Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:31:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част  (Прочетена 138669 пъти)

ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 24, 2009, 12:37:32 »

мдам, и нашите са оттам
И да ви похваля печатането им - след толкова проблеми го направиха перфектно на сръбски...
И наистина излиза много красиво.
Активен
shoki
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #106 -: март 24, 2009, 14:43:54 »

Привет момичета. От вчера съм във форума и исках да ви попитам тъй като моя позната е ходила на сватба на която е снимал някой си Николай - студио ДИТ. Питането ми е, някой може ли да ми каже как снимат, защото мисля да им се обадя и да си направим среща?
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 24, 2009, 15:00:29 »

Привет момичета. От вчера съм във форума и исках да ви попитам тъй като моя позната е ходила на сватба на която е снимал някой си Николай - студио ДИТ. Питането ми е, някой може ли да ми каже как снимат, защото мисля да им се обадя и да си направим среща?
Специално Ники ще го похваля.  judges
Той снима сватбата на зълва ми. Лично аз харесвам работата му. Исках да го ангажирам за нашата сватба, но се оказа,че на тази дата пък бил канен на сватба. В крайна сметка пак се спряхме на ДИТ, но на друг оператор!
Но като цяло все добри отзиви за Дит! good
« Последна редакция: март 24, 2009, 15:25:56 от Sunny_girl » Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: март 24, 2009, 15:22:59 »

shoki, най-добре си направи среща и на място ще видиш какво правят. Ние ползвахме студио ДИТ само за видео-заснемането, но на място в офиса им ни обясниха и ни показаха всичко, което могат да ни предложат.
Активен
shoki
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #109 -: март 24, 2009, 15:47:28 »

Много благорадя за инфото момичета. give_rose  Намерих им телефоните и мисля да си уредя среща за утре, след нея ще пиша какво съм видяла и дали съм доволна. Сега си мисля и за DJ....абе за много работи си мисля. Та някой друг оператор да ми споменете да проверя и него, а DJ, можете ли да ми препоръчате? Гледам, че ДИТ  работят с Миро   pardon, но не го знам как работи, не съм и гледала нищо негово...
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: март 24, 2009, 15:53:51 »

shoki DJ Миро, е добър ,била съм на фирмени партита.Добре се справи, предполагам ,че и на сватбата ви ще се представи като истински професионалист.Пък и тук във форума има много добри отзиви за него....
Активен
didiilko
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: март 24, 2009, 19:06:44 »

Здравейте на всички бъдещи булки! Смятаме да направим сватба през месец юли, но искам мнения за дадени ресторанти за около 100 души. Бих искала да ми препоръчите хубав ресторант с градина, бяхме се спряли на Джия Бийч, но заради лошите отзиви, се отказахме. Също така държим да има и църковен брак в храм, кой храм ще ни препоръчате?
Засега се спряхме на няколко ресторанта:
Ресторант Рачич пътя за с. Войводиново - http://www.racicbg.com/index.php?func=weddings
Ресторант Острова
Малък Бунарджик
Ресторант Камбаната в стария град близо до църквата и ритуалния дом
Хотел империал
ресторант Пълдин – стария град
ресторант-хотел Русалка
ресторант Хитър Петър
ресторант Вега в Кичука – 100 души
Джия Бийч
Ресторант Бости
Ресторант Чановете – в кв. Смирненски
Приемам всякакви предложения, тепърва започваме с приготвленията.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: март 24, 2009, 19:26:07 »

Здравейте на всички бъдещи булки! Смятаме да направим сватба през месец юли, но искам мнения за дадени ресторанти за около 100 души. Бих искала да ми препоръчите хубав ресторант с градина, бяхме се спряли на Джия Бийч, но заради лошите отзиви, се отказахме. Също така държим да има и църковен брак в храм, кой храм ще ни препоръчате?
Засега се спряхме на няколко ресторанта:
Ресторант Рачич пътя за с. Войводиново - http://www.racicbg.com/index.php?func=weddings
Ресторант Острова
Малък Бунарджик
Ресторант Камбаната в стария град близо до църквата и ритуалния дом
Хотел империал
ресторант Пълдин – стария град
ресторант-хотел Русалка
ресторант Хитър Петър
ресторант Вега в Кичука – 100 души
Джия Бийч
Ресторант Бости
Ресторант Чановете – в кв. Смирненски
Приемам всякакви предложения, тепърва започваме с приготвленията.
Аз мога да дам мнение за някои р-ти но това е много относително ! Обикновенно когато влезете в един р-т и ви хареса вие сами разбирате че това е вашия р-т . За Чановете градината не е лоша ,но ако сватбата ще е вътре просто доста от масите все едно хората не са на сватба защото са скрити в различни зали . За Вега не съм очарована обстановката е повече от подтискаща / това е мое мнение и не  е миродавно . Кухнята не е за хвалене . Бости - евтино 16  лв куверт , добра кухня ,но и там има няколко маси скрити . Хитър Петър също има доста още какво да научат иначе е широко . Русалка перфектна кухня 25лв кувер , басейн , прекрасно отношение . Острова хубава градина кошмарно отношение към хората ! Рачич хубава градина ,басейн кухня с забележки отношение добро . В всички тези р-ти няма такста алкохол или други такси ! Проверете и р-т Финес в Кючука близко до Вега ! Кипричка градина кувер 18-20лв. без такси !
« Последна редакция: март 24, 2009, 19:29:02 от nasi » Активен
didiilko
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 24, 2009, 20:44:06 »

