Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:29:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част  (Прочетена 138650 пъти)

katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 01, 2009, 07:26:00 »

elean, ако искаш мога да ти дам координати на моята флористка на лични, виж какво предложение ще ти прави и тя.
На моята сватба хвърлях друг букет, направен специално за случая, а не булченския.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 01, 2009, 07:37:43 »

Момичета, и аз препоръчвам също моята флористка. Казва се Валя, магазинът и е под същото име, намира се до пицария Верди на градинката на Отец Паисий. Мобилен телефон мога да взема от майка ми, ако някой се интересува, да ми пише. Останах доволна и не ми излезе скъпо. Аз също хвърлях друг букет. Ето го и него:

Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 01, 2009, 09:33:52 »

Като гледам май само аз съм се "минала" и съм си хвърляла моя букет!  pleasantry Ама някакси тогава на момента ми се стори, че символиката ще се изгуби, ако хвърлям друг...а и вече имам един запазен и изсушен от гражданския ни ритуал преди 5 години..

Cinderella, ще ти пиша!
Активен
katya_79
Професор

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 01, 2009, 11:36:27 »

Дали ще направиш друг букет за хвърляне или ще ползваш оригиналния, според мен е въпрос на разбиране на традицията.Моят който хвърлих беше ето такъв blush

* untitled (309 x 400).jpg (31.63 KB, 309x400 - видяно 2847 пъти.)
Активен
katya_79
Професор

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 01, 2009, 11:42:04 »

А оригиналния ето такъв blush

* untitled 21 (336 x 400).jpg (34.07 KB, 336x400 - видяно 2794 пъти.)
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: април 01, 2009, 12:22:41 »

аз също хвърлих истинския си букет, а толкова много си го харесвах направо го обожавах , но смятам че съм си го запомнила достатъчно красив в ума в снимките и т.н  Винаги ми е било странно това с втория букет, но пък е много разпространено в крайна сметка всеки си решава...
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 01, 2009, 12:29:18 »

аз също имах един букет и хвърлих него.
Има случаи, когато букетът е прекалено тежък или обемен - тогава може би е дори препоръчително да се хвърля друг букет.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 01, 2009, 14:51:11 »

накрая може да се случи да си хвърля и моят, защото нямам навик да пазя букети... Все пак ще остане на снимки и видео, така че lol)
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 01, 2009, 15:02:30 »

аз също имах един букет и хвърлих него.
Има случаи, когато букетът е прекалено тежък или обемен - тогава може би е дори препоръчително да се хвърля друг букет.

Да, то принципно за това е измислено да се хвърля друг букет, защото нашият си е малко по - тежичък и леко може да тупне на някой на главичката. Аз твърдо съм си решила да си взема друг. Аз си държа на цветенцата и искам да си запазя моя smile
Активен
biba
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #159 -: април 03, 2009, 11:38:04 »

момичета помощ! чета ви от няколко дни и много сте ми полезни ! имам проблем с избора на фото някой чувал ли е за гавраил той ми дава най добра оферта 350 лв за 200снимки и двд с 700 бр.гледах негова работа но незнам дали милото ще се вдъхновява като младоженците от снимките и съм ужасена че ще се скара с него ако го кара да се крие по храстите за фото сесия blum много ми харесват якови но тяхната цена е 400 лв за 80 снимки и 500 бр. на двд+120лв.за снимки за гости и+70 лв.за албуми за родителите и стават 600лв и ми идва доста солено
 . моля ако някой има отзиви за гавраил да пише !!!!!
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 03, 2009, 13:57:27 »

