Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 13, 2024, 15:30:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3  (Прочетена 104772 пъти)

Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: април 06, 2009, 15:25:55 »

Аз бих казала че вечер не се обръщам ми се суркам за да се обърна тази болка между краката е непоносима направо незнам момичета вие пиете ли нещо за това или е неизбежно sad
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: април 06, 2009, 16:58:04 »

Аз бих казала че вечер не се обръщам ми се суркам за да се обърна тази болка между краката е непоносима направо незнам момичета вие пиете ли нещо за това или е неизбежно sad
Диди,
аз пия Невробекс (това е коплекс витамини Б1, Б6 и Б12). Доки ми го изписа точно поради тази причина. Даже днес ме пита дали ми действа добре и да продължавам да го пия. Написа ми рецепта - сега с тези безумия в аптеките, дето не дават лекарства без рецепта crazy. И за витамините даже ми написа рецепта ... луда работа
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: април 06, 2009, 16:59:31 »

Оффф таз мойта док нищо не ми пише нито витамини нито нищо  crazy
Ще и кажа като отида ч не се търпии вече
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: април 06, 2009, 18:21:56 »

На мен ми е най-удобно да спя наляво, надясно също не  проблем, но по гръб забрави!
И на мен някак ми е изтънял корема и аз имам чувство, че ще с сцепи кожата!! Но стискайте зъби, малко ни остана!! danceg
Активен
paolla
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 07, 2009, 17:57:17 »

И аз спя предимно на ляво и по гръб. Преди спях на дясно и по корем, но вече не мога. Бебчо се е настанил вдясно и обърна ли се надясно се размърдва и не спира да рита, докато не сменя посоката. А самото обръщане ми е някакъв кошмар angry
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #230 -: април 08, 2009, 10:34:14 »

Привет, момичета!
Ние се връщаме от ЖК току що, малко ме притесниха в Токуда. За 2 седмици бебка е качила 400 грама (сега е 1400г)  и според моята доки това е леко притеснително. Кара ме утре да правя изследване за гестационен диабет, въпреки че кръвната ми захар и всички останали показатели са в норма. Стискайте палци да нямаме, Please. Иначе продължавам с разните магнезиеви истории против Бракстон Х. - магнерич, ношпа и утрогестан. Това е от нас, успешен ден на всички!  give_rose give_rose give_rose
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: април 08, 2009, 11:39:44 »

За спането първо и аз да споделя с вас...Основно спя на лявата страна,но като ме заболи нещо и се обръщам по гръб,но обратния вариант от гръб да се обърна на ляво е невъзможно и добре ,че е мъжлето ми да ме обръща sarcastic,ама страшна картинка сме отстрани.
Маги,стискам палци да нямаш наличие на диабет good.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: април 08, 2009, 11:50:44 »

Маги мила дано няма нищо ще стискаме палци понякога докторита така шашкат ей така ще кажеш че е кой нае какво ти казва ууууу sad
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: април 08, 2009, 11:51:05 »

Маги моята беба точно в тези седмици беше 1140 грама, тогава бяхме на 4Д и доктора не каза нищо притеснително. Твоята лекарка по грамовете ли се притеснява за гестационен диабет ????// или имаш някакви симптомиии - пресъхнала уста, бял езиккк ??? няма нищо лошо да направиш изледване, за  да си спокойна, но спрямо мен теглото на бебето си е добрееее - не се тревожии
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: април 08, 2009, 12:01:31 »

Маги , стискам палци !  girl_wink И аз не виждам нищо претиснително в кг на беб за тези седмици crazy Чакаме резултат от изследванията , дано всичко е ок good
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #235 -: април 08, 2009, 12:39:18 »

Мерси за подкрепата, момичета!  girl_in_love
 Ели само по грамажите на бебка се притеснява лекарката и то не че бебето е много голямо, а че за 2 седмици е качило 400грама. Тя по-скоро ми каза, че иска да се презастрахова с това изследване, а от кръвта, която ми взима на 2 седмици няма индикации, нито повишена кръвна захар, нищо.  Така че дано просто да си е по-едричко детето, утре след прегледа пак ще пиша  good
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: април 08, 2009, 12:50:09 »

Маги, не се притеснявай, мила  give_rose Съмнявам се да има нещо  nea Моят хлапак качваше по това време по 900гр на месец, което идва по 450 гр за 2 седмици,  а док не ми е споменал за нищо притеснително и не сме правили изследване за гест. диабет  smile
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: април 08, 2009, 13:38:54 »

Маги, иамш стиснати палци и от мен!!! Дано да няма нищо!!
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: април 08, 2009, 15:39:51 »

mmagi,
стискам палци всичко да е наред утре след прегледа. НО най-вероятно бебокът просто е бил на фаза качване последните 2 седмици. Може би си го хранила с нещо мн вкусно и питателно  tease
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #239 -: април 08, 2009, 15:48:56 »

Петето,Vanilly и didda мерси милички, дано позитивната енергия която ни изпращате да ни помогне и да няма нищо притеснително.  Good luck Good luck Good luck
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: