Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 14:42:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли !!!!! част 9
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли !!!!! част 9 (Прочетена 197813 пъти)
ilit
Регистриран
Публикации: 5
Отг: Булченски рокли !!!!! част 9
«
Отговор #225 -:
април 05, 2009, 21:08:36 »
Здравейте
Моля за съвет, защото започвам да се побърквам, а до сватбата има още цели 3 месеца и половина!!! Само докато уточним къде ще я проведем и на мен вече ми беше втръснало... А сега придобих и проблем с роклята... Много мразя да обикалям по магазините, а още повече да пробвам!!! И затова реших първо да набележа всички места, които си струват и да ходя само там...
И преди да съм видяла и пробвала дори една рокля, аз вече се отчайвам и обмислям крайни мерки
Бях твърдо решила да НЕ шия рокля, а да си купя готова, тъй като имам не особено хубави спомени покрай балната ми рокля, която си беше добре ушита, но аз не бях съобразила плата и... Не бях доволна, а се наложи да я нося
И ето, че сега гледам аз из сайтовете и се опитвам да си харесам нещо... И тогава, когато се примирявам (четейки за цените из форумите), че явно ще трябва да си отделя към 1300-1500лв. колкото и да не ми се искаше и си харесах рокля!!! И всичко е прекрасно, но защо трябваше да си харесам на La Sposa??? И то от новата колекция!?!?!? Няма никакъв шанс да мога да си я позволя
Започнах да търся алтернативни варианти, за да се сдобия с въпросната рокля
И попаднах на следното
http://www.wowbridal.com
Някой съвсем случайно да знае има ли шанс наистина, ако си поръчам от този сайт, да получа това, което очаквам? В ebay роклята излиза към 3600лв., а от този сайт около 1100... + доставка, за което още не знам дали е възможно за БГ
!!!
Или пък да знаете как стои въпроса с ушиването на рокля с повечко дантела? Някакви препоръки за добри шивачи? Аз съм в София, но съм склонна да ходя и на други места, ако си струва
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
«
Отговор #226 -:
април 05, 2009, 21:33:46 »
ilit, моята рокля е ушита по модел на la sposa и е с доста дантела. Шита е във Враца. Дантелата сама си я избираш - има доста видове на доста различни цени. Но иамй в предвид, че ако решиш роклята да е ушита, около 2 месеца предварително се прави поръчката.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #227 -:
април 05, 2009, 22:34:08 »
illit, От лични наблюдения - роклите на групата Проновиас, в които влиза и Ла Споса се намират на доста по-изгодни цени в Щатите. А що се отнася специално за Проновиас, в България също доста ниски цени практикуват - нещо като 400 евро по-малко от магазините във Франция например.
Така че ако тази фирма купува в Щатите, не би ме учудило да намира доста евтини цени. Но разликата за която ти говориш е доста голяма, освен ако не става въпрос за 1100 ЕВРО или USD.
Иначе самият сайт не изглежда супер професионално, може би наистина трябва да потърсиш мнение на други ползвали го, тук или на някой друг сайт (може би американски).
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #228 -:
април 06, 2009, 07:47:58 »
Ето, че вече мога да се включа и аз тук! Харесала съм си рокля от един сайт, но не ми се рискува да я поръчвам така....За това реших, че ще дам да ми я ушият. Ще видим дали в крайна сметка това ще стане, но откровено казано, просто не се виждам в друга рокля
Ето това е модела, ще се радвам да прочета вашите мнения!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #229 -:
април 06, 2009, 07:53:49 »
Роклята е СУПЕР! Аз бях харесала точно този модел, но като го пробвах се оказа, че "ръкавчетата" не ми стояха добре,всъщност са презрамки, които се свалят, а без презрамки (колкото и да е стегната роклята) не искам да бъда. Та затова се отказах. Но модела, на мен лично много ми харесва!
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #230 -:
април 06, 2009, 08:03:29 »
Муци, къде си го пробвала, мила?
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #231 -:
април 06, 2009, 08:04:20 »
В Лондон.
Активен
Milizandra
Любопитен
«
Отговор #232 -:
април 06, 2009, 08:04:30 »
ауууууууу beb4eto_na_me4o роклята е страшна
Въпреки, че аз не съм привърженик на целите рокли, предпочитам тези от две части, но тази е суперска
Имам въпрос... не те ли притесняват този тип презрамка ли... ръкавче ли е...? струва ми се, че непрекъснато ще се плъзга по рамото ти и ще пада, и ако трябва непрекъснато да го повдигаш.. незнам :huh:И само на мен ли ми се струва, че дантелата дава някакъв жълтеникав отенък?
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #233 -:
април 06, 2009, 08:07:16 »
Милизандра, миличка, понеже роклята мисля да си я шия по поръчка, ще напаснем ръкавчето така, че да не се пързаля. Мисля да бъде от еластична памучна дантела - това е много удобно, а в същото време гарантира, че няма да се пързаля. Иначе на синмката наистина изглежда с жълтеникав оттенък - оригиналния цвят, даден в сайта, е слонова кост, мисля, че за това така се получава. Но моята ще е в бяло
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173
«
Отговор #234 -:
април 06, 2009, 08:36:26 »
Здравейте момичета, и аз да се включа. Много съм щастлива. След дълго умуване, харесах модел, който Нели Праматарова подобри и изработи чудесно. За съжаление ме е страх да кача снимки, защото бъдещият ми съпруг знае за този форум, мисля, че понякога чете...а не искам да вижда роклята преди сватбата, иска ми се да го изненедам. Роклята е права, с шлейф отзад.
Желая успех на всички, които още избират. Абитуриентската офанзива приключва скоро и булките ще се ползват с особено внимание!:)
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #235 -:
април 06, 2009, 11:14:21 »
beb4eto_na_me4o роклята е много красива и нежна,само не знам дали те притеснява,че е по-дълга отзад.Бях на сватбата на една моя приятелка и тя беше с рокля издължена отзад и постоянно я настъпваха,особено на хората.
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #236 -:
април 06, 2009, 11:23:45 »
Гери роклята е убиййствена просто дано ти я направят такава каквато е на снимката
Аз си я представих обаче без тези ръкавчета и някак по ми хареса без тях нооооо ти си я харесваш
Иначе като цяло е много женствена и карасива
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #237 -:
април 06, 2009, 11:52:41 »
Цитат на: krisssy в април 06, 2009, 11:14:21
beb4eto_na_me4o роклята е много красива и нежна,само не знам дали те притеснява,че е по-дълга отзад.Бях на сватбата на една моя приятелка и тя беше с рокля издължена отзад и постоянно я настъпваха,особено на хората.
Мила, мисля да я поръчам с еднаква дължина. Именно поради посочената от теб причина
Диде, на мен ми харесват ръкавчетата, щото съм пълничка, а с тях на фигура като моята стои по-добре - пробвах подобно нещо и за това ми хареса повече.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #238 -:
април 06, 2009, 11:55:22 »
А защо не пробвеш шлейфът да е дълаг и да може да се закача на роклята, когато не го искаш пуснат? Моята ще е така, за да няма проблеми с нъстъпването и танците. Пък и все пак хората внимават. Не са стадо, че та те изпотъпчат.
Активен
ilina
Любопитен
Be Best Bride
«
Отговор #239 -:
април 06, 2009, 13:30:31 »
Здравейте,искам да се похваля и тук ,че вчера си взех роклята и съм много щастлива,адски много се притеснявах,че може да не е това,което си представях,защото дори нямахме предварителна проба,но всичко е прекрсано!
Успех на всички останали!
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18