момичета помощ! чета ви от няколко дни и много сте ми полезни ! имам проблем с избора на фото някой чувал ли е за гавраил той ми дава най добра оферта 350 лв за 200снимки и двд с 700 бр.гледах негова работа но незнам дали милото ще се вдъхновява като младоженците от снимките и съм ужасена че ще се скара с него ако го кара да се крие по храстите за фото сесия blum много ми харесват якови но тяхната цена е 400 лв за 80 снимки и 500 бр. на двд+120лв.за снимки за гости и+70 лв.за албуми за родителите и стават 600лв и ми идва доста солено
 . моля ако някой има отзиви за гавраил да пише !!!!!
аз си наех тереза якова. препоръчаха ми и гавраил, но аз си бях харесала тереза. така или иначе когото и да избереш те си правят художествени снимки и ще трябва да позирате. вие сами ще си решите как обаче. ако не искате да правите нещо фотографа няма да ви кара насила. така че спокойно. ако ти допада работата на гавраил наеми него  good
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 03, 2009, 21:57:10 »

biba, аз за въпросния фотограф нищо не мога да кажа, но за да си отговориш ти сама на въпроса, смятам, че трябва да говориш с бъдещия младоженец и да видиш наистина какво е мнението му за "криенето в храстите", както ти го казваш smile, защото хората са различни. И аз смятам като tsvet_3, че ако ти допада работата му, наеми го. Това дали ти го харесваш Гавраил за себе си, трябва ти да прецениш, защото дали на някой му е харесал, няма гаранция, че ще се хареса и на теб. Всеки фотограф си има различен стил.

tsvet_3, позволявам си да не се съглася с теб за едно нещо - че при всеки се позира. Не е така. Ако наемеш човек, който се занимава с репортажна фотография, няма да те накара да позираш, защото това не му е работата. Такъв беше нашият фотограф. Нито за миг ни е казал как да застанем или накъде да гледаме, той просто снимаше.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 03, 2009, 23:00:20 »

Biba, аз мога да подкрепя ellie_bellie в мнението й. Ако на теб ти харесва как работи Гавраил ( въпреки че аз не съм чувала за него ), и ако с партньора си се разберете за подробностите не виждам какво те спира да го наемеш.
Всеки сам преценява какво ще е най - добре. Но в крайна сметка tsvet_3 каза, че в началото преди да ги наемеш правят пробни снимки с вас двамата. Пробвай при него и при някой друг, направи сравнение, допитай се до любимия и отговора на въпроса ще изскочи пред теб good
Активен
biba
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #163 -: април 04, 2009, 15:24:50 »

благодаряви за съветите момичета !спрях се на гавраил защото той прави и художествена фотография и репортажна така че милото като  отказва да позира поне аз може да се покефя ;)гледах негови снимки и ми харесаха като качество !днес наех и студио дит за видеото и съм до dj и свещеник за изнесен ритуал и после ще почина 2 месеца свадбата ни ще е на 13.09 такаче ще следя темата и ще си пишем страхотни сте  Bravo 
Активен
Visna79
Регистриран

Публикации: 3

Мечтай

« Отговор #164 -: април 05, 2009, 23:30:35 »

Момичета помогнете!!! Чета форума от няколко дни страхотен е  good
Предстои ни така познатата на всички вас мъка ...
Колебаем се м/у р-рант "Ленинград", "Марица" "Острова", "Джия Бийч"... решили сме датата да е 16.08.09 най-най горещооооо и гостите ще бъдат поне 120
Моля ви посъветвайте ни какво да изберем. Търсим си DJ, Фото Видео и всичко необходимо.
От това което съм чувала има лоши мнения за ресторантите и отношението около гребната база, но все пак кувертите там са малко по-евтини от големите хотели но тези дни трявба да решим окончателно.
Някой чувал ли е за dj Алекси, който работише в Тракия в Балканска Среща и беше dj на Нова Година. Направи голям купон - верно нова година, беше много стилен и пускаше много готини песни и най-вече от любимите ни гръцки и сръбски и цяла нощ не спряхме да танцуваме danceg Ако някой е чувал за него дали води сватби нека сподели а впрочем ресторанта вече затвори - за кой ли път.. ние живеем зад него
Или ни Препорачайте някой друг, който да направи голям купон и най-вече всички гости да останат доволни. Тук има много мнения и различни имена, но за жалост не познаваме никой pardon
п.с видео оператори също много и агенции и е голям бъркоч за мен и мойто мило а времето тече и скоро ще дойде 15-ти
Ще четем още, но все пак бихме се радвали да съберем мнения и от тези Вас които са изпитали вече това на гърба си.
Успех на всички и предварително благодарим  heart
« Последна редакция: април 05, 2009, 23:39:10 от Visna79 » Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: