Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 04, 2025, 10:49:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември  (Прочетена 150607 пъти)

Addri
Сватбар
Публикации: 188

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: юни 16, 2009, 12:26:27 »

smile Ох, дано да е така, но ми се струва, че пълно успокоение няма да има дори и след раждането...  blum

Пълно спокойствие ще получим чак на онзи свят, това е ясно. Но все пак това е да се чувстваш жив -  да усещаш различните трепети и емоции, които те спохождат всеки ден smile
 Аз просто нямам търпение да ми се роди сладурчето и да се уверя, че всички тези вредни неща, които му се струпаха в първите месеци от съществуването му не са му се отразили smile  Но определено съм оптимистично настроена и си мисля само за хубави неща, напълно съм игнорирала всичко негативно в живота си и се чувствам далеч по-щастлива, спокойна и уравновесена отколкото бях преди да забременея good

Освен това държа да се похваля, че в последните няколко дни пролетната умора ме остави намира и получих толкова свеж прилив на енергия, че не мога да се позная. Мотая си се съвсем безцелно по улиците и по магазините и сякаш летя, а не ходя. Много жизнерадостно усещане. Изобщо не ми тежат 6-те килца от бременността (бях +4 до миналата седмица, но за 3 дни качих 2кг просто ей така). Даже като се разхождам се чувствам по-хубава и по-секси от която и да е небременна жена, независимо колко е стройна и стегната tease
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юни 16, 2009, 18:57:43 »

Лелеее, колко много е живнала нашата темичка докато се напинкам да драсна някой ред... yahoo
jozka, baby, cherry_tea, благодаря ви много за милите думи give_rose Имах нужда, че нещо в последно време нямам никакво самочувствие..Чувствам се много дебела и ужасна.. angry В тази жега едва дишам, взе малко да ми натежава коремчето..
Baby, споко, ще се оправи твоето момче..Пожалавам му скорошно оздравяване, а на теб - да не се притесняваш излишно  good Wink
anellly, направо благородно ти завиждам за морето smile Wink Много се радвам, че ти е повлияло добре, казват, че за бременните било полезно плуването, водата много помага - хем те разхлажда, хем "отнема" част от тежестаа на коремчето Wink
Valentinka, честито за хубавите новини за бебълс! сега чакаме и снимките Wink
Addri, първо честита кухня! Като знам моята като я докараха какво вълнение беше..А като ми монтираха миялната измих цялата съществуваща посуда в нея! Wink Радвам се, че Алекс е добре, нищо че не се е показал на феталната Wink А за жизнерадостното ти усещане -браво Bravo, но сподели как точно става това, аз все се чувствам като ходещ хипопотам и като се огледам в някоя витрина се отчайвам...
Cherry_tea, честито за розовата новина! baby_girl И нашите очаквания са розови, и вече какви красоти фокусирам за момиченца..Нямам търпение да се появи малката сладурка вече! danceg girl_wink
Иначе при нас засега нищо ново..Продължаваме да си действаме по ремонта, че няма много време..Пък ще видим докъде ще я докараме smile
Прегръдки на всички мами и на вашите бебешорковци Wink
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юни 17, 2009, 08:42:26 »

Добро утро на всички!!! Curtsey Бързам да се похваля - вчера си купих рокличка - много е сладка, въпреки , че е черна , но бялата ми беше много голяма и ми седеше като нощничка girl_haha Ако успея утре ще кача снимка, но не обещавам, защото май не се справям мн. добре с качването. sad

А ако знаете колко ми е голямо коремчето? Всички ме питат дали съм в 5 месец , а аз съм си още в 3-тия. Но тая тоалетна голям проблем  GROAN Някой пил ли е нещо за разхлабване, моля помогнете! help
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #273 -: юни 17, 2009, 09:50:41 »

Но тая тоалетна голям проблем  GROAN Някой пил ли е нещо за разхлабване, моля помогнете! help

Най-често препоръчват Дуфалак, но при мен, освен да ми образува газове друг ефект няма. Аз установих, че кивитата ми повлияват много добре перисталтиката, изяждам по няколко кивита на един път (5-6 бр). Взех обаче да се замислям, че това си е доста, а не съм проверила какво съдържат (знам че са богати на вит С) и за това намалих дозата (и съответно ефекта).
Активен
Addri
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 17, 2009, 09:51:48 »

Hoty, не е голяма философия това с жизнерадостното настроение. Започнах да си обличам по-светли или пъстри, ярки и свежи дрешки. Нямам предвид да се нашаря като папагал. Просто залагам на най-летните и жизнерадостни тонове, които намирам по магазините (целя се в потничета за по 10-ина лева, не се изхвърлям) Комбинирам бяло и цикламено, или слагам нещо жълтичко, розово, ярко зелено. Втората стъпка е да изляза на въздух и на слънчице. Или въртя кръгчета из парка и оглеждам бебета и колички, или тръгвам по улиците и си намислям например "сега ще си купя нещо до 5лв". Последния път си купих дървени щипки за готвене и сладолед на обща стойност 3,20лв и това ми оправи настроението за целия ден smile Предишната седмица пък си бях взела шарена чашка за кафе с кравички, която ми беше крайно ненужна, но просто ме накара да се усмихна като я видях на витрината smile  
Та с други думи рецептата ми е комбинация от ярки и свежи цветове около мен, слънчеви разходки, шопинг терапия на дребно (нямам излишни пари за харчене, просто някоя джунджурия за 2-3 лева). И целия този коктейл от глезотийки го гарнирам с няколко черешки от торбичката още в движение или праскова, или круша и естествено - усмивка от ухо до ухо просто ей така, без причина.  Като на магия забравям оттеклите крака, тежестта в кръста и огромния задник, който съм заформила  tease

От Дуфалака и аз получавам основно газове вместо желания ефект, и нищо не ми помага освен яденето на повече супи
« Последна редакция: юни 17, 2009, 10:08:28 от Addri » Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: юни 17, 2009, 10:08:43 »

Addri много добра старатегия си избрала  good добрато настроение и усмивката помагат винаги. Аз само много се ядосвам на постоянната си сънливост  Sleep Пропускам сутришните разходки, а след това горещините много ме мъчат  pardon

anellly при мен към средата на 4-я месец нещата сами се нормализираха и коремчето даже малко спадна, преди това лекарства не съм полвала, а само повечко прясно или кисело мляко и плодове Cerry

Приятен ден момичета  butterfly
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юни 17, 2009, 12:18:58 »

Иухуууу, ето ме и мен!:)))))
Аз днес съм на тая прослувута фетална, направо не мога да повярвам, че дойде и този ден, имам чувството, че не е реална датата ХАХАХАХХАХА След 5 часа ще пиша какво са ни казали, стискайте палци да са само добри новините и най-после да ни насочат какво сме.... yahoo
Иначе за разхлабване, аз от Дуфалака, освен да повърна, друго не съм правила и много ми помагаха едно смучещи бонбони-Лаксатол, без тях незнам какво щях да правя!?!??!? Но както казвате и вие след 4-тия месец се нормализираха нещата, ама си ги държа бонбоните и от време на време, профилактично ги ползвам, че на мен това си ми е по прнцип проблем!!! NO
Активен
Addri
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юни 17, 2009, 12:26:07 »

Baby, стискаме палци за феталната. Всичко ще е наред, ще видиш. И дано бебо да е по-артистичен от моя и да даде да му направят една хубава 3д фотосесия, защото аз имам единствено снимка на дупе и на една ръчичка защото се бяхме свили на кълбенце и най-невъзмутимо си спинкахме.  pardon
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юни 17, 2009, 19:53:15 »

Ето ме и мен give_rose
феталната мина чудесно! Доктора много ни хвали, броихме пръсти, мерихме глава, лице, гръбнак, съчице и какво ли още не Wink Висяхме вътре повече от 40 минути и най-важното-лекаря смята, че ще е момиченце!!!!!!!!!!!!!!!! stork-gurl baby_girl yahoo yahoo yahoo Засега, това е неговото мнение, но аз няма да съм напълно убедена, за мен си е на 90%, ще го потвърждаваме по-нататък пак Bravo Bravo Bravo
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юни 18, 2009, 08:26:01 »

smile Бейби, поздравление за хубавите новини!!!
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юни 20, 2009, 12:36:40 »

А ако знаете колко ми е голямо коремчето? Всички ме питат дали съм в 5 месец , а аз съм си още в 3-тия. Но тая тоалетна голям проблем  GROAN Някой пил ли е нещо за разхлабване, моля помогнете! help

Миличка, така ме подсети за моите мъки  shok angry cray- от 2-я до 4-я месец мисля, че и малко повече... Всеки ден бях на Бизакодил свещички и абсолютно нищо друго не помагаше- ни мляко, ни плодове, ни нищо! Така че давай с тях, че аз кат се сетя как пищях в тоалетната всеки път... shok shok shok Гарантирам ти до 10 мин. резултат /първите пъти пак си боли малко, но после е ОК/. good
Активен
Бояна
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юни 22, 2009, 15:25:04 »

Здравейте момичета,радвам се,че всички сте ок  smile Аз нямах много време напоследък да пиша  smile
Да ви се похваля-ще си имаме момченце  stork-boy  danceg yahoo danceg
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #282 -: юни 23, 2009, 09:48:16 »

Бояна, честита синя новина!  smile

А по въпроса на Анели за подутото коремче, май всички минават през това. И при мен почти нищо не помагаше, от време на време мюсли с мляко действаше. Сега открих и свещички, които влизат в употреба в краен случай - казват се EVA/qu, нямат разхлабващ ефект, действието им е по-скоро механично и са безопасни за бременни.
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юни 23, 2009, 10:03:11 »

Ето ме и мен след сватбата! Моето детенце вече се усеща като шава! Много е забавно - особено сутрин се премята и обича да застава в дъното на матката, а коремчето ми се издува!  blum Голям майтап!  smile
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юни 23, 2009, 15:22:28 »

Да се изкажа и аз по въпроса със запека  blush
Аз взимах един сироп - Лактулоза , много помага, неразхлабва прекалено много и най-важното не се привиква към него, както към повечето.  good
Скоро разбрах, че ставал и за бебенца, стига да се съхранява в хладилник след отварянето, така че си го запазвам за бебето, ако се наложи, понеже ми е останало повече от половин шишенце.

Най-добре е с храната да се отрегулират тези неща - плодове, мляко, овесени ядки, но през първите четири месеца при мен нямаше винаги ефект това хранене и този сироп ми помогна много.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: