Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 21:59:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3  (Прочетена 104622 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: март 25, 2009, 19:41:23 »

аз също влязох да раждам 73 кг. на 15.03 след 6 дни ни изписаха и бях 64 кг., не съм се теглила скоро, но и моето коремче се прибра, не напълно, но след месец почвам коремните преси  good good good
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: март 25, 2009, 19:46:37 »

Е, няма да е разумно да е след месец....
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: март 25, 2009, 20:07:19 »

Е, няма да е разумно да е след месец....

така лии, на мен едната от акушерките така ми каза - на мен си ми стига,че съм много по-малко кг. от преди да забременея и за това искам поне да ги запазя - бях 72, сега 64 кг.  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo е иии нови дрехи се искааа yahoo
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: март 25, 2009, 20:09:42 »

Ами за един месец ти няма да усещаш никаква болка вероятно вече от операцията, но все пак да не забравяме, че матката е рязана и шита, а пресите ще напрегнат и нея, освен коремната стена. Има време за преси. Не бързай толкова, да не направиш някоя поразия. Аз вече нямам корем, а не съм правила и една преса.
Като си играем с дреб на спалнята си правя упражнения с него за крака, хем забавно и той се залива от смях, хем полезно за мен.
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: март 25, 2009, 20:26:26 »

Ели,недей бърза,мила-не е хубаво и може да си развалиш мускулите напълно...затова изчакай повечко с упрожненията за корем pardon
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: март 25, 2009, 21:21:47 »

Ели, Марианка, направо ме обнадеждихте, че сте свалили с по 9 кила след раждането само до изписването!! Аз се съмнявам да изчезнат и при мен толкова много, но кой знае!! Успех и с останалите! А Ели, и аз съм на мнение, че трябва да ичакаш малко повече с коремните преси, знам, че след нормално раждана е хубаво да се изчака със спорта поне месец, пък за операция малко повече, въпреки че и аз се надявам бързо да мога да вляза във форма!!
Лъвче, за килата аз съм +14, в края на 8 месец, в петък влизам в 9, кой знае колко ще кача до края, надявам се най-много 2 килца. Гледам да не ям много калорична храна, днес даже се разхождах около час, но страшно много ме заболя ниско долу, чак краката ми горе изтръпнаха и милото ми забрани тези походи, както им вика...
Всичко най!! give_rose
Активен
paolla
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: март 25, 2009, 21:45:15 »

Да попитам наскоро родилите мами crazy, казвате че сте свалили доста килограми, дано успеете много скоро да се оттървете и от останалите и сега като се стопли времето да разхождате дечицата си с нови дрехи с по-малки номера, таза дали започна да възвръща старата си форма. Моя таз се разпири, вече съм 7 месец и се надявам като родя да възвърне старата си форма, но дали се случва и дали става бързо като с килограмите, за които ме обнадеждихте smile
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #187 -: март 25, 2009, 22:56:18 »

Момичета, в кои месеци качихте най-много килограми. Аз знам, че най-много се качва 5, 6,7 и 8-ми месец, но май при всеки е различно. Аз съм в шести месец и съм с около 5 кг отгоре. Като чета, за 17-18 кг Oh my ... за 1-2 месеца girl_impossible. Не стрий ми не знам какво ще получа, ако наддам така рязко.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: март 26, 2009, 08:56:52 »

KlaraFina аз започнах да качвам рязко след като влязах в 6 месец, дотогава бях качила 5-6 килца и след това такъв ненормален апетит ми се отворииии Oh my ... Oh my ... crazy Инъче и на мен доки ми каза, че в родилното ще сваля 8-10 кг , но ме предопреди , че това не значело, че ще съм с дънки на изписването sarcastic Че аз вече взех да си мисля за тоалетче за изписването и за мен , такива хубави неща има по магазините сега точно когато не мога да се побера в тях blush
« Последна редакция: март 26, 2009, 10:43:47 от Luv4e » Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #189 -: март 26, 2009, 09:33:59 »

Марианка, Ели поздравления за добрите резултати в свалените к-ми  Bravo Bravo Bravo
Както се казва дай боже всекиму Wink good

Относно въпроса на Клара кога се качва най-много- според мен е много индивидуално, има хора качват по кило- две на месец през целия период на бременността (което е и най-удачният вариант), има и такива, които са +3, 4кг до 5 мес и после трупват наведнъж. Пък и както знаем "храната прави борбата", така че ако човек се храни разумно няма как да качи 17-18 за 2 мес.

paolla и аз съм като теб, мила. На корем не съм много голяма, но тазът ми се разшири, според доки това способства раждането, а дано да е така.  yahoo А после ще се молим да се поприбере малко.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: март 26, 2009, 10:02:49 »

аз за цялата бременност качих 17 кг и в болницата "оставих" 7. Коремът ми доста се поприбра, е има още доста какво да се желае, но пък и аз никога не съм  била с плосък корем  pardon За сметка на това се понацепих след секциото малко над разреза, но пък с този моят корем, дето го имах..... не съм и очаквала нещо друго  pardon
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: март 26, 2009, 10:14:23 »

Тазът се прибира напълно след около 2 години, дори и килограмите да са се върнали. Аз също качих 17кг, най-много в седмия и осмия месец. Не искам да ставам по-слаба, искам да си върна предишните 52кг и знам, че ще успея Yes
 Коремчето не ми се е прибрало, но то беше огроомно, едва се свих за спиналната. Нямам търпение да започвам с пресите, но ще изчакам поне 2 месеца.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: март 26, 2009, 11:28:16 »

Klara Fina, май наистина това с килограмите е доста индивидуално, аз всеки месец след 3 качвах по 2 кг, само в 5 месец качи изведнъж 4кг, но това беше само за този месец. Сега съм в края на 8 месец и пак си качвам с по 2 кг. Но като цяло аз се ограничавам с храната, нямам аптит по-голям от преди, но увеличих на обяд въглхидратите, че преди почти не ги хапвах! Вечер хапвам протеини със салата, а сутрин плодове. И ям основно разделно! Някъде четох, че това вечер да се хапва по-лека храна е много добре за да не се качат много килограми по време на бремеността!!
Ел, и аз искам да си върна килограмите от преди да забременея - 53кг, не повече да отслабвам!!
Лъвче, за тоалетите за изписването, аз си мисля да съм си с дънките от бремеността и някоя ризка, надявам се да е топло в края на Април, но не се наемам да си купувам нови неща, че кой знае как ще ми стоят след раждането!
Аз имам дрехи и от по-дебели периоди и се надявам поне те да ми стават след раждането, докато вляза във форма!!
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: март 26, 2009, 12:00:12 »

Мили,браво на теб,че така успяваш да си стриктна с храната Bravo И аз съм на разделно хранене-първо си хапвам шоколадовите бисквитки,а след 10 мин сандвич  laugh focus Ама какво да се прави...
А сега четох,че по време на кърмене още по-голям глад може да те обхване  shok  pardon
Аз няма да си купувам нови дрешки -то няма смисъл...то е яско че ще изгубиме някое килце,ама крачетата ми сигурно няма да се стопят за няколко часа...Така че ще има шопинг при мен след известно време...А може пък и въобще да не отслабна  pardon
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: март 26, 2009, 12:55:25 »

Майче, харесва ми твоето разделно хранене!!! girl_wink
Как няма да отслабнеш, всички ще си възвърнем формите!! Но и при мен крачетата и дупето няма да се стопят в родилното, в това съм сигурна!
Кога, при нормално раждане(на което много се надявам) може да се започне със спорта???
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: