Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 21:53:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3  (Прочетена 104614 пъти)

KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #105 -: март 11, 2009, 08:48:11 »

ina_lemon, поста ми не беше лично към теб. Умишлено писах в множествено число, защото знам, че 95% от майките го правят. И майка ми ми е гладила дрешките, а сега и приятелките ми го правят за децата си.
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: март 11, 2009, 08:49:31 »

Момичета хайде стига с тази тема,че стана много  Offtopic Все пак сме тук за да обреняме само мнение...и то си е ясно че всеки си има своето и се прави всичко по своему  pardon Аз по-горе споменах,че няма да слагам омекотител,но не казвам на никого и той да прови така...така че хайде да не си натрапваме мнението...
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 11, 2009, 08:54:18 »

Никой не си натрапва мнението, Майче.... Отговорих на КлараФина, понеже беше копнала моя пост в началото на нейния. Много ясно, че всеки сам си решава как да си гледа детето. Но когато има подобни определения, някак си - да, приемам го малко по-лично.
А за обменянето на мнения - ами ето ви повече такива, така всеки ще се намери в някой от постовете.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #108 -: март 11, 2009, 14:19:28 »

Аз подкрепям Ина изцяло и второ нещо с което човек не с ее зблъскал не би трябвало да изказва мнение като му дойде времето и се започне спране на дрехи пак ще каже
По никакъв начин не искам да се дразазня с никого  но Кларафина ако са измачкани дрехите на бебо няма ли да ги гладиш а то не е въпроса за чистота и подреденост все пак в такъв момент ти е всичко адски интересно подреждане праане и искаш да изглежда най най

Sujalqva, nqmam kirelica v momenta, a puk ne mog sa se sdurja da ne otgovorq.
V posta na ina_lemon, kojto komentirah ne se spomenava za namachkani dreshki, a za "dezinfekciq na materiqta".

поне в началото гладенето на детските парцалки е повече от задължително.Именно заради дезинфекцията на материята.

Tova veche na zaqzdane mi prilicha. Ochevidno Ina nqma problem, s tova koeto sym napisala, no ti imash...

Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: март 11, 2009, 14:34:53 »

Момичета, не се карайте. Относно прането и гладенето, аз съм на мнението на Клара Фина. Колкото повече чета, не смятам, да гладя повече от 40 дена. Не желая да дезинфекцирам детето си, и като мине някой вирус първо него да хване. А когато са намачкани естествено е да се изгладят. Всеки сам си преценява как да си гледа детето, всичко е въпрос на гледна точка, така, че и да се карате и да спорите, всеки ще направи това, което смята за най-добро за детето си
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: март 11, 2009, 22:49:31 »

Четох по назад темата за прането,видях,че сте споменали Тео бебе,Ариел,Персил май имаше..ето ви още една идея от мен-пера дрехоте на Дани със Сано Максима,прах и омекотител!Миришат невероятно!
От първия ден слагам омекотите,нямаме проблеми.Пробвала съм Ариел-сенситив и сега сме на Саното smile
Дрехите му гладих може би първите 2-3 месеца,после спрях  поради липса на желани /не обичам да гладя/ и не виждах смисъл...е,иключение правят ризите и материите ,които задължават гладенето smile
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: март 12, 2009, 12:58:46 »

Сисе, този прах израелски ли е ? Ако да и аз съм го пробвала, но без омекотителя. Чух от една майка че наистина са много добре ухаещи ! Надявам се поста ми да не е  Offtopic, но като майка на алергично дете бих искала да обменя информация.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: март 12, 2009, 13:21:08 »

това пране се оказа голяма чуденка. свекърва ми иска да пере дрешките на бебето само със сапун и на ръка, ама аз си мисля, че щом има специални прахове и омекотители за бебета трябва да се използват, те са тествани и много рядко предизвикват някакви кожни реакции. За САНО МАКСИМА и аз съм чувала хубави отзиви и щом сиска го хвали от личен опит може би ще купим от него следващия път smile
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 12, 2009, 13:33:05 »

Четох по назад темата за прането,видях,че сте споменали Тео бебе,Ариел,Персил май имаше..ето ви още една идея от мен-пера дрехоте на Дани със Сано Максима,прах и омекотител!Миришат невероятно!
От първия ден слагам омекотите,нямаме проблеми.Пробвала съм Ариел-сенситив и сега сме на Саното smile
Дрехите му гладих може би първите 2-3 месеца,после спрях  поради липса на желани /не обичам да гладя/ и не виждах смисъл...е,иключение правят ризите и материите ,които задължават гладенето smile
И аз съм с две ръце за Саното, толкова икономичен, добре ухаещ и добре изпираш прах не съм ползвала.
За пример - Тео бебе голям пакет ни стигаше за 1 месец, а Сано ползвам пакета вече 5 месеца, защото се слага много малко, имат си мерителна лъжичка, и е много фин като брашно, което явно е причина да се абсорбира по - добре от тканите.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: март 12, 2009, 13:34:53 »

Това много ме заинтригува, ще взема да купя и аз такъв .Ама пусто, като имам още 5 кутии Тео-то, кво да ги правя тях, цъ цъ цъ, май ще се наложи да почакам.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 12, 2009, 15:59:36 »

Аз още не съм почнала да пера бебешките дрешки , но другия месец ще се захващам с тях вече! Мислих да взема Тео бебе blum
А вчера ходих на отворените врати в нашото прословуто родилно отделение в Бургас... Еми не е чак толкова зле както бях чела , все пак не е хотел! Вип стаите ми харесаха , даже са много добри , представях си ги по овехтели , но си личи , че са новички и чистички. А акушерката , която беше с нас беше много готина и мила , ама и забравих името... blush crazy
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 12, 2009, 16:05:14 »

Лъвче, хубаво е, че си отишла, най-малкото да минеш по целия маршрут там, от приемната, до изписването. Не е толкова зле, наистина си права. И моето мнение е такова, аз даже и от отношение не мога да се оплача там. Отиваш, свършваш си работата и си тръгваш. А ти ВИП ще си наемаш ли?
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: март 12, 2009, 16:21:07 »

ina_lemon ами да засега сме на този вариант за ВИП стая blum Най-вече банята и тоалетната ми се виждат по-хубави , даже пак казвам не очаквах  blum А в родилна зала една мама тъкмо беше родила , акушерката бутне леко главата и се видя една бебешка главичка с много коса завита с одеалце blum
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: март 12, 2009, 17:15:00 »

Саното е израелски да good Аз ползвам 1 опаковка около 6 месеца.Слага се 1 супена лъжица на 1 пералня.Много съм доволна и от омекотителя,мирише разкошно!Аз си купувам във найлонови опаковки,а не в туби така и така си го разреждам в нас в други бутилки /а има разлика от 2-3 лв. найлоновата опаковка от тубата/ така ми е останало в акъла smile

това е праха,но вече е в изцяло лилава опаковка,цената му е към 12лв. Цък
това е омекотителя /има и зелен/ аз го взех за 5лв./1L. Цък
« Последна редакция: март 12, 2009, 17:23:13 от сиска » Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #119 -: март 13, 2009, 11:01:50 »

момичета а навсякаде ли го има този сано максима че аз май не съм го виждала по магазините,все пак ще го потъря. smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: