Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 04:40:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3 (Прочетена 104325 пъти)
Kassi
Ентусиаст
Нашето съкровище, Валентин
Отг: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3
«
Отговор #60 -:
март 06, 2009, 11:47:22 »
Благодаря Ванили,
Всичко с твоите изследвания да е наред.Аз съм на жк към 20 и ще ходя и аз на кръв и урина, миналите изследвания хемоглобина ми беше 106 дано сега се е вдигнал нали пия желязо иначе другото беше наред, дано и с тези всичко е наред. Бебчо не спира да рита от два дни ме болят ребрата от дясно рита ли ме там нз ама боли като си взимам дълбоко въздух абе весело ми е като знам от какво ме боли съм щастлива
Чудя се вече дали да не си взема болничен, че много ми тежи на работа аз съм кредитен консултант и по цял ден съм на крак а и да седна на тези неудобни столове пак ме боли кръста.
Активен
Kassi
Ентусиаст
Нашето съкровище, Валентин
«
Отговор #61 -:
март 08, 2009, 10:35:44 »
Честит Осми Март мами
хайде пишете ,че темичката позаспа и ми е скучно аз днес пак съм на работа ... искам почивка вече
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #62 -:
март 08, 2009, 10:40:49 »
Аз одавна не съм писала ма нищо ново около мен добре сме с бебо рита упорито не се спира явно като излезе ще ми спре тока
На консултация съм на 16 и тогава повече ифо
От около една седмица се чувствам вече много тежка а каде е още............
И упорития запек май се обостря и незнам какво да правя макар че пия постоянно сироп без него съм неспасяем случай ама сега май и той взе да не помага дали е от това че корема много порасна и притиска незнам......
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #63 -:
март 08, 2009, 12:53:01 »
Диде, горе главата, ще мине бързо всичко! Това със запека е много неприятно, аз лично нямам и съм много щастлива, даже обратното ходя по 100 пъти до тоалетна! Никога не съм била така! Аз сутрин пия зелен чай, но не от тези разхлабващите, а обикновен, дори и топла вода също е ок. Ям плодове, основно ябълка и киви и те помагат. Пробвай с храбни, които помагат, а не само с лекарства!! Успех!
На всички искам да честитя 8 ми март и да пожелая да са най-обичаните, най-щастливите и красиви жени на света!!!
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #64 -:
март 09, 2009, 09:07:07 »
Диде,за запека пробвай сушени сливи-може да ти помогне.И аз като мили сякаш сега съм по-редовна до тоалетната от преди
Аз след 1 час офейквам на консултация и после ще докладвам
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #65 -:
март 09, 2009, 11:02:58 »
Момичета и аз имах проблем със запека миналата седмица и накрая се натъпках с много кивита, ябълки и портокали който явно ми помогнаха , аз не бях ходила 4 дни до WC. ТАка че това явно е при повечето бременни и сигурно зависи и от начина на хранене.
Диди пробваи всичко и с много кивита най вече
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Нашето сладурче Алекс :))
«
Отговор #66 -:
март 09, 2009, 11:10:51 »
Айде влязах и аз в 8-мия
Майче
чакаме отчетче от прегледа
Да ви се похваля , че най-после си избрах кошарка за беб и мислим да си я запазим! :danceg:Пак е от типа на тези с шкафовете от долу и в страни + варианта за юношеско легло , някаква немска малко по различна от това , което се предлага по-принцип в магазините в Бургас
Решихме да направим и малко размествания , поръчахме едно канапе , което се трансформира в легло , защото решихме бебо да е в самостоятелна стая от сега , но временно ще има и легло за да оставаме при него в началото , ще видим как ще се разберем с таткото
Направих тия дни и разни покупки като стерилизатор, помпа за кърма и разни други , всичко на NUK
Записах си за другия петък час за ЖК на частно , а тази сряда ще ходя на Отворени врати тук в Бургас
Целувки от нас с малчо!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #67 -:
март 09, 2009, 11:39:13 »
Здравейте и от мен!!!
Лъвче, мерси за целувките, радвам се, че сте харесали лагълце, да го снимаш като дойде!!Ние оставаме на варианта до 5 месеца в люлка кошче, а после в дървено от тезис решетките, които са 140 на 70 см. Но и двете ги имаме от познати и няма да купуваме! За това, че бебо ще е сам в началото, може ли така, аз все си милсех, че му е рано? Ние нали сме в гарсьонера ще спим всички в една стая, но ще купим инещо като походно легло за милото за в кухнята, ако бебето много плаче през нощта!
Майче, и аз ще чакам резултатите!
Аз днес си взех моите и желязото е ок, записах си час за хематолог за петък, така че тогава ще ходя и да ми изготви картон личната лекарка!! В събота пак съм на преглед.
От другата седмица съм си в нас и почвам основно почистване!
Имам и следния въпрос, вие какъв сак и колко голям си приготвяте за родилното??
Успех на всички!!
Активен
paolla
Ентусиаст
«
Отговор #68 -:
март 09, 2009, 11:56:32 »
Здравейте,
Аз отдавна не съм писала. През това време ходих на преглед всичко с бебчо е наред, правих си изследвания на кръвта, всичко е в норма, само хемоглобина ми е нисък, но при мен е нормално и доктора ми увеличи фолиевата киселина, правих и микробиология, защото мислех че имам гъбички, и се изненадах като видях, че всичко е наред.
По отношение на покупките, засега сме на етап обикаляне и разглеждане на бебешки магазини и си правя списък, кое от къде да купуваме, и като започнем пазаруването направо по списъка ще действаме, че с всеки изминал ден ми е по-тежко и предпочитам по-рано да приключа с обикалянето на магазините.
Искам да ви попитам на вас таза разширил ли ви се е? Моя видимо си е същия, но аз съм висока, но като се премерих с метърче се стреснах, че е по-широк
Надявам се след това да върне предишната си обиколката, че иначе лошо
Поздрави на всички
Активен
maj4eto
«
Отговор #69 -:
март 09, 2009, 12:33:57 »
Мили
,сака който аз си купих е около 60 на дължина и 30 височина
все пак ще има доста неща които ще искаш да вземеш в болницата-а и по-дъбре повече отколкото по-малко
Luv4e
,ще чакаме да ни покажеш кошалката
paolla
и моя таз се е разширил
напълно нормално си е...но мен не ме притеснява това че съм си с малко дупе по принцип и по-гоямо си ми харесва
а и на милото
А от днешния преглед-всичко си ни е тип-топ
бебчо се развива много добре,главичката е на долу,има си достатъчно околоплодни води,имаме си и още място за растене каза Доки
И да ви се похваля-тоя път бях мъжко момиче при вземането на кръв и като по чудо не ми пречерня
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Нашето сладурче Алекс :))
«
Отговор #70 -:
март 09, 2009, 13:22:04 »
Майче
само такива хубави новини да се чуват около вас!
Мили
, ами и ние отначало мислихме беб да е в нашата спалня , а пък таткото да се мести в хола , ако плачка много и ако не може да се наспива за работа , а пък по нататък да преместим беб в детската стая... Но в последствие решихме направо аз да остана при него в началото в детската , а таткото ще е в спалнята или ще ме отменя понякога
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Отг: Очакваме нашите съкровища месец Апри
«
Отговор #71 -:
март 09, 2009, 13:26:30 »
Цитат на: Luv4e в март 09, 2009, 13:22:04
Мили
, ами и ние отначало мислихме беб да е в нашата спалня , а пък таткото да се мести в хола , ако плачка много и ако не може да се наспива за работа , а пък по нататък да преместим беб в детската стая...
Абе то не се знае дали ще стане така. И ние с Петър си говорехме преди да родя, че ако много реве дребен, той може да отиде в хола да спи.Казвахме си го, ама хич не ни се щеше.... никога не сме спали в отделни стаи.Сега трябва да ти кажа, че колкото и да реве, а сме имали тотално безсънни и ревлили нощи, Петър си стои в спалнята, става да го разнася ако се налага, вода дава и все в устата му са думите "И няма пък да отида в хола..." На сутринта понякога е като парцал и сигурно ,милия, едва изкарва деня на работа, но всички сме си заедно.
Дописвам.... и е много по-добре така, защото иначе какво е то - цял ден на работа, връща се и за час два погледне дребен и после отива да спи в друга стая.Не ми е за това, че не би имало помощ в този случай, ами че какво разбира от бащинството..... А от близост с бебето си има нужда.Имам познати, на които таткото се е изнесъл да спи в другата стая, и то не един и два случая. Лудница е това според мен... айде за ден два може, ама да стане практика не е приемливо за едно семейство..... мнение!
«
Последна редакция: март 09, 2009, 13:30:51 от ina_lemon
»
Активен
Петето
Дива и щастлива.....
«
Отговор #72 -:
март 09, 2009, 14:02:35 »
Майче, браво за хубавите новини
Ние сме решили бебо да е при нас в спалнята в началото ( тя е доста широка), а после ще го "пренесем" в съседната стая, която ще преправим като за него. Таткото и дума не дава да се продума да спи отделно, но аз и не настоявам, че неговото работно време е и доста по- различно от обичайното
Мен днес нещо доста ме наболва корема ниско долу и не знам на какво се дължи
Малчо беше мноооого активен тази сутрин, а и аз вчера посвърших някои нещица.... та може и да ми е дошло в повече. Все пак реших да не звъня на док, ами направо си взех нош-па. Ако не помогне, тогава ще му звънна. Сега се чудя (понеже в петък забравих да го питам
) дали да продължавам с магнерича като съм влязла вече в 9-ти или да го спирам.......
Активен
maj4eto
«
Отговор #73 -:
март 09, 2009, 14:21:07 »
ina
, и аз съм на твоето мнение,че не е хубаво така да се разкъсва семейството и то точно в този така важен и сплотяващ период...Не мога да си представя Мишо да спи в хола
а и той толкова много иска да е съпричастен на всичко...а така или иначе никой няма да е наспан в първите месеци
solecito
,глидай да не се пренатоварваш мила...почивай си повече,а аз знам че вече в 9-я месец е най-добре да се спре приема на магнезий и токива подобни,защото ако ти почнат контракциите може да подействат възпрепятстващо на целия тозе процес
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #74 -:
март 09, 2009, 14:35:02 »
maj4eto радвам се, че сте добре с бебчето. И аз като теб съм на мнение, че сем трябва заедно да мине през всичко, и през безсънни нощи и през сладко сутрешно гукане. Но всеки сам си решава, нашите кумци се бяха отделили в отделни стаи първите 6 мес и не мога да кажа, че това им е навредило на връзката по някакъв начин, просто хората са различни.
solecito почивай си повече, мила. Ти си вече в последния месец, така че сигурно е нормално да те понатиска бебчо повече тук- там.
paolla моят таз видимоооо се е разширил, според гинеколога ми е много полезно за самото раждане, но няма какво да направим, ако после реши да не се прибере, дано да не изкараме "късмет" с това.
Аз днес тръгвам на йога за бременни, утре ще ви пиша подробности.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...