Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:21:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 5 част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част (Прочетена 138618 пъти)
Visna79
Регистриран
Мечтай
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 5 част
«
Отговор #165 -:
април 05, 2009, 23:42:46 »
И ако може координати на Dj Mиро виждам, че много от вас пишат за него
благодаря
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #166 -:
април 06, 2009, 07:14:48 »
Виж тук за dj миро
http://miro-dj.hit.bg/
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #167 -:
април 06, 2009, 08:51:19 »
Цитат на: biba в април 04, 2009, 15:24:50
благодаряви за съветите момичета !спрях се на гавраил защото той прави и художествена фотография и репортажна така че милото като отказва да позира поне аз може да се покефя ;)гледах негови снимки и ми харесаха като качество !днес наех и студио дит за видеото и съм до dj и свещеник за изнесен ритуал и после ще почина 2 месеца свадбата ни ще е на 13.09 такаче ще следя темата и ще си пишем страхотни сте
Ако все още не си намерила свещеник ще ти препоръчам отец Станчо от храм "Света Богородица" - той ще ни венчава нас.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #168 -:
април 06, 2009, 09:44:08 »
Цитат на: Visna79 в април 05, 2009, 23:30:35
Момичета помогнете!!! Чета форума от няколко дни страхотен е
Предстои ни така познатата на всички вас мъка ...
Колебаем се м/у р-рант "Ленинград", "Марица" "Острова", "Джия Бийч"... решили сме датата да е 16.08.09 най-най горещооооо и гостите ще бъдат поне 120
Моля ви посъветвайте ни какво да изберем. Търсим си DJ, Фото Видео и всичко необходимо.
От това което съм чувала има лоши мнения за ресторантите и отношението около гребната база, но все пак кувертите там са малко по-евтини от големите хотели но тези дни трявба да решим окончателно.
Някой чувал ли е за dj Алекси, който работише в Тракия в Балканска Среща и беше dj на Нова Година. Направи голям купон - верно нова година, беше много стилен и пускаше много готини песни и най-вече от любимите ни гръцки и сръбски и цяла нощ не спряхме да танцуваме
Ако някой е чувал за него дали води сватби нека сподели а впрочем ресторанта вече затвори - за кой ли път.. ние живеем зад него
Или ни Препорачайте някой друг, който да направи голям купон и най-вече всички гости да останат доволни. Тук има много мнения и различни имена, но за жалост не познаваме никой
п.с видео оператори също много и агенции и е голям бъркоч за мен и мойто мило а времето тече и скоро ще дойде 15-ти
Ще четем още, но все пак бихме се радвали да съберем мнения и от тези Вас които са изпитали вече това на гърба си.
Успех на всички и предварително благодарим
По добре Острова от колкото ядове в Джия Биич ! За Алекси от личен опит прави невероятни посрещание и поднася ритуалите по много добър начин ! Много интелегентен и скромен човек ! Завършил е музикалното . Гласа му е невероятен нещо което рядко се среща ! Имам предвит ,че е много изразителен и разбираем когато говори ! Миро също е добър ! Но ако се запишете в Джия Биич то вече няма да имате право на избор за ДЖ и много други неща ! Те си имат техен !
Активен
alekscheto
Новак
«
Отговор #169 -:
април 06, 2009, 10:23:41 »
Здравейте, има ли място за още една пловдивска булка която ще има нужда от вас
много полезни съвети намирам тук, и аз съм от онези зациклилите засега имам само запазен
ресторант "Ленинград"- моята мечта, DJ , и фотограф.
Сватбата ще е на 19.07. май нямам никакво време но чесно казано незнам и от къде да я почна, тези дни ще ида и до дома, защото цяла седмица нямаха система, дано да имам късмет тези дни
Дано да мога и аз да съм ви полезна с нещо!
Е май се поолях като за първи път
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #170 -:
април 06, 2009, 10:28:09 »
alekscheto
и честито за датата, надявам се всички ние да сме ти полезни. Един съвет от мен - отиди още днес в дома и не отлагай нищо. Аз ходих преди 2-3 седмици и за малко да изпусна часовете, които са ни най-удобни, а ние сме на 16.08.стискам палци подготовката ти да потръгне като по вода
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #171 -:
април 06, 2009, 12:17:43 »
момичета дайте координати на оркестър за извеждане на булката, че направо незнам къде да търся
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #172 -:
април 06, 2009, 13:26:12 »
на центъра има едно момче, което свири прекрасно на гайда още от преди години, защо не се обърнеш към него. Аз работя точно до самия център и почти всеки ден го слушам как свири и има една песен която ме разплаква - тя е сватбарска и е точно когато майката и бащата дават дъщеря си. Аз онзи ден на милото му подшушнак да наемем това момче, защото звуците на гайдата направо ме карат да настръхна, но той вече е уредил други два инструмента и не иска и да чуе. Ама по-точно това е от баба му.
Активен
ilina
Любопитен
Be Best Bride
«
Отговор #173 -:
април 06, 2009, 13:36:58 »
Момичета,моля да ми препоръчате някой гримьор в Пловдив
Активен
alekscheto
Новак
«
Отговор #174 -:
април 06, 2009, 14:20:36 »
Здравей Visna79
По въпроса за ресторантите за Ленинград не мисли защото в понеделник когато си запазих моята дата имаше само две свободни дати до края на октомври едната беше 12,07 а другата е моята 19,07 за марица знам от приятели че стане ли 12 часа искаш не искаш те гонят и управителката е една луда много зле се държи и много булки е разплакала. А относно DJ Миро аз познавам колегата му Дидо който ми е приятел от 10 години и той ще е на моята сватба те с Миро работят много сходно, така че ще останеш много доволна.
Дано да съм ти помогнала
Активен
Visna79
Регистриран
Мечтай
«
Отговор #175 -:
април 06, 2009, 19:47:29 »
Здравейте момичета. Благодаря ви за информацията и мненията
Спряхме се на ресторант "Острова"! Оказа се, че братовчетка ми е на сватба месец май точно там и ние сигурно ще бъдем там дано няма много комари.
Отностно dj днес чухме и много похвални думи за dj grozdan, който ще бъде и дж на 16 май.
Колебаем се още м/у него дж Алекси и дж Миро и ще се свържем с всеки един за да разберем каквто ще ни предложи
Ако потрябва още нещо пак ще ви тормозя
Приятна вечер на всички и успехи!!!
Активен
jiveto81
Ентусиаст
«
Отговор #176 -:
април 06, 2009, 21:26:30 »
Цитат на: tsvet_3 в април 06, 2009, 12:17:43
момичета дайте координати на оркестър за извеждане на булката, че направо незнам къде да търся
Ако някоя от вас иска мога да ви дам координати на музикантите,които наехме ние,както и на гримьорката ми.
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #177 -:
април 07, 2009, 10:03:54 »
Аз също мога да препоръчам оркестър за извеждане, ако искате пишете ми на лични
А на теб
alekscheto
и разказвай как върви подготовката....
Активен
alekscheto
Новак
«
Отговор #178 -:
април 07, 2009, 10:24:03 »
Здравейте момичета!
Вчера се уплаших и веднага изтичах до гражданското и за мое успокоение ми е свободен часа, срещнах се с фотографа и си поговорихме дадах му за задача да измисли къде да ме снима защото не искам класическите снимки в стария град на които само лицата са различни. Общо взето сега четя форумчето за дреболиите и украсите, моята май ще е от тилия защото уж имаме роднински връзки там и като ви гледам по колко време ви остава на вас и от кога пишете в този форум се чудя защо съм толкова спокойна и от къде да я подхвана. Трябва ли да ходя да си търся рокля вече? Ами ако си я поръчам сега пък ми хареса нещо друго? Ами халки рано ли е още?
Незнам, незнам направо ще лудна
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #179 -:
април 07, 2009, 10:46:06 »
alekscheto спокойно! не е рано нито за халките, нито за роклята, но има и достатъчно време и не е нужно да бързаш. просто се успокой, седни и си направи списък. обиколи магазините и като се убедиш, че това е твоята рокля или това са вашите хаки, тогава ги поръчвай. има хора които за един месец стягат сватба, така че споко. най-важното е да не се паникьосваш. успех
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...