Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:14:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3  (Прочетена 104635 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: март 24, 2009, 13:00:05 »

Жасмин и Диде и при мен така се получаваше като се преуморя нещо, но болка съм нямала и нищо не са ми предписвали  good
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #166 -: март 24, 2009, 13:30:02 »

Момичета, как се усещат тия контракций? Аз имах болки, които причаха на менструалните, но не усещах свиване на мускулатурата.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: март 24, 2009, 13:32:47 »

За втърдяването на корема ли става въпрос тук? Защото това са подготвителните контракции. Някои ги усещат болезнени, други не.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: март 24, 2009, 16:56:52 »

Ами моите не са болезнени,но чувството не е много приятно като ти става корема на камък blush
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: март 25, 2009, 11:14:54 »

Klafa Fina, мисля, че не е това, което ти си изпитала и аз исмах подобни, даже и нещо като дърпане, като ходя пеша понякога, но ми казаха, че е нормално и може би главичката на бебето притиска органите. Иначе и аз още май не съм имала подготвителни контракции!
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: март 25, 2009, 12:38:58 »

KlaraFina спокойно не е това girl_wink И аз имам такива болки , но при контракции ми обясниха , че ти се стяга целия корем като камък , а при мен бяха болки ниско долу точно като ПМС , които са нормални.
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: март 25, 2009, 12:43:03 »

Това придърпване е нормално особено при по-дълги разходки pardon
А контракциите е нещо друго-и аз вече имам такива pardon и е малко неприятно...
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #172 -: март 25, 2009, 12:49:38 »

Момичета, много е добре да ги чуя тия неща и от вас, защото когато акушерката ми го казва, аз просто не вярвам. Тука няма положение, в което нещо да е страшно, сериозно или ненормално. Трябва да започнеш да умираш на място, за да евентуално допуснат, че нещо не е наред.
Ама да ви кажа, че след такива болки една вечер сънувах, че раждам. Мисля, че доста ме е боляло и през ноща. За щастие не съм ги имала от няколко седмици.

maj4eto, то придърпването е едно, но болките, които аз имах са от тия от които се повръща (поне аз де) при болезнена менструация. Локализира ни са ниско долу в центъра, и ако мога да ги характеризирам, бих ги нарекла "тъпи болки" с нисък интензитет.
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: март 25, 2009, 12:51:41 »

KlaraFina ,ми незная мила...да не да имаш вече от рано подготвителни crazy и за такива случаи съм чувала...
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: март 25, 2009, 13:12:41 »

KlaraFina мила и аз имах такива болки в края на третият месец. Много се бях уплашила. Точно като менструалните и всеки момент си мислех че ще прокървя, НО си взех 2 таблетки НО ШПА и цял ден лежах - повече от страх. Сега ми се появяват леки втърдявания на корема като походя повече, сутрин като се протягам или вечер като си легна а преди това съм била права или в движение часове. Затова лекарят ми каза да си взема профилактично Magne B6. Както писах вчера и с първата си бременност бях така, но не съм имала други сериозни проблеми.
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #175 -: март 25, 2009, 14:52:30 »

Момичета, сега се връщам от Токуда, бяхме на преглед. Вече сме 1023г  yahoo, много пораснахме последния месец, плацентата е добре, всичко ни е наред. Споделих с доки за това, че са почнали Бракстън X. и ми даде Магнерич и Ношпа за пиене и Утрогестан глобули, увери ме, че не е опасно.

Как сте вие?
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: март 25, 2009, 16:12:49 »

Маги,браво за хубавите резултати Bravo Много добре си растете smile
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: март 25, 2009, 18:56:44 »

Момичета как сте с кг ? Аз съм вече +17 , доки днес ме увери , че ще кача още 2 кг през оставащите седмици, което значи , че ще стана 70кг crazy crazy Oh my ...
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: март 25, 2009, 19:00:31 »

Luv4e,до сега съм +13...почти  blush но имам още 1 месец pardon
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: март 25, 2009, 19:35:28 »

Сладурки, изобщо не се притеснявайте за килограмите, аз влязох да раждам 75 кг  tease сега съм 66 кг, коремчето ми се прибра почти напълно, а малкия не ми дава мира, особено сега с коликите.. Гледате да сте здравички, че аз през какво ли не минах - това е най-важното да сте здрави и бебчетата да са здрави, за всичко друго природата е помислила, повярвайте ми .. организма ви сега задържа и вода не е всичко мазнинка . Целувки от мен и бебчо
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: