каталог с торти, но прави и по ваша поръчка, ако не си харесате някоя от нейните. Цената беше 1.40 или 1.50 на парче, а ако е с крем брюле мисля че 1.60 беше, но не съм сигурна. Плащат се допълнително за стойката на тортата и фигурката, кат отези пари ви ги връщат когато им ги върнете- мисля че беше 55 лв нашата стойка а фигурката мисля че 25лв. Доставката на тортата се доставя от сладкарницата и беше в ресторанта в точно определения от нас час. Страшно доволни сме от тази сладкарка
препоръчвам я с 2 ръце
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #317 -:
април 23, 2009, 17:25:09 »
Момичета, бясна съм
. Днес отидохме с милото да си запишем час за граждански брак. Поискаха ни такса 60лв, при положение,че бракът в София е безплатен (в делничен ден). Попитах я защо- това било таксата. След това гледам вкъщи ,че всъщност ни е включила механична музика и снимане, и някаква глупава сватбена книга пълна с реклами ....... Омръзна ми да ни изтискват отвсякъде. Не е ли редно да ни питат дали и какво искаме?
И един малко странен въпрос
. Имате ли представа дали солея се мачка? Харесала съм си една рокля от солей и се чудя как ще се държи:))
«
Последна редакция: април 23, 2009, 18:56:07 от Zaio
»
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #318 -:
април 24, 2009, 08:36:26 »
момичета , в Сладък рай има няколко различни цени, съобразно каква торат желаете, от 1,40 до 1,80 парчето, аз си взех с крем брюле и с фонданова глазура, 1,60 парчето, взех за 100 човека, а иначе гостите бяха около 80, но е по-добре да вземете почече парчета, плаща се и за украсата на тортата и стойката капаро, което като ги върнеш ти го връщат.Могат да бъдат различен брой етажи , кой колкото иска, разбира се са с различна големина, ние избрахме 3 големи етажа. Съжалявам, че нямам снима да ви покажа в момента, беше с гладка повърхност слонова кост, с малки златни перли и с падащи цветя от едната страна -рози бледо оранжеви-златисто. наистина беше каквато я поисках.
Активен
roumyana
«
Отговор #319 -:
април 24, 2009, 08:39:57 »
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=10cfulqt.4p199txt&x=0&y=-md6jqn&localeid=en_US
ето на този сайт една моя приятелка е качила снимки, които тя е правила от моята сватба и там има и тортата снимана.и можете да я видите, е има и други снимки от сватбата, но ако ви се гледа
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #320 -:
април 24, 2009, 08:50:10 »
Руми искам да те питам за фондана - много твърд ли беше? Лесно ли разрязахте тортата? Аз също мисля моята да е с фондан, но се колебая. Притеснява ме, че е много твърд.
Активен
roumyana
«
Отговор #321 -:
април 24, 2009, 09:19:13 »
не въобще не беше твърд фондана, лесно се режеха парчетата и е вкусен, иди и опитай и ще се увериш сама, в слдкарницата в Тракия има същите торти и можеш да опиташ.
според мен е много по-красива тортата с фондан и за снимки и всичко, направо изглежда като от списание. а снимките остват завинаги. на мен лично не ми допадат сметанови торти със сметанови розички .
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #322 -:
април 24, 2009, 09:21:59 »
Аз не ям сметана и тортата няма да има сметана определено. Наистина фондана изглежда супер на тортите. На запад съм забелязала, че ги правят главно с фондан. Благодаря за инфото. Ще отида да опитам.
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #323 -:
април 24, 2009, 13:10:50 »
момичета преди малко си взехме халките. всичко е наред и са много хубави. ще снимам да ви ги покажа.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #324 -:
април 24, 2009, 13:30:49 »
Честито tsvet_3!!!!Давай да ги видим бързо.
Колкото до фондана,аз също много харесвам как изглеждат украсените торти с него,може да ги моделираш всякак си и е много красиво,обаче май има значение и как е направен,защото на мен на два пъти вече ми се случва да шм такава торта с фондан отгоре,и повярвайте аз обияам много сладко,ама много,то тези торти,който ядох,направо нямам думи,щях да хвана захарна болест,толкова беше сладко,че просто не можеш да го изядеш :no:Затова съвета ми е първо опитвайте и тогава правете,да не станет и вашите гости като мен на последната сватба,която бях да беля тортата и тогава да ям. =]Аз също съм се насояил към торта с такова покритие,но все още незнам къде ще е поръчам и задължително и аз първо ще опитвам,че да не стане излагация накрая.
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #325 -:
април 24, 2009, 17:17:34 »
Момичета, при нас дойте време да печатаме поканите. Кажете ми, моля ви, къде си носите вашите да ви ги печатат и как стои въпроса с пробно печатане? Да напечатат една и да видиш, ако не стои добре разположен текста да промениш малко или нещо такова? А дали шрифта те го определят? И въобще как стои въпроса с текст, който не е на български? Дали няма да го напечатат грешно?... Моля за съвети как да действаме по тия въпроси
Цвети, честито за пръстените! Чакаме снимки
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #326 -:
април 24, 2009, 19:17:02 »
Цитат на: petia81 в април 24, 2009, 17:17:34
Момичета, при нас дойте време да печатаме поканите. Кажете ми, моля ви, къде си носите вашите да ви ги печатат и как стои въпроса с пробно печатане? Да напечатат една и да видиш, ако не стои добре разположен текста да промениш малко или нещо такова? А дали шрифта те го определят? И въобще как стои въпроса с текст, който не е на български? Дали няма да го напечатат грешно?... Моля за съвети как да действаме по тия въпроси
Цвети, честито за пръстените! Чакаме снимки
Поканите от където сте ги купили би трябвало и да ги печатат или поне да работят с печатница ! Колкото до печатането на една за да видите как става поне при нас няма начин да стане освен ако не си платите един път печат за мостра и след това печат пак за останалите ! Шрифта също сами си го избирате от където взимате поканите трябва да ви дадът поне 7-8 шрифта и вие да си го изберете ! Колкото до грешките вие си пишете текста собственоръчно и ако има грешка а на листа вашия няма значи вината си е тяхна и си плащат поканите или копуват нови и ги печатат на ново ! Този въпрос е за друга тема и се извинявам ,че и аз отг. тук !
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #327 -:
април 25, 2009, 11:19:07 »
момичета имам още добри новини. роклята ми е готова за проби. трябва да отида до варна в най-скоро време.
стискайте палци всичко да е наред.
колкото до поканите всичко е така както казва nasi.
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #328 -:
април 25, 2009, 11:35:14 »
момичета ето гиииии :danceg:бяло и жълто злато. бялото е матирано.чакам отзиви
halki.jpg
(64.36 KB, 700x546 - видяно 285 пъти.)
«
Последна редакция: април 25, 2009, 13:53:38 от tsvet_3
»
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #329 -:
април 26, 2009, 09:39:28 »
Първо се извинявам, че не съм си поставила въпроса в правилната темичка. Наси, благодаря за обесненята, ще пращам мамчето да действа значи...
Цвет, пръстените изглеждат чудесни! Браво! Само на снимката не си личи кое е бялото злато - тази част, която на снимката е от ляво ли е? Много са хубави, честито, честито!!!
То на нас ние още рано, ама дай да те питам - вие от въпросния Раковски ли си ги купихте? Там ако се поръчат за колко време стават, ти нали беше споменала, че си ги поръчала някъде или?
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...