Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:15:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 5 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част (Прочетена 138585 пъти)
ERan
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 5 част
«
Отговор #120 -:
март 25, 2009, 18:09:50 »
момичета, как е при вас? при мен нищо ново... Подготовката ми сякаш зацикли. Още се колебая за подаръчета за гостите... Направо не знам какво!
Запазих си час за пробен грим и прическа след 2 седмици.
Друго какво - дайте идея кога трябва да се видя с флористка? Колко време преди сватбата? Ще ми трябва само за направата на букет, украсата на колата и бутониерка за мъжа ми.
И колко неща още има да се дооправят, а направо не ми се мисли...че и роклята още не е готова. Милото пък още не е взел костюм и той... А времето ми се вижда все по-близо и по-близо....
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #121 -:
март 25, 2009, 21:08:04 »
Цитат на: anita81 в март 24, 2009, 23:11:33
Мила, Империал е чудесен избор
Ние бяхме там, но в малката зала, нямаме никакви забележки. Обслужването беше супер, храната беше топла и вкусна, цените са допустими и имат хубава градина където стават хубави снимки
Управителката Радина е прекрасен човек, няма да имате проблеми. Понеже сме в чужбина с нея правихме всички уговорки по е-маила и нямаше абсолютно никакви проблеми
Ако имаш въпроси ще помагам
Успех
anita81, много ти благодаря! То и ние сме в чужбина, но и аз си пиша с Радина - много е мила и отзивчива
Сигурно скоро ще те разпитвам
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #122 -:
март 25, 2009, 21:11:19 »
Цитат на: elean в март 25, 2009, 18:09:50
момичета, как е при вас? при мен нищо ново... Подготовката ми сякаш зацикли. Още се колебая за подаръчета за гостите... Направо не знам какво!
Запазих си час за пробен грим и прическа след 2 седмици.
Друго какво - дайте идея кога трябва да се видя с флористка? Колко време преди сватбата? Ще ми трябва само за направата на букет, украсата на колата и бутониерка за мъжа ми.
И колко неща още има да се дооправят, а направо не ми се мисли...че и роклята още не е готова. Милото пък още не е взел костюм и той... А времето ми се вижда все по-близо и по-близо....
елеан, главата горе! Всичко ще се нареди!
На вас кога ви беше сватбата?
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #123 -:
март 26, 2009, 11:12:25 »
Ели много ми е познато това чувство и единственото което мога да те посъветвам е да не се отдаваш на паниката. Направи си списък и действай по него(спокойно доколкото може да бъде) Да има такива моменти на застои, но нещата изведнъж потръгват отново.Доколкото си спомням вашата сватба ще е на 10.05.или греша?До тогава имате месец иполовина, така че нещата ще се подредят спокойно,ще имате време за всичко.Вие по-големите неща вече сте ги свършили.И при нас беше така, а сигурно и при всеки на който му е предстояла сватба.Докато не дойде големият ДЕН все имаш чевството, че нещо си пропуснал или не си направил.
"Милото пък още не е взел костюм и той.."
Моят мъж си взе костюма 3 седмици преди сватбата,а вратовръзката (с нея видяхме голаям зор)1 седмица преди сватбата..
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #124 -:
март 26, 2009, 14:53:11 »
Здравейте моми4ета! И аз се завръщам във форума, след дълга ваканцияя/е на мен пак ми се видя къси4ка/
Да ви кажа до къде сме стигнали-в събота си купихме халките/ще ги покажа в съответната теми4ка/
украсата на ресторанта е по4тии договорена/е аз все още незнам какво искам..имам напредстава ама си меня мнението/, с ресторанта вс е уговорено, май месец само ще пробваме менюто. Поканите са раздадени, тортата е уговорена-по-точно малките торти4ки..избрала съм си букет, бутониери но тях ще ги уто4ня като се прибера.
Искам да попитам-знаете ли добра шива4ка която само да ми скъси роклята? защото като я купувах реших да направя тая процедура в Бг.Предварително благодаря
Елеан, не се притеснявай, няма младоженец без костюм.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #125 -:
март 26, 2009, 16:38:03 »
Петя, Катя и Кристинка
Благодаря!!!
Нещо ме хвана паника, защото таз подготовка така дълго се проточи и имам чувството, че й изпуснах края. Но ще се справя де.
