Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:04:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 3  (Прочетена 104629 пъти)

Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: март 20, 2009, 19:32:14 »

Здравейте момичета! Диди тук съм blum
Днес с бебчо бяхме на преглед , пораснали сме 2100 г сме вече blum Всичко е наред, отново ми потвърдиха и че с плацентата всичко е наред и си е на мястото и че няма причина раждането да не е нормално за сега... Накупих си вече и каквото ми трябва за родилното, наистина в този магазин Тема има всичко yahoo Кошарката също я взехме само , че не е сглобена още , а аз съм най-впечатлена от матркака защото е със страхотни картинки на патета , зайчета , като цяла приказка , та ми е жал направо да слагам чаршаф отгоре blum
Това е засега от нас с малчо@}->--
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #151 -: март 20, 2009, 22:27:12 »

Аз си мисля,че въпреки, че все ми се повръща и все нещо ме боли, все пак съм твърде добре като за тия месеци. От днес се водя в осми месец много се радвам, и количката си взехме днес, простоо  yahoo yahoo yahoo
А за термина - на мен официалният ми е 21ви май, казвали са ми дати от 28ми май до 15ти май, според зависи как върви в момента бебчо, така че.. Аз си броя официалния, пък кога ще дойде си е Божа работа  good
Активен
paolla
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: март 21, 2009, 10:12:26 »

Здравейте,
Сутринта бях на преглед. Бебчо расте, вече е 1255 грама и е с две седмици напред, в момента съм в 27 седмица и 6 дни. Бебчо беше в настроение, не си кри личицето, за пореден път ни показа, че е момченце  smile Следващия преглед, ще ми е на 11 април, тогава ще се прави и запис на тонове.

Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: март 21, 2009, 16:59:10 »

ехооо Бременлийкиииии здравейте, аз вече си имам една принцеска вкъщи и се гледкаме !!!

Надявам се сте добре !!!
Мили радвам се, че сте уредили нещата по раждането !!
Майче не се притеснявай от стриите !!!  smile smile smile а за д-то, гърба нормално, но ще дойде и твоя ред  smile
Бебз за повръщането нищо ли не помага !!!!
на всички леко бременееене

на мен направо си ми липсва драйфането всеки ден ха ха ха ха ха ха ха
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #154 -: март 21, 2009, 17:14:38 »

Честито Ели, да ви е жива и здравичка,аз научих че си родила,още тогава,скоро  ще се виждаме с количките по центъра  give_rose нямам търпение вече.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: март 21, 2009, 20:21:45 »

Еййййй Елиии  не дразни така blum blum blum blum
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: март 22, 2009, 10:17:15 »

Браво, само хубави новини има в тази темичка!  Bravo
И Лъвче, не ни стряскай така, драсвай по-често по някой ред, че в последните месеци ... ще решим, че е настъпил МоМеНтА  tease
И мама Ели като си е вече в къщи, сега ще ни навестява със съвети и кураж  blum
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: март 22, 2009, 18:45:56 »

Ей Ели добре дошла при нас отново! yahoo
Диди тия дни нямахме нет crazy А и доста задачки имах за вършене, инъче сме ок с бебко girl_wink
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #158 -: март 23, 2009, 09:59:41 »

Привет, сладурки!
Ели добре дошла отново "на фронта"  good, радваме се че си ОК и пак си сред нас give_rose

Luv4e, браво на вас, много сте големи вече, 2100 г са си сериозна работа Wink Да снимаш креватчето, че да му се радваме smile

Дидето и didda, как сте момичета? Видях ви в темичката за коремчетата, просто сте страхотни  girl_in_love girl_in_love girl_in_love

bebZz дай снимки на количката  good

Аз да ви се оплача от събота почнах да получавам от т.нар. подготвителни контракции, Бракстън Х. Не са болезнени, но ми се втвърдява тумбата от време на време. Продължавам да си пия Магнерота и в сряда сме на ЖК. Ами това е от нас, поздрави и успешна седмичка на всички give_rose
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: март 23, 2009, 14:57:22 »

Маги познавам много момичета , които от рано имат такива контракции , явно е нормално , а и щом си пиеш магнерота бъди спокойна girl_wink По едно време и аз си мислих , че имам контракции , като имах болки ниско долу като ПМС , ама не било това... crazy
А кошарката така ми се иска и на мен вече да я видя подредена , ама милото иска да я сглобява , чак като отида да раждам от суеверие crazy А аз нямам търпение да я видя сглобена и подредена и ще видим как ще стане тая работа... blum
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 23, 2009, 16:04:19 »

Маги,
всъщност и аз доколкото чувам, повечето жени ги имат тези контракции, но са нормални и щом пиеш Магнерот, ще е ок  good.
Лъвче,
бебко наистина е голям вече  blum
И ние другия понеделник сме на лекар и нямам търпение да ми каже как се развива, колко е наедрял.
Така искам да се роди голямо и оформено бебе ...  heart
Аз, сега, всеки ден започнах да "тренирам дишане", както ни учеха последния път на курса за бременни. Честно казано, не знам дали го правя правилно, понеже мога само гръдно, а сега трябва и коремно да се диша  nea Но се старая. И упражнения за бюста започнах  blush
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: март 23, 2009, 16:08:37 »

Диде,какви са тия упражнения за бюст blush
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: март 23, 2009, 16:09:43 »

Диди браво , аз тъкмо утре ще ходя пак на "дишане" да го преговаряме girl_wink Отдавна не съм го упражнявала взе да ме домързява , но пак ще започна от утре blum
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: март 24, 2009, 10:08:02 »

Момичета и аз имам някой път такива подготвителни контракции,но все забравям да спомена на моя доктор,проблем ли е ,че не пия тоя Магнерот crazy
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 24, 2009, 10:12:27 »

Jasmin и аз ги имам но док не ми предписа нищо като и казах каза ми че е нормално щом няма болка и е много за кратко стяганео на корема няма преблем Въпр еки това аз смятам че трябваше да ми предпише нещо за всеки случай де нооо не За сегаще карам така пък ще видим дано да няма проблеми
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: