Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 20:25:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 5 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част (Прочетена 141042 пъти)
valia_diva
Баш Майстор
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 5 част
«
Отговор #285 -:
април 21, 2009, 14:32:19 »
ЧЕСТИТ ПРЕЗНИК МОМИЧЕТА.
БЪДЕТЕ ВИНАГИ ВЛЮБЕНИ И ОБИЧАНИ, ЩАСТЛИВИ И ДОБРИ.
ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #286 -:
април 21, 2009, 14:47:21 »
Цитат на: lady_in_love в април 21, 2009, 12:15:29
Ами мила на мен и това не са ми искали,казаха ми само 155 лв май беше за ритуала и 20лв,за да ни бият камбаните,от там нататък нищо повече не са ми искали,дори ми казаха,че нямало нужда да нося чаша,защото те си имали.Защо не потурсиш друга църква мила,където няма да ви искат толкова парички за снимките?
НИЕ СЪЩО СМЕ ТАМ, НО НА НАС НИКОЙ НЕ НИ СПОМЕНА ЗА БИЕНЕТО НА КАМБАНИТЕ КАТО СИ ПЛАТИХМЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #287 -:
април 21, 2009, 15:04:59 »
А колко платихте мила,155 лв или повече,ако сте платили повече можеби автоматично са ви го включили,мен ме питаха дали искам и след като аз пожелах,ми казаха още 20 лв допълнително.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #288 -:
април 21, 2009, 15:17:10 »
платих 155, но мен не са ме питали за тях, а искам. може би ще трябва да отида и да доплатя. Аз ще доплатя и 10лв за това, че искам определен поп да ми води службата, освен ако не е дежурен тогава, но като му проверихме графика се оказа в почивка, а аз държа да е той.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #289 -:
април 21, 2009, 15:20:56 »
Ох мила,точно това искам и аз,значи е възможно,значи и аз трябва да отида и да заявя кой поп искам и да си доплатя така ли?Леле добре,че спомена,аз от много време се каня да отида да питам дали е възможно!ти кой искаш да е твоя.Аз моя го имам само на снимка,за съжаление незнам как се казва точно,но мога да отида със снимката евентуално.Само да не ме помислят за луда.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #290 -:
април 21, 2009, 15:29:54 »
Развесели ме - разбирасе , че няма да те помислят за луда. Моя е отец Станчо. Като отидеш искай първо да проверят графика му, и ако той не е дежурен във вашия ден чак тогава кажи, че искаш дой да ти води венчавката и питай кога точно трябва да заплатиш 10-те лева. Ние понежо го познаваме лично и той ни придружи до лелята, която записва - може би затова тя беше малко по-любезна и се напъна да провери графика. Пробвай така както ти казвам и с много голяма усмивка. Можеш ли да покажеш снимката за да видя дали го познавам.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #291 -:
април 21, 2009, 15:32:36 »
е сега като заговорихте за църкви, ще взема аз да прозвъня моята църква...леле! Нещо се притесних!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #292 -:
април 21, 2009, 15:40:35 »
Елеан - ти за какво се сети, какво те притесни
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #293 -:
април 21, 2009, 16:01:02 »
ами валя, тъй като ние плащахме църквата края на януари, та се сетих че трябва да ида там отново и да проверя как са нещата - дали всичко е ок, а и поне името на свещеника да науча. Та чухме се и всичко е ок! Всичко ни е включено - украса, снимане в храма, камбани, хор.
Обадих се и в Ритуална зала - казаха ни да ходим окончателно с документите на 4-5 май, но тъй като са почивни дни - трябва да идем до 30 април. Което значи, че милото трябва да иде, щото аз не мога да мръдна от Сф и от офиса дотогава. Казаха, че може само той + всички необходими документи! Туй то!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #294 -:
април 21, 2009, 16:02:24 »
а друго, което се сетих е, че нашите днес са взели бутилчиците за подарък за гостите - 0,200 мл. червено винце, с етикетче с нашите имена и дата.
Изглеждали добре (нямам снимка, дори не съм ги видяла)... Майка ми каза, че ще им направи някаква украса - и се доверявам на нея, щото мене хич ме няма в тая сръчна област
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #295 -:
април 21, 2009, 16:15:40 »
Ели, знаеш ли дали като се ходи до ритуалната зала за плащането,трябва да се носят лични карти на кумувете или не искат такива неща?
Иначе трябва да се внесе сумата и медицинските,нали така ?
Пропускам ли нещо?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #296 -:
април 21, 2009, 17:50:46 »
Цитат на: Dika_R в април 21, 2009, 12:07:44
lady_in_love
става въпрос за църквата в кв. "Смирненски", "Св. Климент Охридски" се казва. Нова е, мисля че миналата година е открита. Другото, което преди малко разбрах е, че в някой църкви ако искаш да си използваш твои свещи, също се заплащало допълнително
Е това вече минава всякакви граници ! Защо просто не викнеш някоя телевизия да ги покаже на цяла България как лъжат и изнудват хората ! Това никъде го няма да се заплаща камерата и фото и свещи ако са от другаде а не от тях ! Аз постоянно запазвам дати и до сега такова нещо не съм чувала но и да чуя сканадала ще е голям ! Не им мълчи ами си търси правата ! То бива бива ама толкова не бива и то църквата точно !
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #297 -:
април 21, 2009, 23:29:13 »
Цитат на: pepina83 в април 21, 2009, 16:15:40
Ели, знаеш ли дали като се ходи до ритуалната зала за плащането,трябва да се носят лични карти на кумувете или не искат такива неща?
Иначе трябва да се внесе сумата и медицинските,нали така ?
Пропускам ли нещо?
Пепина, днес лично ми казаха по телефона, че може да не се носят личните карти на кумовете, но в деня на ритуала - задължително да са с тях!
Също така когато носиш медицинските и вашите лични карти, плащаш ритуала, носиш декларациите (които предварително са ти дали)... и май май това беше
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #298 -:
април 22, 2009, 08:37:23 »
Благодаря ти Ели
Активен
Dika_R
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #299 -:
април 22, 2009, 09:20:41 »
nasi
благодаря, сега като споделих с вас и се чуствам по-спокойна. Момичета благодаря Ви на всички
Пепина
, относно личните карти на кумувете, ако нямаш възможност да ги занесеш предварително в гражданското се носят в деня на сключване на граждански брак. А относно плащането, трябваше да го платя месец преди датата, която съм избрала. После, около седмица преди сватбата, което ще е утре, трябва да им занеса медицинските, двете лични карти и бележката, която ми дадоха при заплащане на ритуала. Личните карти на кумувете ще ги покажем в самия ден.
«
Последна редакция: април 22, 2009, 09:26:37 от Dika_R
»
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]