Иначе да ви кажа - поне медения месец е със сигурност вече застопорен и на 80% уреден (само остава да ми одобрят и отпуската) - ще идем в Сен Тропе за 7 дни...
И все се каня да снимам всичките неща и да ги постна, но те са в Пловдив, а аз не съм си ходила там от 2 седмици... И все не стигам до снимането.
И още нещо да споделя - днес ми се обаждаха от ресторанта ни да ми дават зор за куверта "и за другите неща по организацията" ... Какво ли пък значи това? Ще разберем към 10 април - поне така се уговорихме. Странно ми се видя, щото собственичката има сватбена агенция и явно ще иска да предлага разни работи (които аз пък вече съм си уредила).... Но, да видим!
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #126 -:
март 26, 2009, 16:45:53 »
Елеан, супер за Сен Тропе/ преди у4их във Франция и съм ходила 3-4 пъти там, опредлеено много ще ви хареса/.
А що се отнася до управителката, сигурно иска да си предложи услугите, но щом вси4ко си си организирала сама, това е 4удесно.
И още нещо...и на мен ми писна с тая подготовка...стана ве4е година се подготвяме и направо...луднах, но поне не си даваме мн зор..
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #127 -:
март 26, 2009, 16:48:57 »
Кристинка, напълно те разбирам!
Аз вече си викам - да идва и да минава, щотоооо
Пък и си е напрежение тази дълга подготовка.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #128 -:
март 26, 2009, 20:44:46 »
Ели в кой р-т сте ?
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #129 -:
март 27, 2009, 14:40:06 »
в резиденция Стария град (Петър 1) сме, Наси
Активен
didiilko
Ентусиаст
«
Отговор #130 -:
март 27, 2009, 15:16:24 »
Колко е куверта на човек в Петър І?
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #131 -:
март 27, 2009, 16:18:37 »
ами зависи - минимумът е 35, максимумът - колкото може човек да си позволи!
Активен
Polia
Сватбар
«
Отговор #132 -:
март 28, 2009, 12:31:20 »
Здравейте и от мен! Аз ще съм булка на 05/09/2009, ресторантът е Амбасадор в Тримонциум, някой може ли да сподели мнение? Аз съм била там на една сватба и много ми допадна, затова го резервирахме в началото на март, да сме спокойни
.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #133 -:
март 28, 2009, 13:13:48 »
Цитат на: polia в март 28, 2009, 12:31:20
Здравейте и от мен! Аз ще съм булка на 05/09/2009, ресторантът е Амбасадор в Тримонциум, някой може ли да сподели мнение? Аз съм била там на една сватба и много ми допадна, затова го резервирахме в началото на март, да сме спокойни
.
,Отзивите са добри ! Добро обслужване ! Единствения недостатък им е ,че много управители и между всичките никаква комуникация ! И всеки казва - / Аз съм главния управител и аз се занимавам с сватбите / Контактувай само с Росица Ганчева тя основно се занимава с сватбите ! Иначе ще си строшите нервите ! С всяка сватба се ходи по мъките ако си попаднал на поне двама от управителите които не са пряко ангажирани с сватбите ! Иначе стават невероятни сватби там ! Достатъчно място за танци . Възможност за уелкъм дринк в лоби бара. Ще останете доволни ! Ресторанта има поле на изява и като украса ! Абе хубаво си е ! Иначе всичките им управители са страшно интелегенти и симпатични хора ! Отношението им е повече от добро !
«
Последна редакция: март 28, 2009, 13:42:03 от nasi
»
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #134 -:
март 28, 2009, 17:48:18 »
момичета да ви разправям нашите приключения с милото от последните дни. бяхме при цветарка и много ми допадна. разбира си ги нещата момичето, но цените малко ме притесняват. тя обаче даде идея за украсата - от колата украсата се сваля и се слага на булченската маса. хитро е. не се бях сетила. вие имате ли предвид някоя цветарка? препоръчайте. с халките обаче стана голям проблем. в магазините няма много избор и почти навсякъде предлагат каталога на "Сара трейд". От каталога обаче не може да се прецени
. освен това сега от топлото много ми се подуват пръстите и не мога да преценя дали ми стоят добре моделите, които ги има. ужас. направо незнам какво да правя.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...