И засега се спрях на няколко ресторанта,но трябва да се иде на място, да се види. Но мисля, че ще ми хареса ресторант Чановете, защото искам сватбата да е отвън в градината. Ще видя как е в Русалка. Така ми се искаше да е в Джия Бийч, но този ресторант отпада заради лошите отзиви.
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #114 -: март 24, 2009, 22:09:42 »

didiilko, ние се спряхме на Империал, но другия ни кандидат беше Пълдин и доста се колебаехме. За съжаление ни казаха, че е за максимум 100 човека, което за нас беше малко... От теб изброените ресторанти - аз лично намирам Пълдин за най-изискан и красив... Няма зеленина, както на ресторантите на Гребната база, но пък чара му е съвсем друг... Единственото неудобство е проблема с паркирането в Стария град, но ако хората са предимно с таксита - и този проблем отпада Wink
Но все пак всичко е въпрос на вкус...
Разкажи какво сте решили! Успех в избора!
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 24, 2009, 23:11:33 »

didiilko, ние се спряхме на Империал, но другия ни кандидат беше Пълдин и доста се колебаехме. За съжаление ни казаха, че е за максимум 100 човека, което за нас беше малко... От теб изброените ресторанти - аз лично намирам Пълдин за най-изискан и красив... Няма зеленина, както на ресторантите на Гребната база, но пък чара му е съвсем друг... Единственото неудобство е проблема с паркирането в Стария град, но ако хората са предимно с таксита - и този проблем отпада Wink
Но все пак всичко е въпрос на вкус...
Разкажи какво сте решили! Успех в избора!
Мила, Империал е чудесен избор smile Ние бяхме там, но в малката зала, нямаме никакви забележки. Обслужването беше супер, храната беше топла и вкусна, цените са допустими и имат хубава градина където стават хубави снимки Wink Управителката Радина е прекрасен човек, няма да имате проблеми. Понеже сме в чужбина с нея правихме всички уговорки по е-маила и  нямаше абсолютно никакви проблеми smile Ако имаш въпроси ще помагам smile Успех smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 24, 2009, 23:49:54 »

Аз до колкото разбирам момичето иска сватбата да е навън ,а Империал все още не прави сватби в градината и май никога няма да ги прави като се има предвит къщите и коперациите където живеят хора . Много е хубава но само за изнесен ритуал и после вътре !  good
Активен
didiilko
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: март 25, 2009, 08:11:07 »

Добро утро на всички! Да, искам сватбата ми да е навън, а ритуала в ритуалния дом и отделно църковен брак в църквата,за да почувствам, че наистина имам сватба,като обикаляме на повече места.Ще обиколим по ресторантите, но все пак мечтата ми е да се омъжа отвън. Вярно ли е, че вече в събота не се правят венчавки преди 17 часа  sad Та моите роднини и на годеника роднините са от Варна, Добрич, Русе, Девин и Смолян и затова май ще трябва да направим дневна сватба. По принцип коя е по-хубава и дневна или вечерна?
Активен
didiilko
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: март 25, 2009, 15:23:08 »

Здравейте отново! Обиколихме в няколко ресторанти и най много ни хареса в ресторант Чановете. Мислим да е на 25 юли 2009 г, но нещо риуталния дом като външност не ми хареса  huhhuh.gif та се чудя дали изобщо да е в Пловдив, тъй като аз съм родена в Асеновград и там израснах, в Асеновград ритуалния дом е много по-хубав и красив в читалището. Засега се колебая дали подписването и венчавката да бъдат в Асеновград и после в Пловдив в Чановете до Гребната база, само за единствено нещо се притеснявам и това са комарите. Хората ще запомнят много добре сватбата с комарите  blush blush Дайте някакви съвети
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 25, 2009, 17:02:37 »

Здравейте отново! Обиколихме в няколко ресторанти и най много ни хареса в ресторант Чановете. Мислим да е на 25 юли 2009 г, но нещо риуталния дом като външност не ми хареса  huhhuh.gif та се чудя дали изобщо да е в Пловдив, тъй като аз съм родена в Асеновград и там израснах, в Асеновград ритуалния дом е много по-хубав и красив в читалището. Засега се колебая дали подписването и венчавката да бъдат в Асеновград и после в Пловдив в Чановете до Гребната база, само за единствено нещо се притеснявам и това са комарите. Хората ще запомнят много добре сватбата с комарите  blush blush Дайте някакви съвети
За венчавките преди 17 ч е истина така е ! Колкото до вечерна или дневна минусите и плюсовете са много . Дневна - ако има след вас вечерна няма да можете да продължите ! Вечерна - след като имате гости от далече ще трябва и нощувки да им осигурите не е задължитео ,но така като гледам вече масово се практикува така ! За венчавката защо да не е в Асеновград след като ти харесва повече ,а и там браковете са по малко и няма да имате проблем с часовете . Успех с подготовката ! Имай на предвит че ако не дай си боже се случи да вали хората са под стабилни навеси ,но едва ли ще могат да танцуват защото дансинга не е закрит ! Колкото до комарите няма спасение ! Има разни мазила и други които се палят примерно под масите да гонят комарите !
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: