Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:35:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част  (Прочетена 138678 пъти)

tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: март 16, 2009, 21:36:43 »

здравейте, пише ви една бъдеща булка от Пловдив. от доста време чета всички публикации и информацията, която предоставяте е страшно полезна. А снимковия материал е от хубав по-хубав. ето че и аз се престраших и се регистрирах  smile
Welcome
аз от този форум успях почти цялата сватба да си организирам, така че ти пожелавам успех! good
Активен
margi81
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #61 -: март 17, 2009, 09:40:26 »

Благодаря на всички за милото посрещане. Сватбата е на 18.07.2009
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: март 17, 2009, 16:04:01 »

Привет на пловдивските булки от една пазарджишка булка! Момичета бихте ли ме ориентирали в кои магазини в Пловдив да потърся сватбени чаши, но ми се иска да са кристални. По сватбените магазини не са такива sad. Също ако може да ме насочите към добро фото и някоя сладкарница за сватбената торта ще съм ви мн благодарна! В Пазарджик за съжаление фотото което ми хареса е заето за датата на сватбата ни  sad. И си тарся някое пловдивско! Благодаря ви! Прекрасен и щастлив ден на всички!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: март 17, 2009, 16:40:27 »

привет, Daisy D!
Кристални чаши има на няколко места - в магазин Соло, в началото на главната от ляво (посока Джумаята) - кристалът е на Да Винчи.
На Бохемия - от дясната страна магазинчето точно преди Галерията (или още един ориентир - срещу входа на Екселсиор)
И пак на Да Винчи (продават ги малко по-скъпо) - като ходиш пеш, от Джумаята нагоре към стария град, в началото на уличката за Стария град, вляво е магазинчето.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: март 17, 2009, 16:48:53 »

здравей и от мен Daisy_d, аз съм на половина пловдивска, на половина пазарджишка булка. едната част е тук а другата ще е там. ще допълня към elean, кристални чаши има и на търговиите (на големите, след Илиянци)
Торти има много добри и като вкус и като цена в сладкарница "Скалата" - тя е до Радио и Телевизия. Имат огромен каталог.  Другата е "Сладък рай" - срещу гара Тракия - снощи опитах там една страхотна торта с крем брюле и парчето струваше 1,70лв. но нямах време да разгледам каталога. Там срещу депозит от 50лв. ти дават стойка и младоженска фигурка за върха, които ти връщатпри връщане на консумативите. 
Активен
valka83
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #65 -: март 17, 2009, 18:10:02 »

привет, Daisy D!
Провери си пощата има съобщение за теб.Ако нещо друго ти трябва насреща сме
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: март 17, 2009, 18:27:35 »

Daisy D, аз мога да ти препоръчам сладкарницата, в която правиха нашата сватбена торта. Тортата беше божествена, по вкусна торта никога не бях опитвала Wink
Сладкарницата е "Мон Шери", намира се в пресечката срещу Екскалибур( боулинг залата) на Лаута. Парчето е 1.50-1.70 в зависимост от крема, но мога да кажа че всичките и кремове които опитах са божествени и много леки Wink. Не е задължително тортата да бъде от нейния каталог, можеш да и занесеш снимка на друга торта или пък да и обясниш какво точно искаш и тя ще ти каже какво може да се направи. От опит казвам че сладкарката се справи блестящо и с вкуса и с украсата- направи я точно каквато исках и не беше от нейния каталог и я комбинирах от няколко торти. За стойката и фигурката се дава капаро 60 или 70 лв, не помня точно, които ти връща когато и ги върнеш. Доставката на тортата до ресторанта е от нея в деня на сватбата. В точно определения  час тортата беше в ресторанта ни smile Много е точна и няма да имаш никакво проблеми с  нея. Ние се бяхме разбрали че ще уточним вида и вкуса на тортата 1 седмица преди сватбата понеже живеем в чужбина и си отидохме до БГ 1 седмица преди сватбата и нямаше никакви проблеми. Но можете и от по рано да се разберете за това. Бяхме и казали устно че е ангажирана за тортата и даже не беше искала капаро от майка ми, а платихме всичко когато се видяхме и уточнихме подробностите. За " Скалата", тортите наистина са хубави, но когато сестра ми ходи да пита за торта и бяха казали, че искат да се плати цялата веднага а имаше 4 месеца до тържеството, което за мен беше абсурдно, но всеки си решава.
 За фото не мога да помогна много, понеже ние нямахме професионален фотограф. Нека момичетата помогнат повече Wink
Успех в подготовката smile
« Последна редакция: март 17, 2009, 18:29:51 от anita81 » Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: март 17, 2009, 22:05:37 »

Момичета вие сте СУПЕР. Много ви благодаря за бързата помощ  smile. Ще видя какво предлагат тези сладкарници и дано там някаде е моята торта smile Дано и фото си намеря скоро!
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: март 17, 2009, 22:13:35 »

Аз торта си нямам ама да ви се похваля, че си поръчахме фигурка за тортата! Много ми е красива! Ще е като тази на снимката, но с нашите имена и дата разбита се!  danceg danceg danceg

* cac1303.jpg (59.73 KB, 320x320 - видяно 2870 пъти.)
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: март 18, 2009, 05:22:17 »

Daisy_d, миличка, има темичка със сватбени торти, можеш да я погледнеш. Момичетата са намерили много хубави торти, може пък да си харесаш някоя от там и не забравяй че можеш да занесеш модела в сладкарниците и да видиш какво ще ти предложат като цена и условия. Можеш и да погледнеш сайтовете на някои от сладкарниците. Аз например така бях направила и намерих моята торта smile
Браво за фигурката smile
Успех ти желая smile
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: март 18, 2009, 13:21:26 »

Аз торта си нямам ама да ви се похваля, че си поръчахме фигурка за тортата! Много ми е красива! Ще е като тази на снимката, но с нашите имена и дата разбита се!  danceg danceg danceg
Тази фигурка е прекрасна. Би ли споделила къде сте я поръчали и колко ви излезе? give_rose
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 18, 2009, 13:24:08 »

Момичета вие мислили ли сте да имате сватбена книга или книга за гости? Аз много искам да имам, но не мога да си харесам или ми се виждат скъпи, тези които ми харесват. Дайте идея откъде да си купя подходяща книга, която да украся в тон с другата сватбена украса.  give_rose
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: март 18, 2009, 13:47:38 »

Сватбената книга е много готина идея, но мисля че само по младите от гостите ще напишат по нещичко! Аз още не съм решила дали ще имаме, но има време smile
А фигурката ми е 33$, но за съжаление на повечето БГ булки ще ми я донесат от Америка! И тук може да се направи нещо подобно, но трябва да се намери някоя работилница от тези дето изработват различките стъклени сувенирчета вътре с изображенията! Предполагам, че там биха могли да направят нещо подобно! Аз понеже имах възможност да ми я донесат и не съм търсила, къде може да се направи нещо такова! Успех на всички!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: март 19, 2009, 17:00:29 »

Аз също се замислям за сватбена книга, в която после освен посланията ще сложа и картичките получени по време на самата сватба.
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #74 -: март 19, 2009, 17:39:58 »

И аз съм за сватбената книга. Мисля, че е страхотен спомен. Ако се пусне неангажиращо между гостите, може хората да се отпуснат и да напишат страхотни пожелания.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: