Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:33:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3  (Прочетена 104643 пъти)

paolla
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: март 13, 2009, 11:15:34 »

момичета а навсякаде ли го има този сано максима че аз май не съм го виждала по магазините,все пак ще го потъря. smile

В бебешките магазини го има.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: март 13, 2009, 11:15:42 »

Каси и аз не съм го виждала никаде huhhuh.gif
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: март 13, 2009, 12:10:17 »

Момичета от къде мога да си купя еднократни чаршафи, които ги искат в родилното и какво по-точно представляват? crazy
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: март 13, 2009, 12:26:41 »

Luv4e ,аз не мога да ти помогна...ама само да питам за какво са тия чаршафи crazy те нали си имат в болницата-за пръв път чувам такава лудост girl_impossible Тава практика ли е в БГ?
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: март 13, 2009, 12:36:56 »

Момичета от къде мога да си купя еднократни чаршафи, които ги искат в родилното и какво по-точно представляват? crazy
Не знам какво точно представляват, но мисля че би трябвало да ги има в аптеките.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: март 13, 2009, 12:41:20 »

Лъвче наподобяват нещо като найлон и струват по 1-2 лв. не помня точно колко бяха !!!! иначе ги купих от аптеката !! казах, че ми трябват чаршафи за болницата за еднократна употреба за родилки и те си знаят  good good good good
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 13, 2009, 13:28:42 »

Пете,
в нашата болница ли ги искат тези чаршафи за еднократна употреба???
Какво друго искат да се носи?
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: март 13, 2009, 14:01:00 »

Вие ме разбихте с тези чаршафи!! Май в окръжна не искат. Удобни ли са???
Аз бях на хематолог, всичко е направо прекрасно, според лекарката, за бременна с таласимия минор съм си супер с хемоглобин 99!! Само трябва да пия повече фолиева киселина и някакви винамини!! Това е от мен, утре съм на преглед на ж.к.
От днес съм в болнични 45 дни преди раждането! Утре ще ми вземат и секрет и като станат резултатите готови ще ходя при д-р Жекова на тонове!!
Усмивки и прегръдки на всички!!
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #128 -: март 13, 2009, 14:03:25 »

Ей, Мили, супер за резултатите good, честита ти мини почивчица преди голямото будуване  Wink , ама то е за хубаво де Baby.
Утре пак да пишеш след ЖК.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: март 13, 2009, 15:10:43 »

Лъвче, отиди в магазин ТЕМА на Македония, до фурната. Там има със сигурност а и лигнин ще ти трябва за родилното и още доста работи.Като отидеш там направо си купуваш всичко необходимо, аз така направих. А иначе всяка болница си има различни изисквания.В някои градове например има болници, в които трябва да си носиш само четка и паста за зъби. Нашата обаче - Бургаската - не е от тези. Искат си всичко.
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: март 13, 2009, 16:19:04 »

Лъвче, мисля че в Бургас от санитарните магазина могат да се купята такива чаршафи.Има два на Републиканска-единият е там където Републиканска се пресича с Гурко(има един китайски ресторант-в ляво от него), а другият е преди магазина за бременни на Републиканска.
Надявам се да можеш да се ориентираш по описанието ми.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: март 13, 2009, 16:49:58 »

Мерси момичета! Наистина и аз се сетих за магазин Тема , ще го посетя!
Да , в нашата болница искат да си носиш чаршафи за еднократна употреба! crazy

Диди другото, което ти трябва е лигнин , превръзки за родилки , две нощници, тоалетни принадлежности, чехли да стават и за баня , хавлия и една по малка за гърдите, също и за бебето + памперси , ританки и камизолки, основните неща са това. Би трябвало наблюдаващият лекар да ти даде списък , като си взимаш болничния girl_wink А и на курса ще ти кажат! А какво стана с курса, ходи ли , как беше??
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 13, 2009, 17:58:14 »

Аааа, ясно аз защо още нямам такъв списък от наблюдаващия лекар - още не са ми дошли 45-те дни! smile Ама, то много неща трябвало да се носят ... наистина трябва да са под списък  tease
Започнах курса, да - вторник ми беше първото занимание и от другата седмица започвам по 2 пъти на седмица. Стояхме към 2 часа и нещо. Аз не можах да си намеря място - имам някакъв прещипан нерв около ребрата, в дясно, а може и от бебо някъде да ме натиска, нооо .... не мога да стоя повече от 10 мин на едно място, особено седнала. И така вече цяла седмица.  nea  Та 2 часа ту на една страна, ту на друга, възглавници ми даваха да се подпирам cap
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: март 13, 2009, 19:34:00 »

Диди аз всеки път като отида там и бебо започва да рита, да се мести, да се протяга , направо корема ми става дискотека! tease И това всеки път , имам чувството, че усеща , че има и други бебета в коремчетата на мамите или че говорим за бебета  tease funnytooth Аз съм утре на курс blum
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 13, 2009, 19:43:07 »

момичета а навсякаде ли го има този сано максима че аз май не съм го виждала по магазините,все пак ще го потъря. smile
Аз си взех Сано Максима от магазин ШТЪРКЕЛ.В повечето бебешки магазини го има..
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: