Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 13, 2024, 21:09:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3  (Прочетена 104818 пъти)

Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: март 26, 2009, 13:02:23 »

Vanilly,не се притеснявай то с моите карачета и дупе положението е същото  blush .
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: март 26, 2009, 13:13:49 »

Не се надъхвайте толкова с този спорт. Първо, че първите няколко месеца едва ли ще имате време да спортувате и само ще беснеете, че сте се зарекли, пък то не станало. Второ на доста от вас може и да не се наложи изобщо да спортуват. Килцата се свалят неусетно около грижите, безсънните нощи и кърменето. А по въпроса за нормално раждане и колко време след това може да се спортува - не зная, не съм го преживяла. Но нито едно раждане не си прилича с друго, без значение нормално или секцио. Така че като мине то, и като се освестите откъм новите задачки, които ви чакат ще си прецените сами.
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #197 -: март 26, 2009, 14:38:44 »

Vanilly евала за волята, която имаш. Аз по принцип ограничавам много сладкото, но сега не мога cray cray В обедната почивка поне една меденка ми намига лакомо с очички  Girl_hide
Относно спорта, на йогата ни обърнаха внимание поне до 3 мес след раждането да не се правят коремни преси, за да се избегне евентуално свличане на матката и т.н.

maj4eto, много ми хареса твоето разделно хранене  funnytooth funnytooth funnytooth   good good
А за кг-мите и кърменето, моя приятелка, която много  bad през бременността почти не качи, но след като роди и почна кърмето навакса към 9-10 килца. Така че аз повече от тогава се притеснявам, да не ми дойде един апетит-чудо, че как ще се ограничавам не знам, освен като теб и аз да мина на разделно  Wink
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: март 26, 2009, 15:09:06 »

Аз, честно казано, в нищо не се ограничавам и не ги мисля много много килограмите. Всичко ще си дойде в нормата, сигурна съм! Всеки ден прескачам кантара в коридора, но не съм се качвала на него отдавна ... Виждам в огледалото, че положението не е "изтървано" и това ми стига, ще избутам така още месец, месец и половина, живот и здраве....
Притеснявам се, че от както не съм на работа, си развалих режима на хранене, който си бях изградила. Там на обед всеки ден, гладна или не, слизах в стола и си хапвах супа, ядене и десерт. Вечерта, като се прибера, хубава вечеря ... а откакто съм си в къщи, вече месец - ставам по-късно, пия фреш, после мляко с нес, обядвам към 13.00 часа и то в повечето случаи нещо сухо. И от там до вечерта вече се започва ядене на какво ли не и най-вече разни пакетирани сладки, соленки, шоколадчета ... което не е добре  nea
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #199 -: март 26, 2009, 15:25:55 »

О, колко еднакви проблеми имаме... Аз от както влязох в 5-ти месец огладнявам по часовник на 2 часа. И някой за лека вечеря говореше  nea вечерям три пъти до като си легна, в 6, в 8 и в 10. А колко сладко съм изяла последните седмици... ужас. За сега само корема расте, но това ще е до време ако продължавам с този режим.
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #200 -: март 27, 2009, 00:52:20 »

Не знам как го правите това. Бях качила 13кг от началото, но от няколко седмици насам почти не ям. Кажи-речи по един сандвич да изям на ден си е рекорд. Днес съм на 5-6 хапки мусака и цял дюнер и е рекорд от началото на март! Как ми се иска и на мен да ми се яде пак  angry
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: март 27, 2009, 09:35:14 »

И аз нямам особен апетит. Ям само филийки с крема сирене и малко домат. До към 3-4 часа нищо не ми се яде, но някой път се разяждам късно вечер. Но като цяло не ям с особено удоволствие. Лошото е че ако ми се прияде нещо и я баница я козунак .... А за кърменето съм чувала че се отслабва по лесно, но знае ли човек?
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #202 -: март 28, 2009, 10:54:42 »

Мале аз отдавна не съм писала честито на Солесито, Мариянка и Ел да ви радват бебчовците Ние сега сме в ремонт и компютъра е зазидан в спалнята и нямам много достъп до него та затова не пиша.С нас всичко е наред растем упорито, изследванията са ми добри коремчето ми е огромно вече  Bravo добре че се стопля тези дни вече че да ходим по разходки. Пак ще пише успех на всички  give_rose
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: март 28, 2009, 11:28:32 »

А аз пък си хапвам с удоволствие и мога да се похваля с доста добър апетит  diner Което естествено се отразява и на кантара. Даже често ми се налага да си се спирам. Само че много бързо ми става тежко и вечер особено се чувствам още по-"подута" smile

Искам да попитам по-отдавнашните бъдещи мами - имали ли сте едно такова почти постоянно усещане на корема, понякога си е като болка, но понякога е само некомфортно чувство... Не знам как да го опиша. Примерно всяка нощ си ме боли и все едно притиска, дали е зашото се разтяга кожата?

Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: март 28, 2009, 12:14:36 »

no4ko24 ,аз се чувствам така некомфортно вечер pardon Преди обед,дори и да не съм се наспала,съм голяма фурия и се чувствам отлично...Но колкото по-късно става толкова повече ми тежи корема и все едно камък,а не бебе има вътре pardon Е ,аз съм по-напред от тебе,но при всяка жена е различно.А миже и подготвителни контрокции да са...
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: март 29, 2009, 22:31:16 »

Здравейте, момичета. Влизам в темичката ви само, за да ви съобщя една прекрасна новина - Alannah днес роди сина си Благовест! http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,18139.msg265533.html#msg265533
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: март 30, 2009, 09:08:42 »

Еха каква хубава новина!!! Още една мама!!!
Майче, стягай се, май само ние двете останахме от априлските мами, които се оказаха мартенски!!! Поне ние да стискаме до Април!! danceg
Искам да ви попитам, вие усещата ли нещо като хълцане на бебето, бях чела някъде, че  енормално, но не знам дали това, което усещам е хълцане. Почти всяка вечер бебето сякаш хълца в корема ми, някакви леки подскачания на равни интрвали от време....
Това е от мен! Вие как сте!
Освен, че се ядосвам на времено, къде са тези 22 градуса не знам angry
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: март 30, 2009, 09:09:40 »

Извинявам се, сега се сетих, че и Ренка е от Априлските мами!! И тя да се стяга, наш ред е!!!!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: март 30, 2009, 09:11:20 »

Ванили, бебетата мнооооооооооооооого хълцат, споко..... На мен ми се случваше в продължение на часове понякога. Свързано е с развитието на белите дробчета и не е изобщо притеснително.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: март 30, 2009, 09:12:41 »

Инче, благодаря ти за бързия отговор!!
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 24   Нагоре
  Изпечатай