Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:18:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част  (Прочетена 138598 пъти)

ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: март 06, 2009, 11:02:14 »

да ви кажа, и аз си поръчах роклята миналата събота... Но въобще не мога да ви обясня за какво става въпрос. Може да се обясни само с една дума - семпла ще е.
От сатен, шифон и една дантела за 7/8 ръкави - държа на ръкавки аз smile
Надолу ще е верев (или нещо подобно), щото съм си едричка, та да не мясам още по-едра ако е с финтифлюшки или тип "принцеска" полата.
Нагоре сърцевидно деколте, отзад също ще е леко такова... И ръкавче от дантелка
Цвят - бял! И без това никога не нося бяло...
Туй то.
Да видим обаче кво ще излезе накрая.
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #31 -: март 06, 2009, 11:55:14 »

Честито за роклите, момичета. Аз още не съм тръгнала даже да си търся . Голям оптимист съм явно blush.
Скоро май ще трябва да отида до Асеновград. Много ли е отчайващо положението там? Кои салони си заслужава да се посетят?
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: март 06, 2009, 12:18:17 »

зипър, аз си бях направила списък на салоните.
Обаче както си седях и се чудех, реших че ще ида само на едно място и веднага ще поръчам за шиене.
Реших го така, щото аз почна ли да се колебая и става лошо.
Та отидох направо във Версай - там са ми го похвалили за шиене.
Иначе листата ми включваше (ходих само да огледам преди месец) - Сияна, Милена, Манийка (мн.ми допадна), Соня, Димора (препоръчаха ми го), Александра
Въпросът е, че аз никъде не пробвах нищо, щото бяха много малък номер моделите. И направо се забих да си шия, без да го мисля вече.
А сега е един абитуриентски наплив, направо ужас.
Ако можеш да идеш през седмицата - ходи и не му мисли, че е пълен ад иначе през уикендите!
Успех.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: март 06, 2009, 14:28:25 »

да ви кажа, и аз си поръчах роклята миналата събота... Но въобще не мога да ви обясня за какво става въпрос. Може да се обясни само с една дума - семпла ще е.
От сатен, шифон и една дантела за 7/8 ръкави - държа на ръкавки аз smile
Надолу ще е верев (или нещо подобно), щото съм си едричка, та да не мясам още по-едра ако е с финтифлюшки или тип "принцеска" полата.
Нагоре сърцевидно деколте, отзад също ще е леко такова... И ръкавче от дантелка
Цвят - бял! И без това никога не нося бяло...
Туй то.
Да видим обаче кво ще излезе накрая.

понеже и аз съм малко едричка в ханша и корема мисля да е нещо подобно на това, по изчистено, но както писах някъде вече мисля да си тъся под наем, но с моите размери незнам как. на теб колко ще ти излезе да ти я ушият.
http://www.elza.ru/catalog/w-tatyana-grig-a.php?i=milanta-1
Активен
danidi
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #34 -: март 06, 2009, 18:18:35 »

Здравейте момичета,
тази рокля наистина е страхотна! good
Що се отнася до салоните в Асеновград, аз съм много доволна от Манийка. Препоръчаха ми го и отидох преди месец да проверя за какво става въпрос. Продавачката беше много учтива, абе всичко беше страхотно. Аз обаче исках като сложа роклята и направо да я купя, защото много мразя да ходя по проби и т.н.(пък и съм много стандартна, така че нямам проблем всичките ми станаха). Оказа се обаче, че не искат да ми продадат готовата, та реших да изчакам с поръчката (макар, че нямам мн. време). Миналата събота си купих готова рокля  yahoo (съвсем неочаквано, дори не бях излязла с тази цел). Взех я от магазин Хрисима и съм адски доволна :danceg:Ако някой се интересува да пише, ще обяснявам къде е, ама роклите са страхотни!!!!!!!!!!!!!!! Good luck
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #35 -: март 06, 2009, 20:36:31 »

Здравейте момичета,
тази рокля наистина е страхотна! good
Що се отнася до салоните в Асеновград, аз съм много доволна от Манийка. Препоръчаха ми го и отидох преди месец да проверя за какво става въпрос. Продавачката беше много учтива, абе всичко беше страхотно. Аз обаче исках като сложа роклята и направо да я купя, защото много мразя да ходя по проби и т.н.(пък и съм много стандартна, така че нямам проблем всичките ми станаха). Оказа се обаче, че не искат да ми продадат готовата, та реших да изчакам с поръчката (макар, че нямам мн. време). Миналата събота си купих готова рокля  yahoo (съвсем неочаквано, дори не бях излязла с тази цел). Взех я от магазин Хрисима и съм адски доволна :danceg:Ако някой се интересува да пише, ще обяснявам къде е, ама роклите са страхотни!!!!!!!!!!!!!!! Good luck
На мен ще ми е интересно да разбера къде е този магазин  blum Като се знам колко съм трудна, ще е истинско чудо, ако успея да си намеря нещо на разумна цена.
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: март 07, 2009, 11:24:20 »

http://www.maniyka.com/  good
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: март 07, 2009, 11:30:20 »

Здравейте и от мен, пловдивски булки! Пише ви една бъдеща булка - сватбата ще е на пети септември, като фаворитът ми е р-т Амбасадор в Тримонциум. Ще се радвам да споделите мнението си за него, на мен много ми допада, но ми се вижда скъпо - вие какво мислите?
Активен
danidi
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #38 -: март 07, 2009, 20:12:44 »

Момичета,
относно бутик "Hrisima", за който ви казах, за съжаление не знам адреса, но мога да обясня къде се намира! resent Точно преди подлеза на аптека"Марица" в дясно (ако слизате от пешеходния мост в посока главната). Малко след павилиончето, на което продават пици (малко не се справих с обяснението, за което се извинявам). Тези дни ще ходя до там с кумата за официална рокля, така че мога да взема телефон, за тези които се интересуват, защото за съжаление нямат сайт!!!!! sad (което за мен е голям пропуск! А шо се отнася до цените - никак не са скъпи варират горе-долу между 400-700, а наистина са красиви (поне според мен)! Желая ви весел празник утре give_rose girl_wink
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: март 07, 2009, 20:33:48 »

Това са няколко нещица, които купихме днес :

* DSC02714.JPG (38.78 KB, 480x640 - видяно 376 пъти.)
Активен
pepina83
Професор

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: март 07, 2009, 20:34:52 »

Това са късметчетата :

* DSC02716.JPG (40.18 KB, 640x480 - видяно 372 пъти.)
Активен
pepina83
Професор

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: март 07, 2009, 20:35:46 »

Чашките........... Bravo

* DSC02712.JPG (34.78 KB, 480x640 - видяно 355 пъти.)
Активен
pepina83
Професор

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: март 07, 2009, 20:37:29 »

А това са нашите покани :

* DSC02727.JPG (36.49 KB, 640x480 - видяно 379 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: март 09, 2009, 11:08:08 »

Здравейте и от мен, пловдивски булки! Пише ви една бъдеща булка - сватбата ще е на пети септември, като фаворитът ми е р-т Амбасадор в Тримонциум. Ще се радвам да споделите мнението си за него, на мен много ми допада, но ми се вижда скъпо - вие какво мислите?

Здравей Поли  welcome-2 ресторанта е прекрасен и много изискан. Със сигурност ще останете доволни и от обслужването и от кухнята. Имала съм възможност да бъда гост на няколко събития точно там с чуждестранни представители и винаги всичко е било на ниво. Естествено цените са доста по-скъпи от другите места.
Активен
pepina83
Професор

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: март 13, 2009, 10:01:05 »

elean благодаря ти   give_rose

Момичета, имам нужда от вашата помощ, трябват ми координати на кючекини - те ще са изненада за кума........благодаря ви предварително
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: